- 20 Aralık 2020
- 6.101
- 1.521
- 123
- 44
Adamla paylaşsa evliliği hızlandırsalar?Öyle maalesef çok üzüldüm ben de
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Adamla paylaşsa evliliği hızlandırsalar?Öyle maalesef çok üzüldüm ben de
Kızın ailesi sıkıntı ve evlilik istemiyorlar.Adamla paylaşsa evliliği hızlandırsalar?
Seviyorlarsa birbirlerini, ayrilacaklar mı?Kızın ailesi sıkıntı ve evlilik istemiyorlar.
Kızın annesi bunu duysa intihar eder zaten o derece takıntılı bir kadın ve kızını da evlatlıktan reddeder.Seviyorlarsa birbirlerini, ayrilacaklar mı?
Allah korusun ya, peki ne olacak alınsa bile evlenemezse nasıl olacak kızın durumu?Kızın annesi bunu duysa intihar eder zaten o derece takıntılı bir kadın ve kızını da evlatlıktan reddeder.
Bilmem. Kız bugün de test yapcak bakalım. Eğer pozitif çıkarsa aldırmak için sevgilisiyle konuşacak.Allah korusun ya, peki ne olacak alınsa bile evlenemezse nasıl olacak kızın durumu?
Aldırsada kız nasıl evlenecek başkasıyla aile bu adama izin vermiyorsa, zor durumda kalcak kız.Bilmem. Kız bugün de test yapcak bakalım. Eğer pozitif çıkarsa aldırmak için sevgilisiyle konuşacak.
Canim var gorunuyo kaset test yapsin paylas bizimle bunlr bazen yanilta biliyoArkadaşım iki gün reglisi gecikince Comfort erken gebelik testi yapmış ve sonuç böyle silik çizgi gibi çıktı. Nedir bu peki?
Kaset test dediğimiz hangisi? Marka örneği verebilir misinizCanim var gorunuyo kaset test yapsin paylas bizimle bunlr bazen yanilta biliyo
Aldirsin daha doğru olur şayet evkenmeyrcekse sonra doğurup çöpe atmaktansaBilmem. Kız bugün de test yapcak bakalım. Eğer pozitif çıkarsa aldırmak için sevgilisiyle konuşacak.
Normal 5 tllik gebelik testi marka onemli dgil gebelik testi istiyorum desin alsin verirler paylas resmini etiketle ki beni gorimKaset test dediğimiz hangisi? Marka örneği verebilir misiniz
5 liralık test işte erken gebelik olan değil normal gebeli testiKaset test dediğimiz hangisi? Marka örneği verebilir misiniz
Tamam bakalım bugün gecikmesinin 6. veya 7. günüymüş bakalım ne çıkacak. Hatta iki test art arda yapacakmışNormal 5 tllik gebelik testi marka onemli dgil gebelik testi istiyorum desin alsin verirler paylas resmini etiketle ki beni gorim
HaklısınızAldirsin daha doğru olur şayet evkenmeyrcekse sonra doğurup çöpe atmaktansa
Yaptı mu arkadaşınız test?Tamam bakalım bugün gecikmesinin 6. veya 7. günüymüş bakalım ne çıkacak. Hatta iki test art arda yapacakmış
ÖZEL KLİNİKLER VAR KİŞİYE ÖZEL ONLAR DEVLETTE ÇIKMAZKan tahlili veremez çünkü devlet kaydına geçiyor ve kendisi bekar. Tekrar test yapacakmış bakalım.
Evet pozitif çıktı iki kaset test deYaptı mu arkadaşınız test?
Pozitif süper cok seviniyorum böyle güzel haberlere, net hamilesiniz kuruluk çizgisi fln değil hemen kan verin belki de vermişsinizdir:)Arkadaşım iki gün reglisi gecikince Comfort erken gebelik testi yapmış ve sonuç böyle silik çizgi gibi çıktı. Nedir bu peki?
Arkadaşınız kaç yaşındaEvet pozitif çıktı iki kaset test de