Kizlar bu ay gebelik düşünen kasim ayi gebelik planlayalar buraya hadi gelin konuşalım

3 aydır deniyoruz fakat ovulyasyon günüme denk geldiği için tedrirgin oldum + ben aceleci davranıp eşime de test yaptırdım sperm düşük çıktı hızı sayısı

3 aydır deniyoruz fakat ovulyasyon günüme denk geldiği için tedrirgin oldum + ben aceleci davranıp eşime de test yaptırdım sperm düşük çıktı hızı sayısı
Benim esimede sprem testi yapıldı yüzde 25 canli yuzde 75 ölü çıktı Şükür o yüzde 25lik kısımdan bebegimiz oldu rabbim ol deyince oluyor şimdi ikinciyi istiyoruz

Kızlar bu arada benim de adetime 3 gün var , ağrılarım var .. Bi erken gebelik bir de kaset yaptım

Eklentiler

• IMG_3498.jpeg
    514,9 KB · Görüntüleme: 9
  • IMG_3497.jpeg
    104,7 KB · Görüntüleme: 9
Kızlar bu arada benim de adetime 3 gün var , ağrılarım var .. Bi erken gebelik bir de kaset yaptım
Erken olanda hayal meyal bişi görünüyor da kendi çizgisi mi bilemedim. Normal testte bişi göremedim ben . İlla ki çıplak gözle daha iyidir. Fotoda biz göremiyoruzdur belki. Bence yarın degıl de bı sonrakı gün yap varsa da en azından artsın bıraz bhcg

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…