Kizlar bu ay gebelik düşünen kasim ayi gebelik planlayalar buraya hadi gelin konuşalım

Kızlar merhaba 26 yaşındayım 27 olcam ocakta. Ve 6 aydır evliyim. Tam anlamıyla söyleyecek olursam ilk denememiz. 17 kasım beklenen adet tarihim. Umarım pozitifi görürüm. Ovulasyon testime göre 4 kasımda çatladı. Ama şu son 2 gündür çatlamasına rağmen koyu çıkıyor test. Acaba tekrar mı yumurtluyorum? Yoksa hamile miyim? Ama hamile olsaydım çatlamadan bir sonraki gün koyu çıkmaya başlar mıydı ki ovulasyon? Hemde 3 gün üst üste?
Ovulasyon testi kesinlikle gebelik testi değil ve gebe oldugunu gostermez hala yumurtalams devam ediyor değerlendir gunleri regli gecmesini bekle gebelik testi yap

Kızlar merhaba 26 yaşındayım 27 olcam ocakta. Ve 6 aydır evliyim. Tam anlamıyla söyleyecek olursam ilk denememiz. 17 kasım beklenen adet tarihim. Umarım pozitifi görürüm. Ovulasyon testime göre 4 kasımda çatladı. Ama şu son 2 gündür çatlamasına rağmen koyu çıkıyor test. Acaba tekrar mı yumurtluyorum? Yoksa hamile miyim? Ama hamile olsaydım çatlamadan bir sonraki gün koyu çıkmaya başlar mıydı ki ovulasyon? Hemde 3 gün üst üste?
Yumurtlamadan devam ediyor canım bugünleri değerlendir silikleşene kadar

Hayırlısı olsun umut kaybetmek yok önümüzdeki aya inşallah benim henüz kırmızılılar gelmedi bakalım bir kaç gun daha beklicem ne olacak 🤔
Kullanıyorsun değil mi sen ovulasyon testi ne güzel bende ilk kez deneyecem regl bitsin bakalım ne zamanmış yumurtlamam merak ettim 😂

kızlar merhaba benim sat 16 ekim yumurtlamam pazartesi oldu ama ben cuöartesi akşam ve salı öğlen ilişki yaşadım acaba tutar mı ki ya :KK43:

Ovülasyon testlerim de bu şekilde
8CFF2CCA-20C6-4918-B6FD-DC98A9DD27A5.jpeg

Kızlar ben bir yıldır hiç hamile kalamadim bir sürü doktors gittik eşim ve bende sorun yok her şeyimiz normal niye hamile kalamiyorum bilmiyorum 🥺

Temmuz ayında kürtaj olup Kasım ayında tekrar hamile kaldım kürtajdan sonra hemen acele etmeyin derim çünkü vücudunuzun kendini toparlamaya ihtiyacı var kendinize zaman verin toparladığı anda zaten hamilelik için çabalayacaktır. Ovulasyon testine bütün kadınlara öneririm ben çok faydasını gördüm umarım herkes görür Bu arada ovulasyon teslimi de paylaşacağım, buradaki yazıları o kadar çok okuyordum ki hamile kalmak istediğim aylarda🤦
sizce benimki pazartesi pik olmuş muu cumartesi ve salı ilişki olmuştu tutar mı kiii

Kızlar merhaba dün bu testi yaptım başta ışıktan mıdır bilmiyorum çok çok benim bile acaba dediğim çizgi gördüm gibi. İlk 15 20 dakikaydı. Sonra bakamadım sabah baktım böyle hafif bi koyuluk var. Sizce kuruma çizgisi mi?

Eklentiler

• image.jpg
    image.jpg
    157,3 KB · Görüntüleme: 14
  • 2E18CF0D-0BDF-4884-BC10-218E9C5C1B4D.jpeg
    2E18CF0D-0BDF-4884-BC10-218E9C5C1B4D.jpeg
    70 KB · Görüntüleme: 15
Kızlar ben bir yıldır hiç hamile kalamadim bir sürü doktors gittik eşim ve bende sorun yok her şeyimiz normal niye hamile kalamiyorum bilmiyorum 🥺
Cok istediğin icin stres yapıyorsun iliskinin bile tadina varmıyorsun bebek olacak mi demekten eminim lütfen stres yapma oluruna birak bende senin gibi hamile kalmayordum artik dedim ben hic bir şekilde hamile kalmıyorum bıraktım aşılama icin gun aldık artık aşılama ile deneyecektim aşılama günü geldi gittim hamile imis şaşırdım demekti salinca kafadan çıkartınca oluyormus dedim sende sal

Kızlar merhaba dün bu testi yaptım başta ışıktan mıdır bilmiyorum çok çok benim bile acaba dediğim çizgi gördüm gibi. İlk 15 20 dakikaydı. Sonra bakamadım sabah baktım böyle hafif bi koyuluk var. Sizce kuruma çizgisi mi?
Teste bakılırsa var gibi gözüküyor ama kuruma da olabilir tabi yarın sabah tekrarla istersen varsa daha belirgin olacaktır zaten umarım bebiş vardır 🙏

Teste bakılırsa var gibi gözüküyor ama kuruma da olabilir tabi yarın sabah tekrarla istersen varsa daha belirgin olacaktır zaten umarım bebiş vardır 🙏
Bende kuruma çizgisinden şüphelendim ama yüne de fikir almak istedim. Yarın sabah ilk idrarla bi daha yapiiym varsa çıkar zaten herhalde. Üç gündür adet sancısına benzer hafif sancı yaşıyorum ve gelmiyor. Normalde sancım olur olmaz o gün gelir. O da şüphelendirdi beni. Hayırlısı olsun cok teşekkür ederim. 🌺☺️

X