• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gelinlik Modelleri kızlar bu da benim gelinliğim :))

cnm gerçekten çok hoşmuş süper bi seçim yapmışsın... ya o fotoyu nasıl büyüttün öle ben yapamıyorum cnm yaa

cnm gerçekten çok hoşmuş süper bi seçim yapmışsın... ya o fotoyu nasıl büyüttün öle ben yapamıyorum cnm yaa

canım çok teşekkür ederim öncelikle opuyorumnanaktan fotoyu ImageShack® - Online Media Hosting sitesinden büyüttüm.aç siteyi karşında browse yazan bir yer var tıkla ona sonra istediğin fotoyu seç,eğer fotoyu büyütmek istiyorsan onuda aynı sayfadan yapabilirsin.şimdi yükleyi tıkla.o önce dolacak sonra karşına küçük foto ve altta linkler çıkacak.sen forumlar için olanını kopyala ve ileti yazılan yere yapıştır.umarım ardımcı olmuşumdur. a.s.

kızlar hepinize tekrar teşekkürler.eğer merak ediyorsanız söyleyim,gelinlik aysiradan.seve seve aldım.tereddütlerim vardı sayeniizde aştım opuyorumnanaktan

Ewet büyük hali daha net olmuş valla ben çok beğendim tüylü falan değişik geldi ayrıcada çok yakışmış canım

Ewet büyük hali daha net olmuş valla ben çok beğendim tüylü falan değişik geldi ayrıcada çok yakışmış canım

evet canım küçük hali pek belli olmuyordu.zaten benide hem o farklı görüntüsü hem de tüycükleri cezbetti.beğenmene sevindim,çok teşekkür ederim a.s.

Çok hoş :nazar:
Sana da çok yakışmış a.s.
Mutluluklar...
:1hug:
Düğün fotoğraflarını ne zaman paylaşacaksın acaba dünya evine gidip de?
-tatlicadiarzu-

Çok hoş :nazar:
Sana da çok yakışmış a.s.
Mutluluklar...
:1hug:
Düğün fotoğraflarını ne zaman paylaşacaksın acaba dünya evine gidip de?
-tatlicadiarzu-

sağol tatlımm benim,:kedi:inş darısı seninde başına opuyorumnanaktan.düğüne daha 5 ay var.temmuz 31 de evleniyorum inş :Saruboceq: fotoları paylaşırım zaten,bakarsın canım..

canım gezinirken gördüm.gelinliğin tek kelimeyle harika...hayalimdeki gelinlik desem yeridir ama banada senin kadar yakışır mı bilmiyorum bilmiyorumkismile mutlulukla giy...

canım gezinirken gördüm.gelinliğin tek kelimeyle harika...hayalimdeki gelinlik desem yeridir ama banada senin kadar yakışır mı bilmiyorum bilmiyorumkismile mutlulukla giy...

teşekkür ederim tatlımm.darısı başına.herşey gönlünce olsunopuyorumnanaktan

Back