Kizlar bu ay gebelik düşünen kasim ayi gebelik planlayalar buraya hadi gelin konuşalım

Cok istediğin icin stres yapıyorsun iliskinin bile tadina varmıyorsun bebek olacak mi demekten eminim lütfen stres yapma oluruna birak bende senin gibi hamile kalmayordum artik dedim ben hic bir şekilde hamile kalmıyorum bıraktım aşılama icin gun aldık artık aşılama ile deneyecektim aşılama günü geldi gittim hamile imis şaşırdım demekti salinca kafadan çıkartınca oluyormus dedim sende sal
Benimkinde bakrmısınız kızlar

Eklentiler

• IMG_1947.png
    IMG_1947.png
    213,3 KB · Görüntüleme: 25
  • IMG_1949.png
    IMG_1949.png
    286,2 KB · Görüntüleme: 25
sizce benimki pazartesi pik olmuş muu cumartesi ve salı ilişki olmuştu tutar mı kiii
Evet pazartesi pik olmuş gözüküyor salı da çatlamış gözüküyor sperm 72 saat kadar kalabiliyor eşiniz de bir sorun yoksa salı günü çatlama gününü değerlendirmişsiniz zaten yani pazartesi günü ilişkiye girseniz iyi olurdu ama girmeseniz de kafanızı takmayın çünkü cumartesi gününden ve salı gününden bir ilişkiniz var olacak olduktan sonra her türlü olur.

Evet pazartesi pik olmuş gözüküyor salı da çatlamış gözüküyor sperm 72 saat kadar kalabiliyor eşiniz de bir sorun yoksa salı günü çatlama gününü değerlendirmişsiniz zaten yani pazartesi günü ilişkiye girseniz iyi olurdu ama girmeseniz de kafanızı takmayın çünkü cumartesi gününden ve salı gününden bir ilişkiniz var olacak olduktan sonra her türlü olur.
İnşallah öyle olur 🥰 Pazartesi akşamı da çatlamış olabilir sanki pazartesi akşam silik çizgi oldu gibi

Benim ilk hamileligimde tuttuğundan doguma kadar dehşet bir şekilde belim ağrıdı dogdu da kurtuldum bel ağrısından gunde 3.4 tane agri kesici icmeme rağmen agri geçmezdi pilates topu üstünde geçti günler simdi 21 aylik kizim ikinci düşünüyoruz
Benim de gece yatırmaz gunduz oturtmaz surunduren dınlenmeme fırsat vermeyen bı bel agrım vardı dogumdan sonra ogrendım ki kuyruk sokumum yamulmus meger. Travmatık . Ona gore spor egzersız esneme falan yapıyorum da gecıyor belkı sende de vardır. Cocuk dusunuyorsan öncesinde ogrenmek daha ıyıdır:))

Son düzenleme:
Benim de gece yatırmaz gunduz oturtmaz surunduren dınlenmeme fırsat vermeyen bı bel agrım vardı dogumdan sonra ogrendım ki kuyruk sokumum yamulmus meger. Travmatık . Ona gore spor egzersız esneme falan yapuyorum da gecıyor belkı sende de vardır. Cocuk dusunuyorsan öncesinde ogrenmek daha ıyıdır:))
Nasıl öğreneceğim peki

Anladım canım çok geçmiş olsun benim doktorum gebelikten dedi doğunca kalmayacak dedi öyle de oldu agri kalmadı o yüzden hic gitmedim gitmem gerekirmiydi ki
hamılelıkle kaslar gevsıyor falan ya hani o yuzden pat diye o zaman ortaya cıkmıs yoksa agrımıyordu. Ara sıra agrır artık da o derece degıl. Su an yoksa onemlı de degıl:)) ben bılmem:dondurma::KK52:

Merhabalar son adet 14 Ekim beklenen 15 Kasım heyecanla bekliyorum
İkinci gebeliğim ilk bebeğimi haziran ayında kalp atışı olmadığı için aldırmak zorunda kaldım maalesef..
İnşallah bu ay hepimize güzel haberler verir ❤️

Gunu
İkinci gebeliğim ilk bebeğimi haziran ayında kalp atışı olmadığı için aldırmak zorunda kaldım maalesef..
İnşallah bu ay hepimize güzel haberler verir ❤️
Günümüz yakin belirtiler var mi

İnşallah bu ay hepimize güzel haberler ver
Benim bel agrim sol kasik ağrım göğüs dokununca sızlıyor sık sık idrar cikma var bakalım bende heyecan ile bekliyorum 14 kasim beklenen regli günüm

Arkadaşlar ben ekimde ovulyasyon günü 3 gün sırasıyla ilişki yaşadım fakat gebelik olmadı acaba eşimde sperm sorunu olduğu içinmi? Şimdilik takviye tedavi alıyor

Arkadaşlar ben ekimde ovulyasyon günü 3 gün sırasıyla ilişki yaşadım fakat gebelik olmadı acaba eşimde sperm sorunu olduğu içinmi? Şimdilik takviye tedavi alıyor
:) hamılelık her bırlıktelık olan ayda gerceklesmez yuzde 20 25 gibi bı olasılıkla hamıle kalınır. :)) yanı hersey yerli yerinde olmasına ragmen . bız buna nasıp kısmet dıyoruz :) herhangı bı sorun yoksa sende hormon falan 1 yıl denedıgınde olmazsa dr lar bısıler yapalım madem flan dıye dusunuyor yanı 1 yılı bıle normal :)

X