Teşekkür ederimEvet normal şuan gözükmez bebişhayırlısı olsun
Reglin geçmesini bekliyorum umutlandırmak istemiyorum kendimiSizin durumunuz nedir?
Eşiminde sprem sorunu nedirMerhaba kızlar
Ben de kasımda bütün belirtileri yaşadım kasık ağrıs,rahim batmasl gibi
Bilmiyorum psikolojik galiba fakat olmadı gebelik
Ovulyasyon testi pozitif görüp 3 gün ilişki yaşamışdık, eşimde sperm sorunu var daha tedavisine başlıyalı 5 gün olmamışdı
Şimdi 1 ay olucak,
Ben de aralıkda rahim filmi istiyorum
(3 aydır deniyoruz 4cü aya giricek)
İleri hareket düşük 25 (32den yukarı olması gerekiyo), canlı say da 40% (58den yukarı olması gerekiyo)Eşiminde sprem sorunu nedir
Yap istersen canım ben adet günüme bir hafta kala kan vermiştim beta yüksek çıkmıştı sonra gittikçe daha da yükseldi zatenRegliye kaç gun var ben bu sabah yapacaktim cesaret edemedim clearblue 6 gun kala erken gebelik testi mi alsam diyorum beklesem mi diyorum regle 4 gun var
Benim esimin canli sayısı yuzde 25 cikti senin esinin daha iyi benim esimden rabbim ol deyince olur şimdi 21 aylik kizim var ikinciyi düşünüyoruzİleri hareket düşük 25 (32den yukarı olması gerekiyo), canlı say da 40% (58den yukarı olması gerekiyo)
Oy maşallah) peki hız nasıldı?Benim esimin canli sayısı yuzde 25 cikti senin esinin daha iyi benim esimden rabbim ol deyince olur şimdi 21 aylik kizim var ikinciyi düşünüyoruz
İnşallah canim regl tarihimiz ayniSon adet 16 Ekim di beklenen adet 14 Kasım civarı Bende PCO var ama hormanlarim da sıkıntı yok ve adetlerim de düzenlidir evlendigimizden bu yani yani korunmasız 14 aydır ilişkiye rağmen hiç bir şekilde gebelik elde edemedim PCO olduğumu da 7 ay önce falan ögrendim ogrendigim de çocuk olmama konusunda korktuğumu söylemiştim oda daha erken dedi herhangi bir tedavi önermedi folik asit verdi sadece onu da 3 ay kullandım ve bıraktım umarım hayirlisi ile hamile kalabilirim
Oda 25Oy maşallah) peki hız nasıldı?
Cesaret verdin gidiyorum o zaman almaya paraya kiycamYap istersen canım ben adet günüme bir hafta kala kan vermiştim beta yüksek çıkmıştı sonra gittikçe daha da yükseldi zaten
Test yapmayı düşünüyorum ama bir yandan da bekle diyorum kendime stres yapmak istemiyorum yapmadan da duramıyorumİnsa
İnşallah canim regl tarihimiz ayni
Cesaret verdin gidiyorum o zaman almaya paraya kiycam
Merhaba benimde adete 4 gün kaldı Ovülasyon testinde 2 kez pik gibi oldu 30 unda yumurtladım afedersiniz akıntıda doğruladı testi belirti olarak göğüs dolgunluğu ve baş ağrısı var ve akıntı var testlerime bakabilir misinizTemmuz ayında kürtaj olup Kasım ayında tekrar hamile kaldım kürtajdan sonra hemen acele etmeyin derim çünkü vücudunuzun kendini toparlamaya ihtiyacı var kendinize zaman verin toparladığı anda zaten hamilelik için çabalayacaktır. Ovulasyon testine bütün kadınlara öneririm ben çok faydasını gördüm umarım herkes görür Bu arada ovulasyon teslimi de paylaşacağım, buradaki yazıları o kadar çok okuyordum ki hamile kalmak istediğim aylarda
Ben Avrupa yaşıyorum o yüzden kan verme gibi sansim yok beklemek cok zor benim icinde negatif gormektende korkuyorum sanirim beklicemayy canım inşalllah herşey gönlünce olur beklemek istersen yani dayanabilirsen bir kaç gün daha bekle ama ben baya sabırsızdım gidip direk kan verdim yoksa adet gününe kadar bekleyemezdim
Yaa bunu bilmiyordumB
Ben Avrupa yaşıyorum o yüzden kan verme gibi sansim yok beklemek cok zor benim icinde negatif gormektende korkuyorum sanirim beklicem
Kac gun var regliyeTest yapmayı düşünüyorum ama bir yandan da bekle diyorum kendime stres yapmak istemiyorum yapmadan da duramıyorum