Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hatiç bence bu kadın onca paranın içinde custom kullanıodur baksana gerçek göz gibi ne zamandır takip ediyorum solotica değil kesinlikle bi kere quartzolar artık yeşil değil custom diyorum ben şahsen o kadar para verebilseydim bi lense customu yığardım eve bu kadına gerekli gereksiz herşeyi soruolar bi lensini sormuolar yaff
youtube da bi video ya baktım şimdi adore gri takıo uzak doğulu bi kız gözleri siyah olduğu halde harika durmuş b&l çok damarlı canım hiç beğenmediğim lenslerden tabi bu benim fikrim freshlook haresiz mavi çok güzel durmuş sende acaba dimensions serisinde bi gri var o nasıl olur ? hiç denk geldimi çok iyi açıyo diyenler var zümrüt yeşili için ama griye denk gelmedim daha
bu benim magic top ginzalarımın aynısı. Sophistic lovely gray ile de bu rengi yakalayabiirsin ya da natural colors grey ile.
Canım şimdi netten baktım 1 çifti 240TL. çokta pahalı değilmiş ya. ben icemintlere 235TL vermiştim :) spohistic in kötü yönü çok damarlı olması sanırım. ama pupil süper. amazonlarla yapısı aynı diyorlar. hatta sophistic in aylıklarıymış amazon colors. ben bi onu deniyeyim. damar olayına bi bakayım, beğenirsem alayım bi lovely grey. yardımın için teşekkürler canım
cnm yanlız benim arkadaşım kullanıyor lovely grey ama böle durmuor onda. daha bi değişik cnm. enteresan ya :44:
işte denemeden alınmaz lens. her gözde farklı duruyor ya. sağol canım
aynen öle cnm. her gözde farklı duruyor. deneyerek alınan yerler var mı hala
hiç bilmiyorum canım ya. burda bi optik var. aylıklardan freshlook ve B&L denettiriyor sadece. o da kesin alıcaksan. ama freshlookların fiyatı 60TL nette 25-30TL
tatlım evet sophistic yapı itibariyle amazonu andırabilir bir aylığını dene istersen. benim magic top fotolarını gördüysen sophisticin duurşu aynı. öyle aşırı bir damar yok. gözünün dibine girmedikçe kimse lens olduğunu anlamaz. Duruşunu buradanda görebilirsin.
smokey denemesi | hold on life!!