valla benim bi derdim yok can sıkıntısından uyumuyorum [/QUOT eşim 12/24 çalışıyor ve bu lanet yerde gezilecek yada arkadaş olacağım kimse yok çoğu zamanı yalnız geciriyorum.ee çocukta yok.. sıkıntı sıkıntı sıkıntı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
valla benim bi derdim yok can sıkıntısından uyumuyorum [/QUOT eşim 12/24 çalışıyor ve bu lanet yerde gezilecek yada arkadaş olacağım kimse yok çoğu zamanı yalnız geciriyorum.ee çocukta yok.. sıkıntı sıkıntı sıkıntı
amin canm sağol bencede biraz daha bekle daha çok yeni evlisin ama rabbim bilir tabi ne zaman kısmet ediceni
hoşgeldinnnnn oldu mu kız
haklısın canım ya seni çok iyi anlıyorum yalnız olmak çok kötü bişey insanın içinden hiç bişey yapmak gelmiyo öyle olunca
oldu :) ay çok şımardım
nerde yaşıyosun canım
BELKİ GÖRMÜŞSÜNDÜR
ama eşimin ailesinin baskıları git gide artıyor ve en can sıkıcı olanda çocuk istemediğimi değilde bende bir sorun olduğunu düşünmeleri.
kızlar yaa yorumlar üste cıkıyor :)
gıcık oldum...acep nedendir :=)
BELKİ GÖRMÜŞSÜNDÜR
meşhur musun :)
kız nasıl sende yoksun artık dediysen netim gitti ciddi ciddi gittim yeni gelen kardeş hoş geldin sefalar getirdin oldumu
kız yenı kardeş getirdim :) hoşgeldın desenıze kıza yahuu :)
suan dan ıtıbaren sende yoksun aslında
kız nasıl sende yoksun artık dediysen netim gitti ciddi ciddi gittim yeni gelen kardeş hoş geldin sefalar getirdin oldumu
meşhur musun :)
kız esprılerı patlatıyorsun arka arkaya
Kİ BEYİMİZDE KISKANÇ BİRAZ MARKETE GİTSEN DAHİ HABERİM OLSUN DİYEN BİRİ.İYİCE BUNALIMA BAĞLADIM YANİ..
haklısın canım ya seni çok iyi anlıyorum yalnız olmak çok kötü bişey insanın içinden hiç bişey yapmak gelmiyo öyle olunca
Kİ BEYİMİZDE KISKANÇ BİRAZ MARKETE GİTSEN DAHİ HABERİM OLSUN DİYEN BİRİ.İYİCE BUNALIMA BAĞLADIM YANİ..
ben geldim ya canım bişey çıkmazsa olmaz :) uğursuz muyum neyim