- 1 Nisan 2019
- 14.036
- 38.586
- 598
Keşke o da sizin kadar sevinseydiPozitif süper cok seviniyorum böyle güzel haberlere, net hamilesiniz kuruluk çizgisi fln değil hemen kan verin belki de vermişsinizdir:)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Keşke o da sizin kadar sevinseydiPozitif süper cok seviniyorum böyle güzel haberlere, net hamilesiniz kuruluk çizgisi fln değil hemen kan verin belki de vermişsinizdir:)
İlk başta sevindim ama konu devamı olumsuzmuş. Devlete aile hekimine vs gitmeyin , özel hastanede kan versin netleşmek icin ve keseyi görmeden kürtaj da yapılamıyor. Bunları özel de ve bu konuyu konuşarak takip edebilir maalesef geçmişte başıma gelmişti çok çok zor bir karar...Bilmem. Kız bugün de test yapcak bakalım. Eğer pozitif çıkarsa aldırmak için sevgilisiyle konuşacak.
Peki özelde beta HCG testi ücreti nedir acabaİlk başta sevindim ama konu devamı olumsuzmuş. Devlete aile hekimine vs gitmeyin , özel hastanede kan versin netleşmek icin ve keseyi görmeden kürtaj da yapılamıyor. Bunları özel de ve bu konuyu konuşarak takip edebilir maalesef geçmişte başıma gelmişti çok çok zor bir karar...
Hangi hastaneye gittiğinize bağlı. Maltepe Ersoyda 3 önce gebeliğimi takip ettim beta hcg veriyordum 75 tl ye 2 saate cıkıyorduPeki özelde beta HCG testi ücreti nedir acaba
Yok ya 25-30 lira hcg özellerde ama valla öyle üzüldüm ki aldıracak mı kesin ya hiç mi başka yolu yokÇok fazla değil mi ya cidden bazı yerlerde 150 200 arası istiyorlarmış diye duyuyoruz
Evet aldırcaklarmisYok ya 25-30 lira hcg özellerde ama valla öyle üzüldüm ki aldıracak mı kesin ya hiç mi başka yolu yok
Baya ilerlemiş bence gebelik çok kırmızı çizgiler kaç günü geçtiYarın kesin gidip önce muayene olcak sonra belli gün ne zaman verilirse aldıracaklar sevgilisiyle. Baksanıza bugün art arda iki test yapmış iki de son hali böyle ! pozitif basbaya
Adeti tam 6 gün gecikmiş. Büyük ihtimalle gebelik 5 haftalıkBaya ilerlemiş bence gebelik çok kırmızı çizgiler kaç günü geçti
Gerçekten öyle millet mumla ararken maalesef böyleleri de aldırıyor rahatçaAhhh ahh biz mumla arıyoruz..diyeceklerim bu kadar..
Kiz bn hamileyim bn okudum yzilari bnim bebegim gitmis gbi uzuldum gercekten madem korunun cidden cok kotu bi durumAhhh ahh biz mumla arıyoruz..diyeceklerim bu kadar..
İşte ne kadar korunsa da olunca oluyor maalesef. Korunmak da bir yere kadar tabi ama yine de tedbir alsalardi bariKiz bn hamileyim bn okudum yzilari bnim bebegim gitmis gbi uzuldum gercekten madem korunun cidden cok kotu bi durum
AynenBiz olsun diye neler yapıyoruz ne dualar ediyoruz
Son bilgi: Bebek 4 haftalık 6 günlükmus ultrasonda çıkmış ama bugün vakumla kürtaj yapılmış.Ya nasıl birsey bu biz yıllarımızı veriyoruz yıpranıyoruz kısır damgası yiyoruz ama millet evlenmeden hop hamile kalıyor aile baskıcı evlilik karşıtıysa arkadaş neden ilişki yaşamış burda en suçsuz o melek daha kalbi bile atmadan alınacak belkide sırf 1 dakikalık zevkin bedelini melek çekecek. Bari yaşadılar keşke korunsaydı çok üzüldüm ya
Allah bize versin böylelerine vermesinSon bilgi: Bebek 4 haftalık 6 günlükmus ultrasonda çıkmış ama bugün vakumla kürtaj yapılmış.
Üzüldüm umarım sevgilisiyle evlenir aynı hatayı tekrarlamaz gerci dogurup çöpe atmadı en azından o dahada kötüSon bilgi: Bebek 4 haftalık 6 günlükmus ultrasonda çıkmış ama bugün vakumla kürtaj yapılmış.