evet tamda istediğim model canım ama hem fiyat pahalı hem de özbay mobılyayı kımse tavsıye etmıyor sızınde aklınızda bulunsun...Çok kalitesz ürünleri olduğunu duydum bi çok yerden...
Tamam canım bunu dediğin iyi oldu, bence bu modeli git sitelerde yaptır, herhalde en fazla 3000 e yapar imalatçılar. Tabi mesele iyi imalatçı bulmak:) Biz bu pazar çok kar yağışı var diye çıkmadık
Kızlar ben bu mobilyayı ANKARA da nerede bulabilirim bilgisi olan ? gören duyan var mı bana bi yardımcı olursanız çok memnun olurum gerçekten...inşallah bilen birileri vardır kafayı takmış durumdayım bu yatak odasına...Fiyatı genelde 4-5 milyardan aşağı olmuyormuş onu çğrendim ama çok hoş
Eki Görüntüle 323090
XXXX.net ten de bakabilirsin buna benzer bir model var
Kızlar ben bu mobilyayı ANKARA da nerede bulabilirim bilgisi olan ? gören duyan var mı bana bi yardımcı olursanız çok memnun olurum gerçekten...inşallah bilen birileri vardır kafayı takmış durumdayım bu yatak odasına...Fiyatı genelde 4-5 milyardan aşağı olmuyormuş onu çğrendim ama çok hoş
Eki Görüntüle 323090
Peki köksallar mobilyadaki diğer ürünler nasıl arkadaşım. Bizde gitmek istiyoruz sitedeki fiyatları çok uygun gözüküyor. Gerçekten öyle mi?
evgör mobilya nın ürünü bu bende hastayım ve çok istiyorum sitesine gir bayiilerinde ankara wardır
aynen canım bende çok beğeniyorum ama malesef Ankarada Evgör'ün bayiliği yok sadece istanbulda 3 yerde bulunuyor...Keşke olsaymış
evet öyleymiş site yenilendi sanırım ben 4 ay önce incelemiştim vardı..
fiyatıda uçmuş ben en son baktığımda 4.400 dü şuan 5 küsür olmuş..
aynenn yaa çok pahalı gerçektende...Ben o fiyata halısıyla perdesinide alırım yanındaÇok zor iş şu mobilya malesef
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?