• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gelinlik Modelleri kızlar bu da benim gelinliğim :))

Canım çok hoş bir gelinlik, tam benim beğendiğim tipte, güle güle giy opuyorumnanaktan

tatlımm senin adına çokk sevindim.gerçekten yardımcı olabildiysem ne mutlu.zevklerimiz aynıymış gelinliklerimizde aynı olacak ne güzelkaydirigubbakcemile5 sende gülücüklerle giy inş gelinliğini.şimdiden hayırlı olsun tatlımmopuyorumnanaktan

tekrar teşekkür ederim canım.evet zevklerimiz aynıymış gerçekten.gelinliğimi bulmama vesile olduğun için sağol.inşallah canım,aynı dilekler benden sana. sende bir ömür mutlu ol inşallah.opuyorumnanaktan

etekler güsel ama üst tarafa bi daha bak istersen zayıfsan sorun yok ama biraz kilo varsa koltuk altından görüntü hoş deil :(

etekler güsel ama üst tarafa bi daha bak istersen zayıfsan sorun yok ama biraz kilo varsa koltuk altından görüntü hoş deil :(

farkındayım tatlım ama arkadan bağcıklı olduğu için o gün kadın biraz fazla sıkmış,nefesim daraldı valla kaydirigubbakcemile3 bedeni 36 ama ben kilo veriyorum zaten şimdi o halimden 2 kilo daha zayıfım düğüne kadar 3-5 kilo daha verecem ama vermesem bile biraz gevşek bırakınca zaten oluşmaz o görüntükaydirigubbakcemile5

canım çok gğzel olmuş ama farkındaysan kol altı kısmında bir taşma olmuş. normalde kilolu değilsin gördüğüm kadarıyla ama o taşma oyle bi izlenim veriyor hem de görüntüyü bozar. o kısmı biraz bolaştırıp halledebilirler heralde ya da sebep neyse onu düzelterek. mutluluklar..

canım çok gğzel olmuş ama farkındaysan kol altı kısmında bir taşma olmuş. normalde kilolu değilsin gördüğüm kadarıyla ama o taşma oyle bi izlenim veriyor hem de görüntüyü bozar. o kısmı biraz bolaştırıp halledebilirler heralde ya da sebep neyse onu düzelterek. mutluluklar..

teşekkür ederim tatlım evet arkası bağcıklı olduğu için kadın biraz fazla sıkmış o gün ama zaten kilo veriyorum.bi problem olmaz çünkü gevşetebiliyoruzda arkasını.kaydirigubbakcemile5

Back