Kizlar bu ay gebelik düşünen kasim ayi gebelik planlayalar buraya hadi gelin konuşalım

İyi akşamlar folik asit başlayanlar var mı hangi marka kullanıyorsunuz birde ek olarak vitamin vs kullanan var mı gebelik düşünüyorum ama Dr a gidemedim bir türlü değerlerime de baktiramadim. Folik asit başlanmalı zaten de Dr önerisi ile başlayanlar varsa isim verebilir mi

Bak kaset test yaptim bi tık koyulaşma var ama aman aman değil zor görünüyor 2. Gün bugun isterdimki daha silik sole kirmizi falan sans iste beklicem cumartesi olmadi kan vercem

Eklentiler

• IMG_20241115_073133.jpg
    IMG_20241115_073133.jpg
    43,8 KB · Görüntüleme: 48
  • IMG20241115072857.jpg
    IMG20241115072857.jpg
    44,6 KB · Görüntüleme: 28
Merhaba Ovülasyon testinden baktığımla bu ay iki kez yumurtlamam oldu ilki 30 Ekim ikincisi 5 Kasım regl 2 gün gecikti bazı belirtileri var dün kan testi verdim negatif sizce erken mi kan testi

Eklentiler

• IMG_0134.jpeg
    IMG_0134.jpeg
    100,9 KB · Görüntüleme: 25
  • IMG_0105.jpeg
    IMG_0105.jpeg
    126,5 KB · Görüntüleme: 21
Kızlar merhaba 2/3 kasımda yumurtlama gördüm gynoseed jel ile değerlendirdim şimdi bat 17-18 kasım bugun (15kasım) ovulasyon testi yaptım çift çizgi çıktı hamile miyim sizce

Eklentiler

• IMG_6812.jpeg
    IMG_6812.jpeg
    68,3 KB · Görüntüleme: 49
Arkadaşlar hic albi marka test alıp kullanmamıştım. Laboquick ve oncomed aldım hep onlar da 10mlu ölcuyordu. Yerlestıgı gibi de azcık bısı de olsa saptıyordu bu testi adet oncesı kullanan var mı ozellıkle 11 -12 dpo da :) 20 mlu ölcüyormus.

Kızlar merhaba 2/3 kasımda yumurtlama gördüm gynoseed jel ile değerlendirdim şimdi bat 17-18 kasım bugun (15kasım) ovulasyon testi yaptım çift çizgi çıktı hamile miyim sizce
Merhaba canım ovulasyon testi gebelik testi degil onunla gebe olup olmadığı anlayamazsin o cift cizgi büyük ihtimalle yumurta devam ettigini gösteriyor ya bekle regl geçsin dayanamıyorum dersen erken gebelik testi ile yap bakalim gönlüne göre olsun inşallah vardır

Merhaba Ovülasyon testinden baktığımla bu ay iki kez yumurtlamam oldu ilki 30 Ekim ikincisi 5 Kasım regl 2 gün gecikti bazı belirtileri var dün kan testi verdim negatif sizce erken mi kan testi
Regl gecmis canim olsa çıkardı diye düşünüyorum belki gec döllenme olabilir regl gelmez ise tekrardan kan ver

Merhaba canım ovulasyon testi gebelik testi degil onunla gebe olup olmadığı anlayamazsin o cift cizgi büyük ihtimalle yumurta devam ettigini gösteriyor ya bekle regl geçsin dayanamıyorum dersen erken gebelik testi ile yap bakalim gönlüne göre olsun inşallah vardır
Yumurtlamam oldu geçti bile canım adet zamanı eger gebeysen lh hormonun yükselirmiş o yüzden ovulasyon yaptım ben daha sonrada gebelik testi yaptım 2 farklı markadada silik çizgi çıktı

Sabah yine test yaptım ilk idrarla üstteki erken gebelik testi alttaki normal kaset test kızlar sonuç bu🥹🥹

Eklentiler

• IMG_6870.jpeg
    IMG_6870.jpeg
    73,2 KB · Görüntüleme: 46
Yumurtlamam oldu geçti bile canım adet zamanı eger gebeysen lh hormonun yükselirmiş o yüzden ovulasyon yaptım ben daha sonrada gebelik testi yaptım 2 farklı markadada silik çizgi çıktı
Hayırlı olsun canim

Bariz var canım hayırlı olsun biz yine önümüzde ki aylara bakacağız
Sağol canım rabbim isteyen herkese nasip etsin 2 yıldır hasrettim bu ay gynoseed jel denedim ilk defa çift çizgi gördüm hani yalancı pozitif falan cıkıyor ya bazen insanlarda ben 2 yıldıe hiç yalancı pozitif bile görmüyordum

İyi akşamlar folik asit başlayanlar var mı hangi marka kullanıyorsunuz birde ek olarak vitamin vs kullanan var mı gebelik düşünüyorum ama Dr a gidemedim bir türlü değerlerime de baktiramadim. Folik asit başlanmalı zaten de Dr önerisi ile başlayanlar varsa isim verebilir mi
Folbiol kullanıyorum

X