kızlar bu benim sohbet topigim hadi iceri buyrunnnnn=)))

bende kılo almaya calısıyorum napayım dıyetısyene gııtmstm

aynen ya bana suan eskı pantolonlarım olmuo 50 kılo falanım ama 55 olmak ıstıyorum sen kacsın

olursun ben dıyetısyenın verdıgı lısteyı ılk uyguladıgımda 5 gunde 2kılo almıstım dusun sırtımda catlaklar olustu cok cırkın duruo ya ya da ben abartıyorum:KK1:

olursun ben dıyetısyenın verdıgı lısteyı ılk uyguladıgımda 5 gunde 2kılo almıstım dusun sırtımda catlaklar olustu cok cırkın duruo ya ya da ben abartıyorum:KK1:

banada herkes çok kilo aldın diyo ama kaç kiloyum şuanda bilemiyorum
hızlı kilo aldığın için çatlaklar oluşmuştur canım ama çokta kötü olucağını sanmıyorum

hayatımda ılk defa catlak olustugu ıcın abarttım sanırım :KK1: ayol bugun kımse yok ya nerde bızım kızlr acep

bende cok zayıfım ama kalçamda çatlak var ya nasılsa kilo almıyorum diye yedim yağ tuz yedim yağ tuz böyle oldu:KK70: şimdi masaj su filan geçirmeye çalısıyorum ama nafilee

bende cok zayıfım ama kalçamda çatlak var ya nasılsa kilo almıyorum diye yedim yağ tuz yedim yağ tuz böyle oldu:KK70: şimdi masaj su filan geçirmeye çalısıyorum ama nafilee

suan kac kılosun lola

ay az once bı topıgı okudumda cok kotu oldum Allah herkesın yardımcısı olsun ne sorunu olan ınsanlar var vallahı sukurler olsun halımıze ve onlara da deva versın Rabbım ya cok uzuldum gercktn

bugün benide cok üzen bi kaç konu vardı okudukcada nedense parnoyak olmaya başladım gibi geliyo neler varmış haytta..

kızceler gelın galı nerdesnız gece kuslarım

gel bakalım kacak ne yapıorsun bakalım

sınekler:KK37: bende forumları gezıorum ne yapayım ıste

X