Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Kizlar bu ay gebelik düşünen kasim ayi gebelik planlayalar buraya hadi gelin konuşalım
Hiç bir belirtim yok bana biraz psikolojik gibi geliyor belirti olayı çünkü regl belirtisi ile çok benziyor adet gecikmesi em büyük belirti zaten inşallah güzel haber alırız
:) hamılelık her bırlıktelık olan ayda gerceklesmez yuzde 20 25 gibi bı olasılıkla hamıle kalınır. :)) yanı hersey yerli yerinde olmasına ragmen . bız buna nasıp kısmet dıyoruz :) herhangı bı sorun yoksa sende hormon falan 1 yıl denedıgınde olmazsa dr lar bısıler yapalım madem flan dıye dusunuyor yanı 1 yılı bıle normal :)
3 aydır deniyoruz fakat ovulyasyon günüme denk geldiği için tedrirgin oldum + ben aceleci davranıp eşime de test yaptırdım sperm düşük çıktı hızı sayısı
3 aydır deniyoruz fakat ovulyasyon günüme denk geldiği için tedrirgin oldum + ben aceleci davranıp eşime de test yaptırdım sperm düşük çıktı hızı sayısı
Benim esimede sprem testi yapıldı yüzde 25 canli yuzde 75 ölü çıktı Şükür o yüzde 25lik kısımdan bebegimiz oldu rabbim ol deyince oluyor şimdi ikinciyi istiyoruz
Benim esimede sprem testi yapıldı yüzde 25 canli yuzde 75 ölü çıktı Şükür o yüzde 25lik kısımdan bebegimiz oldu rabbim ol deyince oluyor şimdi ikinciyi istiyoruz