yok kız bildiğim kadarıyla değilim ama 2 gündür soğan kürüne başladım.. evet insan omzuna binen sorumluluklarla yaşadıklarıyla çabuk olgunlaşıyor.
ne kadar süredir evlisin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
yok kız bildiğim kadarıyla değilim ama 2 gündür soğan kürüne başladım.. evet insan omzuna binen sorumluluklarla yaşadıklarıyla çabuk olgunlaşıyor.
ne kadar süredir evlisin
2 sene bitti cnm
belki hamileliğe bi işarettir :))..hayırlısı... nasıl gidiyor evlilik..benim eşimden evli bi adamdan çok büyüttüğüm bir çocuk var hala ( aramızda 3 yaş var ben 24 o 27..en az 30 olmasını isterdim yaşının.ama hayat her zaman istediğini vermiyor tabi
tabiki idare eder diyelim pek yolunda gittiği söylenemz ama çocuk olucak şimdi biraz daha sabırlı olmam lazım bir süre daha benm eşim 33 ben 21 ama gel gör ki benden daha çocuk o dedğin gibi hayat her zamn istediğini vermiyor bence sende çocuk için biraz daa bekle daha erken
ya biz onlara gereğinden fazla değer verip konuşmamız hakkımızı aramamız yada haksızsın dememiz gereken yerde susmamızdan onların büyümesine izin vermiyoruz.nerde hata yapıyoruz ????
aslında hatayı biz yapmıyoruz cnm sorun şu ki erkekler böyle ve hiç bir zamn değişmiyorlar tamam bazı davranşları yada alışknlıklarını değiştirebiliyoruz ama yetmiyor örneğin benm eşim değişiyor daha yaşının insanı oluyor ama en fazla 2 hafta sonra yine aynı insan aynı huzrszluk bir gün kaybedeceklerini bilmiyorlar ömür boyu onlara katlanırız sanıyorlar bizde aksini onlara ifade etmiyoruz
biz üniversiteden tanışıyoruz 5 yıl oldu tanışalı..işte 8 ayda oldu evleneli.. bu 5 yıl içinde peşimden hep koştu.şimdi evlenince daha rahat hareket etmeye başladı.,.ama hani bir huzursuzluk çıktığında tartıştığımızda onu bırakıp gidebileceğimi mecbur olmadığımı dile getiriyorum.eğer bunu yapmasam daha çok çıkar tepeme.. evet seviyorum ama en ufak hatasında gideceğimide arada hatırlatıyorum.sende yap.kazancın olur kaybın olmazz canım
şöyle söyliyim ben sana ben zaten ayrılma kararı aldım artık yeter dedim ve annemin evine geldim ama şans o ki bir kaç hafta sonra hamile olduğumu öğrendim son 1 aya kadarda barışma niyetim yoktu bebğimi tek büyütürüm diyordum ama düşünnce bebğim için eve geri dönmeye karar verdim doğumdan sonra evime döneceğim tabi ayrı kaldığımız 6 ay byunca ne yalvarmalar ne sözler ne laflar çok değiştim diyor şimdi bilmiyorum ben değişeceğine inanmıyorum ama deneyeceğim bakalım eğer değişmdyse çocuğyumun biraz büyümesini bekleyip tekrar ayrılırım çünkü ömrümü ona harcamak zorunda değilim yada ömür boyu katlanmak şuan dersini aldı ve çok iyi biliyor bundan sonra tek bir hatada silerim
neyse cnm bende ıkıyorum uykum geldi sana iyi sabahlar k.i.b bu gece gelirsen yine konuşuruz
kızscelerım sabahı gormussunuz hala uyuyo musunuz kızzzzz gelın bakalım bu tarafaa
ben yeni uyandım hemen geldim ama herkes uyuyo galiba
nerdesın kız ayısıgı 2 muhabbetın belını kıralım