kızlar bu benim sohbet topigim hadi iceri buyrunnnnn=)))

felsefe canım yükseğimi ik alanında yapıp orda yükselmek istiyorum aslında öğretmen olmak istedim senelerce ama şimdi hiç istemiyorum şirkete girip kariyer yapmak istiyorum ama hayırlısı

olur ıns dedgın hersey:KK16:

ya kızlar benım facemdevirus var afedersınız cıplak kadın falan gonderıyor arkadaslarıma cok utanıyorum nasıl temızlenecek bu ya:KK14::18: teker teker siliyorum her seferınde cok kotu bır durum ya

felsefe canım yükseğimi ik alanında yapıp orda yükselmek istiyorum aslında öğretmen olmak istedim senelerce ama şimdi hiç istemiyorum şirkete girip kariyer yapmak istiyorum ama hayırlısı

Benim hayalim hep mimar olmak isterdim...muhasebe okudum meslek yapmadan evlendim coluk cocuga karistim siz siz olun mesleginizi elinize alin....

ya kızlar benım facemdevirus var afedersınız cıplak kadın falan gonderıyor arkadaslarıma cok utanıyorum nasıl temızlenecek bu ya:KK14::18: teker teker siliyorum her seferınde cok kotu bır durum ya

uygulamalarında mynet filan varsa sil canım yada bak orda gönderebilecek ne varsa sil uygulamalardan

Benim hayalim hep mimar olmak isterdim...muhasebe okudum meslek yapmadan evlendim coluk cocuga karistim siz siz olun mesleginizi elinize alin....

yok canım benim evlenesim var dediğime bakmayın:KK70: mesleğim olmadan evlenmem evlendiğimdede kesin çalışırım ekonomik bağımsızlığa inanan bi kadınım

napsam ki yaa cok utanıyorum vallahi ya nerden gırdı bu vırus cozemedmkı

nasıl oldu ki acaba herhangi bi sayfadan bulaşmış olabilir mi

uygulamaları da kapattım bakalım belkı ondandır. mılletın gonderdıgı oyunlardan mı bulastı acaba kapattım sımdı hepsını bakalım:26:

Çoooookk iyi yapmışsın adam olana iyi bir ders..ama şu bir gerçek ki bir kişi neyse odur..bunların değişmesi için anca sihirli bir değnek lazım..belki çocuğun evinin uğuru huzuru olur.. dua et herzaman..inan benimde dualarım senle .. Rabbim hepimizin gönüne göre versin.. ama kendileri kaybeder biz değil bundan eminim..sende emin ol.bulmuş senin gibi birini öpüp baştacı yapacağına huzur vermiyorsa senin durman aptallık olur..

sağol canım bende çocuk için affettim zaten yani onamı katlanıcam ....

X