Gercekte gorsen yok denecek gibi ama boyle belirdi biraz. İnsallah sizin icinde en guzeli olur mutlu haberleri alirizBende ayni bekliorum iste dayanabilirsem cumartesi tekrar edicem senin daha belirginki efektle gözüküyor benim o kadar bile degil
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Gercekte gorsen yok denecek gibi ama boyle belirdi biraz. İnsallah sizin icinde en guzeli olur mutlu haberleri alirizBende ayni bekliorum iste dayanabilirsem cumartesi tekrar edicem senin daha belirginki efektle gözüküyor benim o kadar bile degil
Sizin suan gecikme var mi?Bende ayni bekliorum iste dayanabilirsem cumartesi tekrar edicem senin daha belirginki efektle gözüküyor benim o kadar bile degil
İnşallah inşallahGercekte gorsen yok denecek gibi ama boyle belirdi biraz. İnsallah sizin icinde en guzeli olur mutlu haberleri aliriz
Yarin 2. Gunum olcak gecikmenin ovulasyon testine göre belirsiz benim durumum 2 ay önce düşük yaptım hep erken oluyodu iki aydir bu ay iki aya gore geciktimSizin suan gecikme var mi?
Gecmis olsun umarim vardir ikimizindeYarin 2. Gunum olcak gecikmenin ovulasyon testine göre belirsiz benim durumum 2 ay önce düşük yaptım hep erken oluyodu iki aydir bu ay iki aya gore geciktim
İnşallah teşekkür ederimGecmis olsun umarim vardir ikimizinde
Merhaba canım ovulasyon testi gebelik testi degil onunla gebe olup olmadığı anlayamazsin o cift cizgi büyük ihtimalle yumurta devam ettigini gösteriyor ya bekle regl geçsin dayanamıyorum dersen erken gebelik testi ile yap bakalim gönlüne göre olsun inşallah vardırKızlar merhaba 2/3 kasımda yumurtlama gördüm gynoseed jel ile değerlendirdim şimdi bat 17-18 kasım bugun (15kasım) ovulasyon testi yaptım çift çizgi çıktı hamile miyim sizce
Regl gecmis canim olsa çıkardı diye düşünüyorum belki gec döllenme olabilir regl gelmez ise tekrardan kan verMerhaba Ovülasyon testinden baktığımla bu ay iki kez yumurtlamam oldu ilki 30 Ekim ikincisi 5 Kasım regl 2 gün gecikti bazı belirtileri var dün kan testi verdim negatif sizce erken mi kan testi
Yumurtlamam oldu geçti bile canım adet zamanı eger gebeysen lh hormonun yükselirmiş o yüzden ovulasyon yaptım ben daha sonrada gebelik testi yaptım 2 farklı markadada silik çizgi çıktıMerhaba canım ovulasyon testi gebelik testi degil onunla gebe olup olmadığı anlayamazsin o cift cizgi büyük ihtimalle yumurta devam ettigini gösteriyor ya bekle regl geçsin dayanamıyorum dersen erken gebelik testi ile yap bakalim gönlüne göre olsun inşallah vardır
Sabah yine test yaptım ilk idrarla üstteki erken gebelik testi alttaki normal kaset test kızlar sonuç buMerhaba canım ovulasyon testi gebelik testi degil onunla gebe olup olmadığı anlayamazsin o cift cizgi büyük ihtimalle yumurta devam ettigini gösteriyor ya bekle regl geçsin dayanamıyorum dersen erken gebelik testi ile yap bakalim gönlüne göre olsun inşallah vardır
Yumurtlamam oldu geçti bile canım adet zamanı eger gebeysen lh hormonun yükselirmiş o yüzden ovulasyon yaptım ben daha sonrada gebelik testi yaptım 2 farklı markadada silik çizgi çıktı
Hayırlı olsun canimYumurtlamam oldu geçti bile canım adet zamanı eger gebeysen lh hormonun yükselirmiş o yüzden ovulasyon yaptım ben daha sonrada gebelik testi yaptım 2 farklı markadada silik çizgi çıktı
Bariz var canım hayırlı olsun biz yine önümüzde ki aylara bakacağızSabah yine test yaptım ilk idrarla üstteki erken gebelik testi alttaki normal kaset test kızlar sonuç bu
Sağol canım rabbim isteyen herkese nasip etsin 2 yıldır hasrettim bu ay gynoseed jel denedim ilk defa çift çizgi gördüm hani yalancı pozitif falan cıkıyor ya bazen insanlarda ben 2 yıldıe hiç yalancı pozitif bile görmüyordumBariz var canım hayırlı olsun biz yine önümüzde ki aylara bakacağız
Folbiol kullanıyorumİyi akşamlar folik asit başlayanlar var mı hangi marka kullanıyorsunuz birde ek olarak vitamin vs kullanan var mı gebelik düşünüyorum ama Dr a gidemedim bir türlü değerlerime de baktiramadim. Folik asit başlanmalı zaten de Dr önerisi ile başlayanlar varsa isim verebilir mi
Kan vermeye gittinmiSağol canım rabbim isteyen herkese nasip etsin 2 yıldır hasrettim bu ay gynoseed jel denedim ilk defa çift çizgi gördüm hani yalancı pozitif falan cıkıyor ya bazen insanlarda ben 2 yıldıe hiç yalancı pozitif bile görmüyordum