kızlar bu benim sohbet topigim hadi iceri buyrunnnnn=)))

annemde ben uyurken gitmiş denize uyandığımda kimse yoktu evde

:KK1: bende gittiğime pişman oldum zaten ben denize çok oturuyorum plaja çok nadir iniyorum bugün öyle gidiyim dedim ama dışardan okdar çok insan oluyoki abuk supuk tipler faln suda pisti pişman oldum gttiğime gidiceme

annemde ben uyurken gitmiş denize uyandığımda kimse yoktu evde

:KK1: bende gittiğime pişman oldum zaten ben denize çok oturuyorum plaja çok nadir iniyorum bugün öyle gidiyim dedim ama dışardan gelen okdar çok insan oluyoki abuk supuk tipler faln suda pisti pişman oldum gttiğime gidiceme

:KK1: bende gittiğime pişman oldum zaten ben denize çok oturuyorum plaja çok nadir iniyorum bugün öyle gidiyim dedim ama dışardan gelen okdar çok insan oluyoki abuk supuk tipler faln suda pisti pişman oldum gttiğime gidiceme

burda da pismiş deniz annemler girmeden geri gelmişler :KK1:

hıhı giriyorum canım doktorum sorun olmaz dedi tabi eskisi gibi atlamıyorum eskiden açılırdım baya şimdi öyle kıyıda takılıyorum amaç serinlemek olsun diye öyle suyun içinde duruyorum :KK1: :KK1:

hmm doktorun sorun olmaz dediyse inşallah sorun olmaz benim bi tanıdğım da denize giriyodu erken doğum yaptı ama denizle bi alakası var mı bilmiyorum

X