- 13 Mart 2019
- 14.314
- 51.177
- 598
- Konu Sahibi Gonulmeyvesi
31 yaşındayım 3 aylık evliyim![]()
Aman ertelemeyin hemen olur inşallah bebeğiniz

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
31 yaşındayım 3 aylık evliyim![]()
Yok ertelemicez bu ay istemey başladım yaşta geçiyor geçmeden çocuk olsun dedikAman ertelemeyin hemen olur inşallah bebeğiniz![]()
Evet var adet olmadan bi kaç gün önce erken gebelik testi yaptım çıkmadı burdan okudum geç döllenme olunca teste çıkmıyormuş sonra adet oldum belirtilerim geçmedi hamile değilim diyorum ama o ara sağ kasığım deviniyor batıyo yanıyor yaAa testin varmı süper o zaman
Hadi patlat bir pızitif test inşallahhhh yarabbii
Ya varya bazen kk ya girip pızitif test arıyorum mutlu olmak için![]()
İnşallah canım Allah isteyen herkese bizde içinde nasip etsin inşallah doğru zamandaYaaa ne güzel yazdın öylee
Öyle inanmak istiyorum inşallah![]()
Evet var adet olmadan bi kaç gün önce erken gebelik testi yaptım çıkmadı burdan okudum geç döllenme olunca teste çıkmıyormuş sonra adet oldum belirtilerim geçmedi hamile değilim diyorum ama o ara sağ kasığım deviniyor batıyo yanıyor yaadet olupta hamile olanda varmış içime kurt düştü acaba benimkide geç döllenme olmuş olabilirmi ondan mı adet gördüm acaba diye
bu yüzden sabah test yapcam
![]()
Canım günüm geçmedi daha 7 gün var ama ben 6 gündür lekelenme yaşıyorum çok az kahverengi
şu yerleşme dedikleri mi diye şüphelendimadetim biteli 10 gün olmuştu başladı lekeler yeni bitti
O yüzden yaptım
Canım günüm geçmedi daha 7 gün var ama ben 6 gündür lekelenme yaşıyorum çok az kahverengi
şu yerleşme dedikleri mi diye şüphelendimadetim biteli 10 gün olmuştu başladı lekeler yeni bitti
O yüzden yaptım
Canm noldu senınn suan bende aynı durumdayım adetıme 11 gun var 2 gundur pempe gbı lekelenmem var
Bekliyorum canım henüz adet olmadım ve gecikmem var
Evet var adet olmadan bi kaç gün önce erken gebelik testi yaptım çıkmadı burdan okudum geç döllenme olunca teste çıkmıyormuş sonra adet oldum belirtilerim geçmedi hamile değilim diyorum ama o ara sağ kasığım deviniyor batıyo yanıyor yaadet olupta hamile olanda varmış içime kurt düştü acaba benimkide geç döllenme olmuş olabilirmi ondan mı adet gördüm acaba diye
bu yüzden sabah test yapcam
![]()
İnşallah canım Allah isteyen herkese bizde içinde nasip etsin inşallah doğru zamanda❤![]()
Amin inşaallahTest yspınca burayada yazmerak ederim inşallah gebesindiiirr
Lekenlenmen nasıl canm sılıncemı gelıyo peceteye sadece benım suan oyle adetıme 11 gun var ılk defa gordum bende pempe seklınde solukCsnım yorumlarını göremiyorum malesef
Noldu canm senın benımdr aynı senın gibi suan adetım bıtelı 15 gun oldu ıkı gundur bolr lekelenmem var pempe seklınde solukBenim de çok tuhaf oldu bu ay
Reglim bittikten 10 gün sonra kahverengi leke gelemye başaldı pembe ve bordo renklerde de geldi yaklaşık 6 gün azalarak devam etti sadece peçeteye hafif geliyordu ilk kez yaşadığım için heyecanlandım aminn canım inşallah inşallah
Kaç gün var bata
Bide eşin için keçinboynuzu kürğ yaptın mı
Lekenlenmen nasıl canm sılıncemı gelıyo peceteye sadece benım suan oyle adetıme 11 gun var ılk defa gordum bende pempe seklınde soluk
Aynı suan benımde ole bende pecete koyuyorum ıdrar yaparken damla gelıyo bı tek test yaptınmıCanım benim şuan yok adetime 12 gün kala falan başaldı benim yaklaşık 6 gün sürdü peçeteye silince geliyordu ama her silmem de istisnasız leke geliyordu
ilk kez yaşadım bende
Böyle ikinci gün kahverengi bordo karışık geldi baya lavaboya kahverengi akıntının aktığını da gördüm
ama ped falan koymadım hep peçete koyıyordum ona geliyordu azıcık