- 14 Ekim 2011
- 731
- 99
- 73
- Konu Sahibi elbebekgulbebek
Merhaba kızlar testin resimlerini eklemeye çalıştım inşallah sorunsuz açılırlar lütfen bi bakar mısınız deneyimli kişiler olarak bu pozitif mi yoksa şüpheli mi?Son reglimden sonra rahim filmi çekildim tüplerim açık çıktı bu ayı değerlendirdik dr şansınız arttı olabilir demişti önceleri düzensizdi reglim en fazla 34 güne kadar uzadığı olmuştu ama son 6 aydır sürekli ayın 23ünde oluyodum. Gecikme bekliyodum gerçi rahim filminden dolayı ama dr geciktirmez demişti test yaptım strip testlerden laboquick marka daha önce aylarca hem ovulasyon hem gebelik testini kullanmıştım hiç böyle şey olmamıştı hatta 2,5 yıldır her ay defalarca test yaparım sanırım hiç başıma gelmemişti.Reglim 2 gün geçince akşamüstü test yaptım hemen 2.çizgi çıktı ama bundan açık gölgemsiydi yinede görülüyodu beyaz değildi, ertesi sabah yaptım o negatif çıktı, aynı gün akşamüstü yine çok çok açık pembe çıktı ve bu akşamüstü çıkan bu daha belirginleşmiş yani.Kullandığım sadece folic asit var. Gebeliğe dair hiçbi belirtim yok arada bi aynen regl olcak gibi oluyorum ama olmuyo bugün gecikmenin 4.günüydü yani 35.gün bugün fazla ağrım var her an olcak gibiyim ama kasık batması göğüs acısı vs hiç öyle diil bel ağrısı ve rahimde hafif ağrı yani aynen regldeki gibi. Yarın başka bi marka alıp deneyeceğim ama 3 kez bu sonuç anormal değil mi birde düşünüyorum varsa 5 haftalıktır ve bu kadar silik çıkması normal mi yoksa kimyasal yada dış gebelik midir? Yada pozitif değilmidir böyle çıkıp regl olan var mı?