• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gelinlik Modelleri kızlar bu da benim gelinliğim :))

çok güzelmiş:ecrin_bebek:
nadir beğenirim ama cidden çok hoşuma gittiboshayallersmile
mutluluklar opuyorumnanaktan

canım çok çok güzel ve sanada çok yakışmış.güle güle giy inşallah.birde ayıp olmazsa eğer fiyatını öğrenebilirmiyim.

canım çok çok güzel ve sanada çok yakışmış.güle güle giy inşallah.birde ayıp olmazsa eğer fiyatını öğrenebilirmiyim.

canım benim çok teşekkür ediyorum.ben aralık ayında aldım gelinliği o zaman indirim vardı 1800 aldım canım,inşallah daha iyisi ya da aynısı senin olsun kaydirigubbakcemile5

çoooooooooooook güzel ve sizede çok yakışmış çok mutlu olursunuz inşallah

çok yakışmış arkadaşım,:nazar: çok beğendim. sana şans getirsin..a.s.
daha önce başka bir yerde görüp kaydetmiştim pc ye bu gelinliği...
bir mesajında el buketi canlı istiyorum demiştin sanırım... resim ekleyebilirsem gelinliğindeki tüycüklere uyacak bir el buketi resmi var bende ...

4734.jpg

sanırım eklemeyi başardım...:lepi:
umarım beğenirsin...:kedi:

çok yakışmış arkadaşım,:nazar: çok beğendim. sana şans getirsin..a.s.
daha önce başka bir yerde görüp kaydetmiştim pc ye bu gelinliği...
bir mesajında el buketi canlı istiyorum demiştin sanırım... resim ekleyebilirsem gelinliğindeki tüycüklere uyacak bir el buketi resmi var bende ...

4734.jpg

sanırım eklemeyi başardım...:lepi:
umarım beğenirsin...:kedi:

tatlımm çok teşekkür ederim güzel yorumun için ayrıca düşünüp foto koyman beni ayrı mutlu etti.çiçek çookk güzelmiş a.s. renkte belki biraz oynanır ama gelinliğe çok uyumlu olacağını düşünüyrum.fikir verdiğin için çok sağol. opuyorumnanaktan

çok güzel zarif bir gelinlik. uçuşan tüyler tüller gerçekten çok güzel detaylar. mutlulukla giy inşallah

cnm bende 2013 haziran geliniyim nasip olursa:) eskişehir aysiradan gelinliğimi beğendim kiralamayı düşünüyorum sende ordan almışsın sanırım bi sorun yaşadın mı? bu arada gelinliğin sana çok yakışmış düğününde de çok güzel olmuşsundur eminim:))

Back