- 14 Ekim 2011
- 731
- 99
- 73
- Konu Sahibi elbebekgulbebek
-
gözün aydın canım hamilesin
testte çizgi gayet belirgin
değerler 1000i falan geçtikçe sonra çizgi koyu çıkıyor biraz daha
seninki normal çıkmış işte
benimki çok daha silikti, laboquickle öğrendim ben de kaset tipi olanlarıyla
ilk kez çıkmıştı çift çizgi, bence güvenilir bir test
belirtilere takılma bende de hiç yoktu
en kısa zamanda bi doktordan randevu al
aklına da dış gebelik,kimyasal gebelik falan getirme
rahat ol güzel olsun herşey
Merhaba kızlar testin resimlerini eklemeye çalıştım inşallah sorunsuz açılırlar lütfen bi bakar mısınız deneyimli kişiler olarak bu pozitif mi yoksa şüpheli mi?Son reglimden sonra rahim filmi çekildim tüplerim açık çıktı bu ayı değerlendirdik dr şansınız arttı olabilir demişti önceleri düzensizdi reglim en fazla 34 güne kadar uzadığı olmuştu ama son 6 aydır sürekli ayın 23ünde oluyodum. Gecikme bekliyodum gerçi rahim filminden dolayı ama dr geciktirmez demişti test yaptım strip testlerden laboquick marka daha önce aylarca hem ovulasyon hem gebelik testini kullanmıştım hiç böyle şey olmamıştı hatta 2,5 yıldır her ay defalarca test yaparım sanırım hiç başıma gelmemişti.Reglim 2 gün geçince akşamüstü test yaptım hemen 2.çizgi çıktı ama bundan açık gölgemsiydi yinede görülüyodu beyaz değildi, ertesi sabah yaptım o negatif çıktı, aynı gün akşamüstü yine çok çok açık pembe çıktı ve bu akşamüstü çıkan bu daha belirginleşmiş yani.Kullandığım sadece folic asit var. Gebeliğe dair hiçbi belirtim yok arada bi aynen regl olcak gibi oluyorum ama olmuyo bugün gecikmenin 4.günüydü yani 35.gün bugün fazla ağrım var her an olcak gibiyim ama kasık batması göğüs acısı vs hiç öyle diil bel ağrısı ve rahimde hafif ağrı yani aynen regldeki gibi. Yarın başka bi marka alıp deneyeceğim ama 3 kez bu sonuç anormal değil mi birde düşünüyorum varsa 5 haftalıktır ve bu kadar silik çıkması normal mi yoksa kimyasal yada dış gebelik midir? Yada pozitif değilmidir böyle çıkıp regl olan var mı?
Ayy canım inşallah inşallahh ama eşimde bende hala şüpheliyiz sanırım hep kırmızılara alışmışız yoktur yaa diyoruz ve heycanmı yaptım nedir bel ağrım başladı çok her an regl olcak gibiyim çok korkuyorum!
Testleri internetten aldım ama yeni tarihli yinede işte inanamıyorum bi kerede negatif çıktı ya insan hep kötü düşünüyo arkadaşıma başka marka test ısmarladım yarında onu yapcam bakalım ne çıkcak inşallah o da pozitif çıkarda ilk kez umutlu olarak koşa koşa giderim hastaneye.
Bana dua edin nolur gerçekten sağlıklı bi gebelik olsun hayırlısıylada doğsun bende kendim için ne istersem hepiniz için istiyorum aynısını.
bence hamilesin canım,kardeşimin de böyle cıkmıştı.sonrasında gıdıp kan tahlılı yaptırdı.hamılelıgı kesınlestı.buyuk ıhtımalle hamılesın.silik olmasında bir sakınca yok.
İnşallah canım darısıda başına, hepiniin başına... Ama şuan çok ağrım başladı bu akşam regl olmazsam bidaha olmam heralde çok korkuyorum.
merak etme canım güzel sonucu alacaksın
ben de emin olmak için 5 farklı marka falan yaptım
benim de 1 tanesi negatif çıktı
gebelik olduğu kesin, inşallah sağlıkla devam eder canım
ne kadardır deniyordunuz?
Valla banada pozitif gibi geldi
Ama sen sakın olumsuz düşünme
Yani dış gebelik mi kimyasal gebelikmi diye
Pozitif düşünki sonuçta güzel olsun tatlım
İnşallah hayallerin gerçek olurda
bebeişini sağlıklı ve hayırlı bir şekilde kucağına alırsın
Hastaneye git bir an önce
SOnucuda bize bildir muhakkak
Hadi Allaha emanet ol
Kızlar günaydın...
Yeni fotolarla geldim. Belki kızcaksınız bana gidip kan testi yaptırsana diye ama negatif sonuçtan öyle korkuyorumki 1 hafta geçmiş olsun öyle gideyim diyorum yani pazartesi falan.
Başka bi test yaptım sabah meğer aynı markaymış ama kutusu farklı marka nasıl şey anlamadım neyse aynı idrarla benimkindende yaptım. Sonradan aldığım kaset test ve control çizgisi bile anında belirmedi zaten açık renk çıktı ve negatif çıktı bendeki ise daha çok koyulaşmıştı neye inancağımı şaşırdım bi bakar mısınız:44:
Eki Görüntüle 280039
Kızlar günaydın...
Yeni fotolarla geldim. Belki kızcaksınız bana gidip kan testi yaptırsana diye ama negatif sonuçtan öyle korkuyorumki 1 hafta geçmiş olsun öyle gideyim diyorum yani pazartesi falan.
Başka bi test yaptım sabah meğer aynı markaymış ama kutusu farklı marka nasıl şey anlamadım neyse aynı idrarla benimkindende yaptım. Sonradan aldığım kaset test ve control çizgisi bile anında belirmedi zaten açık renk çıktı ve negatif çıktı bendeki ise daha çok koyulaşmıştı neye inancağımı şaşırdım bi bakar mısınız:44:
Eki Görüntüle 280039
ikinci testin kontrol çizgisi bile yok
markası neydi onun?
ona takılma bence diğeri koyulaşmış ne güzel
Ya onun kutusunda pyro clinice yazıyo ama içinden laboquick çıktı nasıl şey anlamadım. Zaten kontrol çizgisi bile çok sonra çıktı daha sonrada yukarda yazdığım gibi bulanıklaştı bişeyler oldu anlamadım tarihi yeniydi gerçi. Son testimi sabah idrarından yarım saat kadar sonra yaptım çok az su içmiştim markası miratech sonuçlarım hep 1-2 dk.da çıktı buda öyle ama çıkana kadar ağladım resmen onuda koyim sevincimi paylaşayım artık kan testi yapılır başka marka idrar testleriyle uğraşamam. En belirgin çıkaran laboquick oldu elimdeki stripler.
Eki Görüntüle 280092
bayram öncesi güzel haberler alman dileğiyle..tebrikler şimdidenTeşekkürler kızlar darısı tüm isteyenlere inşallah sonrasıda güzel gider...
Aile hekimim yakın diye ona gittim sağlık ocağına yani ebeye gösterdim kesin dedi ama yarın bayram olduğu için bugün öğlenden sonra tatilmiş bakmazlar kan testine dedi pazartesi sabahına randevu verdi inşallah bakalım hayırlısıyla iyi sonuçlar alırım dua edin....
bayram öncesi güzel haberler alman dileğiyle..tebrikler şimdiden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?