Gelinlik Modelleri kızlar bu da benim gelinliğim :))

canım ben yarın gidecem aysiraya senin modele bakmaya,senden ricam gelinlğinin kodunu yazar mısın,daha kolay bulurum...denemek için sabırsızlanıyorumboshayallersmile

canım gelinliğin kodu:mbs 047003 bu.umarım sende beğenirsin opuyorumnanaktan

çok güzel maşallah güle güle giy peri kızlarına benzemişsin uçuş uçuş ne güzel

güzel yorumun için çok teşekkür ederim tatlımm,eğer gerçekten öyle görnüyorsan ne mutlu bana.daha güzeli senin olur inş opuyorumnanaktan

canım baktım modele süpperrr kaydirigubbakcemile5 çooookk beğendim,birçok model denemiştim üzerimde bunun gibi duranını görmedim.bi kere arkadan bağcıklı olması çok hoşuma gitti.ayrıca çok kaliteli hem kumaş yapısı hemde duruşu.senin kilona inersem daha güzel olacak :Saruboceq:.nişanlımla gidecez haftaya,bende alıyorum bu modelden ve sana çokkkk teşekkür ediyorum.Şeniz

tatlımm senin adına çokk sevindim.gerçekten yardımcı olabildiysem ne mutlu.zevklerimiz aynıymış gelinliklerimizde aynı olacak ne güzelkaydirigubbakcemile5 sende gülücüklerle giy inş gelinliğini.şimdiden hayırlı olsun tatlımmopuyorumnanaktan

slmm kızlar ben bu gelinliğe el buketi olarak canlı çiçek düşünüyorum.sizce hangi çiçek ve hangi renk bu modele gider,önerilerinizi bekliyorum a.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…