Hiç bir belirtim yok bana biraz psikolojik gibi geliyor belirti olayı çünkü regl belirtisi ile çok benziyor adet gecikmesi em büyük belirti zaten inşallah güzel haber alırızGunu
Günümüz yakin belirtiler var mi
3 aydır deniyoruz fakat ovulyasyon günüme denk geldiği için tedrirgin oldum + ben aceleci davranıp eşime de test yaptırdım sperm düşük çıktı hızı sayısı:) hamılelık her bırlıktelık olan ayda gerceklesmez yuzde 20 25 gibi bı olasılıkla hamıle kalınır. :)) yanı hersey yerli yerinde olmasına ragmen . bız buna nasıp kısmet dıyoruz :) herhangı bı sorun yoksa sende hormon falan 1 yıl denedıgınde olmazsa dr lar bısıler yapalım madem flan dıye dusunuyor yanı 1 yılı bıle normal :)
Benim esimede sprem testi yapıldı yüzde 25 canli yuzde 75 ölü çıktı Şükür o yüzde 25lik kısımdan bebegimiz oldu rabbim ol deyince oluyor şimdi ikinciyi istiyoruz3 aydır deniyoruz fakat ovulyasyon günüme denk geldiği için tedrirgin oldum + ben aceleci davranıp eşime de test yaptırdım sperm düşük çıktı hızı sayısı
Bizde 25 hareketli çıktı, sizde 25 haraketli mi canlı ml?Benim esimede sprem testi yapıldı yüzde 25 canli yuzde 75 ölü çıktı Şükür o yüzde 25lik kısımdan bebegimiz oldu rabbim ol deyince oluyor şimdi ikinciyi istiyoruz
Canli dedi doktor harekeli canli ayni olmuyor muBizde 25 hareketli çıktı, sizde 25 haraketli mi canlı ml?
Yok bence hızlı ayrı canlı ayrıCanli dedi doktor harekeli canli ayni olmuyor mu
Sizin hamilelik kaç ayda olduYok bence hızlı ayrı canlı ayrı
Evlendikten 4 ay sonraSizin hamilelik kaç ayda oldu
Bunu bilmiyorum canimYok bence hızlı ayrı canlı ayrı
Test yaptın mı bugün yapacaktınHayırlısı olsun umut kaybetmek yok önümüzdeki aya inşallah benim henüz kırmızılılar gelmedi bakalım bir kaç gun daha beklicem ne olacak
Yok daha yapmadım regliye 4 gun varTest yaptın mı bugün yapacaktın
Henüz bir şey görünmüyor bekle bakalım reglinin gecmesiniKızlar bu arada benim de adetime 3 gün var , ağrılarım var .. Bi erken gebelik bir de kaset yaptım
Erken olanda hayal meyal bişi görünüyor da kendi çizgisi mi bilemedim. Normal testte bişi göremedim ben . İlla ki çıplak gözle daha iyidir. Fotoda biz göremiyoruzdur belki. Bence yarın degıl de bı sonrakı gün yap varsa da en azından artsın bıraz bhcgKızlar bu arada benim de adetime 3 gün var , ağrılarım var .. Bi erken gebelik bir de kaset yaptım