Kizlar bu ay gebelik düşünen kasim ayi gebelik planlayalar buraya hadi gelin konuşalım

kızlar benim test mi bozuk acaba 10 dkyı geçti

Eklentiler

• IMG_8240.jpeg
    IMG_8240.jpeg
    149,6 KB · Görüntüleme: 46
  • IMG_8239.jpeg
    IMG_8239.jpeg
    142 KB · Görüntüleme: 47
Benim çok umudum yok çünkü amh değerim düşük doktor doğal yollardan olmaz ama 6 ay dene dedi hala geçmeden yapmak istemiyorum testi buraya atmıştım 8 gün önceki ama buradan bir arkadaş bozuk test dedi yine umudu yitirdim yapmadım tekrardan test şu şekilde
Dağılmanın sonrasında çizgi görünüyor gibi başka test alma imkanın yok mu tekrar yapsana

kızlar ben elendim galiba bu ay :KK51:
Hala emin değilim, gecikmemin dördüncü günü, ilk günden bu yana kahverengi akıntı şeklinde gelmeye devam ediyor, bugün biraz yoğunlaştı ama tam regl oldum diyemiyorum hala kahverengi, miratech test yaptım ama negatif çıktı

kızlar ben elendim galiba bu ay :KK51:
Hala emin değilim, gecikmemin dördüncü günü, ilk günden bu yana kahverengi akıntı şeklinde gelmeye devam ediyor, bugün biraz yoğunlaştı ama tam regl oldum diyemiyorum hala kahverengi, miratech test yaptım ama negatif çıktı
Test yaptınız mı

Testi dün akşam yaptım miratech erken gebelik ama çıkmadı, zaten bu erken gebelik testlerine de güvenmiyorum artık bir hafta önce de başka markada silik çıkmıştı

Testi dün akşam yaptım miratech erken gebelik ama çıkmadı, zaten bu erken gebelik testlerine de güvenmiyorum artık bir hafta önce de başka markada silik çıkmış
Testi dün akşam yaptım miratech erken gebelik ama çıkmadı, zaten bu erken gebelik testlerine de güvenmiyorum artık bir hafta önce de başka markada silik çıkmıştı
silik çizgiler yanıltıyor sanırım bende silik çıktı yarın olmazsam bende yapıcam test

Ben erken gebelik testlerine güvenmiyorum hep beni yanılttı ya kaset test yada Clearbule test yapin onlar guvenilir

silik çizgiler yanıltıyor sanırım bende silik çıktı yarın olmazsam bende yapıcam test
Erken gebelik testlerinde hep silik çizgi cikti bende var sandim kaset testte çıkmıyordu kafam karıştı bende Clearbule test aldim yaptım cikmadi ertesi günü regli oldum erken gebelik testleri güvenilir değil cok yanıltıyor

Erken gebelik testlerinde hep silik çizgi cikti bende var sandim kaset testte çıkmıyordu kafam karıştı bende Clearbule test aldim yaptım cikmadi ertesi günü regli oldum erken gebelik testleri güvenilir değil cok yanıltıyor
Ben Casper yaptım ama oda bozuk dediler 8 gün öncesi silik çıktı yarında regli olmazsam tekrar yapıcam ama böyle hiç heycan yok tek çizgi çıkıcak diye

Günaydın kızlar 🫶🏻
Bugün durumlar nasıl sizde test yapacaklar var mı yada herhangi olası bir durum yaşayan
Umarım güzel haberler alırız bugün ❤️

Günaydın kızlar 🫶🏻
Bugün durumlar nasıl sizde test yapacaklar var mı yada herhangi olası bir durum yaşayan
Umarım güzel haberler alırız bugün ❤️
Merhaba günaydın bugün adet günüm ama olmadımm 2 gün önce Çok silik test atmıştım ama kuruma çizgisi mi emin değilim. Kuduz aşısından dolayı gecikmem olur mu diye de düşünmüyor değilim 4 gün içinde 3 aşı oldum tetanoz artı 2 kuduz ama yumurtlamadan eminim tam 14 gün önce yumurtlamam gerçekleşti vücudunim belirti veriyor tablom daşu sekılde. Sabahtan beri sol yumurtalığım yumurtlayacak gibi ağrılar giriyor beyaz akıntım geliyor ama hiç adet hisim yok genel olarak göğüslerimde de ağrı var uçlarında değil de her yerinde ağrı var Bu arada da genizlerim doldu hastayım nezleyim. Kızımı okula eşim götürüp getiriyor test almaya gidecek halim dahi yok araba dahi kullanamıyorum evde çok yavaş iş yapıyorum akşama iyi olursan belki eşimden gizli bir bahane ile test almaya çıkarım nöbetçi eczane ye diyorum ya da yarın 🙄

Eklentiler

• IMG_20241120_204730.jpg
    IMG_20241120_204730.jpg
    49,2 KB · Görüntüleme: 28
  • Screenshot_2024-11-21-08-13-08-427_premom.eh.com.ehpremomapp.jpg
    Screenshot_2024-11-21-08-13-08-427_premom.eh.com.ehpremomapp.jpg
    51 KB · Görüntüleme: 29
Ben bu gün yapmayı düşünüyorum henüz regli olmadım
Günlerimiz aynıydı Ben de regl olmadım sol yumurtalarımda minik minik ağrılar var gece belim ağrıdı bacağım ile ama şimdi bir şeyim yok bive beyaz akıntım var İnşallah hamile çıkarsın dört gözle bekliyorum Ne zaman test alacaksın

Günlerimiz aynıydı Ben de regl olmadım sol yumurtalarımda minik minik ağrılar var gece belim ağrıdı bacağım ile ama şimdi bir şeyim yok bive beyaz akıntım var İnşallah hamile çıkarsın dört gözle bekliyorum Ne zaman test alacaksın
Evet aynı günümüz ama bende adetle aynı belirtiler akıntım çok yok bende akşama doğru almayı düşünüyorum inşallah ikimizde aynı şekilde çift çizgiyi görürüz aşıları felan dert etme benim annen küçük kardeşime hamileyken kullanmadığı ilaç kalmadı ve düşük iğnesi yaptırmıştı ona rağmen tutundu hiç bir sağlık problemi yok endişe etme güzel haberler aldırdın inşallah 🙏

Evet aynı günümüz ama bende adetle aynı belirtiler akıntım çok yok bende akşama doğru almayı düşünüyorum inşallah ikimizde aynı şekilde çift çizgiyi görürüz aşıları felan dert etme benim annen küçük kardeşime hamileyken kullanmadığı ilaç kalmadı ve düşük iğnesi yaptırmıştı ona rağmen tutundu hiç bir sağlık problemi yok endişe etme güzel haberler aldırdın inşallah 🙏
Çok teşekkür ederim mental olarak biraz yorgunum Yani aslında negatif görürsem de birkaç ay ara vermeyi düşünüyorum kilo almaya çalışıyorum zaten 3-4 kiloya ihtiyacım var sağlığım çok yerinde ama kilogram alamıyorum anca 1 aydır almaya başladım az biraz gebelik yoksa biraz kendime bakmaya karar verdim gerçekten üzülmeyeceğim ama inşallah sen hamilesindir ❤️

X