O zaman vardır büyük ihtimalle kan testi verip netleştirin istersenizDamlattım 1 dakika geçmeden belirdi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
O zaman vardır büyük ihtimalle kan testi verip netleştirin istersenizDamlattım 1 dakika geçmeden belirdi
Teşekkür ederim canım öyle yapcağımO zaman vardır büyük ihtimalle kan testi verip netleştirin isterseniz
Ne zamandır korunmuyorsunnTeşekkür ederim canım öyle yapcağım
Bende sürekli kadın doguma gittim dedigin gibi doğum kontrol hapı verip gönderiyor adam akıllı ilgilenmiyor duzelmiyorda bende baktim olmuyor endokrinoloji bölümden randevu aldim bu bolumden sifa buldum istersen sende endokrinoloji bölümden randevu alÇok geçmiş olsun. Ben gidicem de bekledim belki olurum diye. Yoksa zaten bir hastane sürecine girecektim. Niye böyle oldu hiç bilmiyorum. Doktora gidene kadar düzenliydi. Pcos var eskiden çok düzensizdi ama bayadır düzene girmişti. Bıktım hastanelerden de hep aynı şeyi verip gönderiyorlar. Ben bitkisel yollardan şifa bulmuştum o zamanlar. Doktorlara kalsa yıllarca doğum kontrol hapı kullanacaktım
Negatif buTest böyle çıktı negatif değil mi ? başına gelen var mı Eki Görüntüle 3505869
Pozitif bu hayırlı olsunKızlar gebeliğini böyle öğrenen varmı iilk dakikalarda çıktı
Yarın 2 kalıyor pardon 3 demişim. Kullandığım uygulama yarın hcg yapabilirsin diyor. Tüp bebekte de 12. Gün catlama üstüne yapabilirsiniz diyorlar bildiğim kadarıyladaha erken diye cesaret edemiyorum ama içim içimi yiyor. Çıkar mı ki idrar tahlilindee
E var bildiğinnn marka neKızlar gebeliğini böyle öğrenen varmı iilk dakikalarda çıktı
Ben bu durumla 18 yaşımdan beri uğraşıyorum. Gitmedigim birim kalmadı. Cerrahpaşada kadın endokrin diye bir bölüm vardı oraya sevk etti beni bir kadın doğum uzmanı. 1 ay tahliller sürdü bir sürü şey yaptılar istediler. Ve sonunda doktor bana dedi ki e 3 ayda bir adet oluyomuşsun yeterli bu sana. Bu kadar. Ne bir ilaç ne bir öneri. Bir beslenme önerisi vereydi bari 1 ayıma yanmazdımBende sürekli kadın doguma gittim dedigin gibi doğum kontrol hapı verip gönderiyor adam akıllı ilgilenmiyor duzelmiyorda bende baktim olmuyor endokrinoloji bölümden randevu aldim bu bolumden sifa buldum istersen sende endokrinoloji bölümden randevu al
1 sene 7 ay oldu. Evleneli , hiç korunmadık düzenli ilişki oluyor ilk deda bu ay testte gördüm canımNe zamandır korunmuyorsunn
Freely canım teşekkür ederim, yarın koyulşmya bakıcam ona göre kana gidicemE var bildiğinnn marka ne
Tebrik ederimmmm belirtin var mıydı yoksa her ay ki tipik şeyler miFreely canım teşekkür ederim, yarın koyulşmya bakıcam ona göre kana gidicem
Bence varr silikleşmiş mydiçizgi varmı sizce çatlatma iğnesi 12.günEki Görüntüle 3505933
şuanda bel ağrısı ve kasık ağrsı var ümitlenmiyordum ama bi anda aklıma geldi yaptım hemen çıktıTebrik ederimmmm belirtin var mıydı yoksa her ay ki tipik şeyler mi
Ne güzell benm de 2 kaldı olmazsa ara verecek 4,5 dir deniyoruzşuanda bel ağrısı ve kasık ağrsı var ümitlenmiyordum ama bi anda aklıma geldi yaptım hemen çıktı
Dün yaptığım da negatifti sabah da öyle bu akşam ki test attığımBence varr silikleşmiş mydi
İnşallah vardır sağlıkla kucağına alabilirsin1 sene 7 ay oldu. Evleneli , hiç korunmadık düzenli ilişki oluyor ilk deda bu ay testte gördüm canım