Kizlar bu ay gebelik düşünen kasim ayi gebelik planlayalar buraya hadi gelin konuşalım

:) hamılelık her bırlıktelık olan ayda gerceklesmez yuzde 20 25 gibi bı olasılıkla hamıle kalınır. :)) yanı hersey yerli yerinde olmasına ragmen . bız buna nasıp kısmet dıyoruz :) herhangı bı sorun yoksa sende hormon falan 1 yıl denedıgınde olmazsa dr lar bısıler yapalım madem flan dıye dusunuyor yanı 1 yılı bıle normal :)
3 aydır deniyoruz fakat ovulyasyon günüme denk geldiği için tedrirgin oldum + ben aceleci davranıp eşime de test yaptırdım sperm düşük çıktı hızı sayısı

3 aydır deniyoruz fakat ovulyasyon günüme denk geldiği için tedrirgin oldum + ben aceleci davranıp eşime de test yaptırdım sperm düşük çıktı hızı sayısı
Benim esimede sprem testi yapıldı yüzde 25 canli yuzde 75 ölü çıktı Şükür o yüzde 25lik kısımdan bebegimiz oldu rabbim ol deyince oluyor şimdi ikinciyi istiyoruz

Kızlar bu arada benim de adetime 3 gün var , ağrılarım var .. Bi erken gebelik bir de kaset yaptım 🤷‍♀️

Eklentiler

• IMG_3498.jpeg
    IMG_3498.jpeg
    514,9 KB · Görüntüleme: 48
  • IMG_3497.jpeg
    IMG_3497.jpeg
    104,7 KB · Görüntüleme: 46
Kızlar bu arada benim de adetime 3 gün var , ağrılarım var .. Bi erken gebelik bir de kaset yaptım 🤷‍♀️
Erken olanda hayal meyal bişi görünüyor da kendi çizgisi mi bilemedim. Normal testte bişi göremedim ben . İlla ki çıplak gözle daha iyidir. Fotoda biz göremiyoruzdur belki. Bence yarın degıl de bı sonrakı gün yap varsa da en azından artsın bıraz bhcg

Merhaba hanımlar bende Kasım ayı gebe kalan bir anneyim şuan 5 haftalık hemen hemen keseyi gördük ama tam bebişi göremedik normal mi bu durum bir hafta sonra kontrolüm var

Cok istediğin icin stres yapıyorsun iliskinin bile tadina varmıyorsun bebek olacak mi demekten eminim lütfen stres yapma oluruna birak bende senin gibi hamile kalmayordum artik dedim ben hic bir şekilde hamile kalmıyorum bıraktım aşılama icin gun aldık artık aşılama ile deneyecektim aşılama günü geldi gittim hamile imis şaşırdım demekti salinca kafadan çıkartınca oluyormus dedim sende sal
Regli tarihlerimiz aynıymış şu an için durumunuz nedir hamile misiniz ?

Daha regle 4 gun test yapmadim sabah ilk idrarla erken gebelik testi yapicam bakalim ne çıkacak

X