Yatak Odası Dekorasyonu Kızlar bu yatak odasını ANKARA da gören duyan bilen var mı ???

bu kadar beyaz bi yatak odasında yatamazdım heralde ya kendimi ölümü bekliyor gibi hissederdim:)
ama hoş olmasına hoş şık olmasına şık o ayrı..

evet tamda istediğim model canım ama hem fiyat pahalı hem de özbay mobılyayı kımse tavsıye etmıyor sızınde aklınızda bulunsun...Çok kalitesz ürünleri olduğunu duydum bi çok yerden...

Tamam canım bunu dediğin iyi oldu, bence bu modeli git sitelerde yaptır, herhalde en fazla 3000 e yapar imalatçılar. Tabi mesele iyi imalatçı bulmak:) Biz bu pazar çok kar yağışı var diye çıkmadık

Tamam canım bunu dediğin iyi oldu, bence bu modeli git sitelerde yaptır, herhalde en fazla 3000 e yapar imalatçılar. Tabi mesele iyi imalatçı bulmak:) Biz bu pazar çok kar yağışı var diye çıkmadık

evet canım yaa gitcem köseoğulları mobılyaya ya da ordan almassam yaptırcam...evet her yerde kar var ınsan cıkamıyor dogal olarak karda kışta gezilmez ki

Çok beğenıyorum bu yatak odasını benım de seceneklerımın arasında tabı bulabılırsem.

bu yatak odasını bende çok beğeniyorum sordum 5000 e yakın diyolar evgör mobilya diye biyer var internettende satıs yapıyo ama ordada pahalı kızlar bulursanız benimde haberim olsun

ankarayı bilmem ama geçtiğimiz c.tesi sözde bit pazarı(en moda ürünleri,n satıldıgı yer haline geldi)nda aynı yatak odasını 2.300 e buldum..
sitede 5000 tl fiyatı var

Köseoğullarına gittim kızlar artık bu modeli üretmediklerini söyledi bunun adı Sedef yatak odasıymış fiyatı 5 bin küsürmüş ama onun yerine Saray yatak odası satıyorlarmış o da 3.700 fılanmış ben bunu istiyorum yaptırcam bundan inşallah iyi bi yer bulurum

Peki köksallar mobilyadaki diğer ürünler nasıl arkadaşım. Bizde gitmek istiyoruz sitedeki fiyatları çok uygun gözüküyor. Gerçekten öyle mi?

canım ben eylül gibi bu modeli sitelerde gördüm kızkardeşime yatak odası takımı almaya gitmiştik oraya git ordan çok rahat bulabilirsin

Peki köksallar mobilyadaki diğer ürünler nasıl arkadaşım. Bizde gitmek istiyoruz sitedeki fiyatları çok uygun gözüküyor. Gerçekten öyle mi?

ben yanımda bu yatak odasının resmini götürmüştüm zaten diyince adını hemen anladılar resmide gösterdim öyle söylediler...Diğer mobilyalarımızı özel yaptırmayı düşündüğümüz için hiç bakmadık bile...Ama dediğim gibi yatak odası için öyle söylendi canım...İnsallah sende kendine göre eşyalar bulursun...Eger bulursak alırsak burayada ekleyelim fikir edinelim...Çünkü insan mobilya alırken korkuyor hem kalteli hem uygun fiyatlı bulmak çok zor o yüzden şimdiden ikimizede kolay gelsin canım Bir de özbay mobilyayı tavsiye etmiyor kimse haberin olsun canım eğer aklında varsa...Seninde duyduğun şeyler varsa mobilya hakkında olumlu-olumsuz burda paylaşırsan çok seviniriz

bende yatak odası bakıorum bugün adanada mobilyacılar sitesinde vardı bu takım,
bizde bunu beğendik alacaz. fiyatıda 4750 ıdı ama daha pazarlık yapmadık, ındırırız fiyatını.

evgör mobilya nın ürünü bu bende hastayım ve çok istiyorum sitesine gir bayiilerinde ankara wardır

evgör mobilya nın ürünü bu bende hastayım ve çok istiyorum sitesine gir bayiilerinde ankara wardır

aynen canım bende çok beğeniyorum ama malesef Ankarada Evgör'ün bayiliği yok sadece istanbulda 3 yerde bulunuyor...Keşke olsaymış

aynen canım bende çok beğeniyorum ama malesef Ankarada Evgör'ün bayiliği yok sadece istanbulda 3 yerde bulunuyor...Keşke olsaymış

evet öyleymiş site yenilendi sanırım ben 4 ay önce incelemiştim vardı..
fiyatıda uçmuş ben en son baktığımda 4.400 dü şuan 5 küsür olmuş..

evet öyleymiş site yenilendi sanırım ben 4 ay önce incelemiştim vardı..
fiyatıda uçmuş ben en son baktığımda 4.400 dü şuan 5 küsür olmuş..

aynenn yaa çok pahalı gerçektende...Ben o fiyata halısıyla perdesinide alırım yanında Çok zor iş şu mobilya malesef

aynenn yaa çok pahalı gerçektende...Ben o fiyata halısıyla perdesinide alırım yanında Çok zor iş şu mobilya malesef

evet bisürü markada bunun benzeride var şahsen ben çok istiyodum 4000 i verirdim ama 5.400 çok yani hiç gerek yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…