kız yenı ben değilim ki :))
maya37 :))
maya 37 hoşgeldinn ...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kız yenı ben değilim ki :))
maya37 :))
ama eşimin ailesinin baskıları git gide artıyor ve en can sıkıcı olanda çocuk istemediğimi değilde bende bir sorun olduğunu düşünmeleri.
BENİ DEĞİL YA GEBZE Yİ :)) ALLAH IM YA.. :)
hoşbuldum canım zorla oldu ama neyse :)
meşhur musun :)
of ne bileyim ben öyle anladım :)
kızlar ben yatıyorum artık hepinize iyi geceler iyi sohbetler yarın görüşmek üzere
yok cnm tam h.g yazıyodum bu uğursun beni yok etti netim gitti sabote etti beni
kızlar ben yatıyorum artık hepinize iyi geceler iyi sohbetler yarın görüşmek üzere
kızlar sizi bırakasım gelmıyor ama yatcam artık yarın gece burada buluşur muyuz yine :) iyi geceler öptüm hepinizi
yorumlar üste çıkıyo yaa birbirine karıştı cevaplar
kızlar sizi bırakasım gelmıyor ama yatcam artık yarın gece burada buluşur muyuz yine :) iyi geceler öptüm hepinizi
öyle zaten çokta umursamıyorum ama arada özellikle bu bir aydır eşimde isteme durumuna girdi. bu arada ekimde doğması büyük ayrıcalık bebeğin :)
cnm bende 1 buçuk sene çocuk istemedim banada yaptılar sorun varmışda olmuyormuş gibi ama bak rabbim ne zamn uygun gördüyse ozamn nasip etti şimdi utansınlar sende hiçkafana takma nasip kısmet elbet sana kısmet olucak ozman utanırlar bu senin ve eşinn bileceği bişey kimseye laf düşmez
aynenn.sayfalarda saçamalamaya başladı.sen nerelisin.evli misin
ekimin kaçına denk gelıyor bebiş
senın anladım bende bu saate normal, zaten sayfalarda birbirine gırmıs durumda