- 22 Ocak 2011
- 1.186
- 10
bende çocuk yok canım
Hayirlisi zamani gelince olur inssss
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bende çocuk yok canım
Ben 26 yasindayim yaslandim artik...
edebıyat ogrtmnlıgı cnm sen ne okuyosun
felsefe canım yükseğimi ik alanında yapıp orda yükselmek istiyorum aslında öğretmen olmak istedim senelerce ama şimdi hiç istemiyorum şirkete girip kariyer yapmak istiyorum ama hayırlısı
felsefe canım yükseğimi ik alanında yapıp orda yükselmek istiyorum aslında öğretmen olmak istedim senelerce ama şimdi hiç istemiyorum şirkete girip kariyer yapmak istiyorum ama hayırlısı
ya kızlar benım facemdevirus var afedersınız cıplak kadın falan gonderıyor arkadaslarıma cok utanıyorum nasıl temızlenecek bu ya:18: teker teker siliyorum her seferınde cok kotu bır durum ya
uygulamalarında mynet filan varsa sil canım yada bak orda gönderebilecek ne varsa sil uygulamalardan
Benim hayalim hep mimar olmak isterdim...muhasebe okudum meslek yapmadan evlendim coluk cocuga karistim siz siz olun mesleginizi elinize alin....
hepsını sıldım mynet falanda yok ama neden boyle kı of yaa
nasıl oldu ki acaba herhangi bi sayfadan bulaşmış olabilir mi
ya kızlar benım facemdevirus var afedersınız cıplak kadın falan gonderıyor arkadaslarıma cok utanıyorum nasıl temızlenecek bu ya:18: teker teker siliyorum her seferınde cok kotu bır durum ya
hıc bır bılgım yok ya oyle yerlere gırmedımde zaten ama bılmıyorum hıc yaa
uygulamaları da kapattım bakalım belkı ondandır. mılletın gonderdıgı oyunlardan mı bulastı acaba kapattım sımdı hepsını bakalım:26:
Çoooookk iyi yapmışsın adam olana iyi bir ders..ama şu bir gerçek ki bir kişi neyse odur..bunların değişmesi için anca sihirli bir değnek lazım..belki çocuğun evinin uğuru huzuru olur.. dua et herzaman..inan benimde dualarım senle .. Rabbim hepimizin gönüne göre versin.. ama kendileri kaybeder biz değil bundan eminim..sende emin ol.bulmuş senin gibi birini öpüp baştacı yapacağına huzur vermiyorsa senin durman aptallık olur..
Ben geldimmmmm...... ayışığı nasılsın canım burdamı uyudun kız