Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Özeldeki beta HCG kan testi fiyatı neydi pekiÖzelde yapılanlar kayda geçmiyo yani Benim özelde yaptırdıklarım hiç e nabıza yansımadı şimdiye kadar. Ama bilemem tabi kaset test alsın 2-3 tane bari kaset test daha güvenilir erken gebelikten bide ilk idrarla yapacak. İlk değilse bile 5-6 saat tutması lazım idrarını
Özelde aldıracak eğer pozitifse kesin. Çünkü evli değil.Bu test pozitif benim bundan silikti hamileydim. Arkadaşınız istemiyor peki ne yapacak aldıracak mı? O da devlette kayıda geçer. Zor durum bebeğin babası ile bu durumu konuşup çözmek gerek.
Reglisi değil regli :)Arkadaşım iki gün reglisi gecikince Comfort erken gebelik testi yapmış ve sonuç böyle silik çizgi gibi çıktı. Nedir bu peki?
Kesin midir cidden anlamadık burdaki yorumlar hep kesin diyor?Reglisi değil regli :)
Çok tebrik ederim gebe kendisi
Valla ben 25 liraya yaptırıyorum özelde hcg yi hep boşa gidiyo paralarım dua ette ben pozitif göreyim:)Özeldeki beta HCG kan testi fiyatı neydi peki
İnşallah pozitif görürsünüzValla ben 25 liraya yaptırıyorum özelde hcg yi hep boşa gidiyo paralarım dua ette ben pozitif göreyim:)
Ozel haatanelerin cogu da devlete bildirim yapiyor diye biliyorum. Burda eski bir konuda uzun uzun tartisilmisti bu mevzu.Özeldeki beta HCG kan testi fiyatı neydi peki
Çok acı bir durum kelimelerin bittiği yer.Özelde aldıracak eğer pozitifse kesin. Çünkü evli değil.
Öyle maalesef çok üzüldüm ben deÇok acı bir durum kelimelerin bittiği yer.
Olabilir bilemem onu şimdi benim yaptırdığım hastane e nabıza yansıtmıyor bi başkası yansıtır töhmet altında kalmak istememOzel haatanelerin cogu da devlete bildirim yapiyor diye biliyorum. Burda eski bir konuda uzun uzun tartisilmisti bu mevzu.
20 -25 tl arasıÖzeldeki beta HCG kan testi fiyatı neydi peki
İşte buna ben de çok üzüldüm yapmasın öyle bişey ya biz aylardır hatta yıl oldu uğraşıyoruz kıymasın canaÖzelde aldıracak eğer pozitifse kesin. Çünkü evli değil.
Özelde yapılanlar kayda geçmiyo yani Benim özelde yaptırdıklarım hiç e nabıza yansımadı şimdiye kadar. Ama bilemem tabi kaset test alsın 2-3 tane bari kaset test daha güvenilir erken gebelikten bide ilk idrarla yapacak. İlk değilse bile 5-6 saat tutması lazım idrarını
Ben hiç devlette yaptırmadım. Hep özelde yaptırdım. Hepside e nabıza düştü kızlarÖzeldeki beta HCG kan testi fiyatı neydi peki
Doğrudur ben hep aynı hastaneye gidiyorum o yansıtmıyo diğerleri yansıtır dediğim gibi töhmet altında kalmak istemem. İyi ki yansıtmıyo ya e nabızda hep negatif görüp moralim bozulacaktıBen hiç devlette yaptırmadım. Hep özelde yaptırdım. Hepside e nabıza düştü kızlar
Bende bilmem kaç testten sadece bir defa gördğm inşallah sende görürsün canımDoğrudur ben hep aynı hastaneye gidiyorum o yansıtmıyo diğerleri yansıtır dediğim gibi töhmet altında kalmak istemem. İyi ki yansıtmıyo ya e nabızda hep negatif görüp moralim bozulacaktı
Ağzın bal yesin inşallaahhh. Bana da İsteyen herkese de nasip olsun. Sen de sağlıkla al bebeğini kucağınaBende bilmem kaç testten sadece bir defa gördğm inşallah sende görürsün canım
İnşallah canım benimAğzın bal yesin inşallaahhh. Bana da İsteyen herkese de nasip olsun. Sen de sağlıkla al bebeğini kucağına