- 17 Ocak 2018
- 10.229
- 9.784
Merhaba benm de 21 Kasım 3 günümüz kaldı. Üzülmeyin ne tüp denilenler gebe kalıyorMerhaba hanımlar bende yeni üye oldum bat 21 kasım ama doktor yaştan dolayı tüp bebek dedi çok moralim bozuldu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Merhaba benm de 21 Kasım 3 günümüz kaldı. Üzülmeyin ne tüp denilenler gebe kalıyorMerhaba hanımlar bende yeni üye oldum bat 21 kasım ama doktor yaştan dolayı tüp bebek dedi çok moralim bozuldu
Aynıymış bizim belirti var mı sizde? Ben hiç amh testi yaptırmadım hormonlar falan normal çıktı yinede yaştan dolayı olmaz dedi 2 doktorMerhaba benm de 21 Kasım 3 günümüz kaldı. Üzülmeyin ne tüp denilenler gebe kalıyor
Yaş kaç ki? Vallahi ben zor bi ay geçiriyorum. Eşimin kuzeni geldi eşi ile ara tatilde 4 şehir gezdık perosan oldum orada da kedi tırmaladı . tekne turunda üşüttüm eve geldim ateslendm kısa süreli nezle gb oldum iyice korktum dün gittim aşıya. Hcg bakalım dediler istemedim bısey olursa vicdan azabı cekerdim uyuyorum hep bi o var ama vucudum dengesı sastı cok umutlu bir aydı cok guzel değerlendirdik basıma gelmeyen kalmadı:) sol kop tetanoz sağ kol kuduz aşım yapıldı. Göguslerım ağrıyor cok dolgun baska da bişey yok. Ama o bazen olan bişey. Arada beyaz akıntım ve sol kasık batmam yani bu aydan umutsuzumAynıymış bizim belirti var mı sizde? Ben hiç amh testi yaptırmadım hormonlar falan normal çıktı yinede yaştan dolayı olmaz dedi 2 doktor
Benim yaşım 40 hatta Ocak ayında 41 oluyorum sizin yaş kaç? Benim belirtilerde aynı sizinle hatta kasık ağrısı tahmini yumurtlama gününden 4 gün sonra başladı sancı gibi.. 2 gündür de adet olacak gibi ağrım var erken olucam sanırım.. Göğüslerim çok hassas yatmakta zorlanıyorumYaş kaç ki? Vallahi ben zor bi ay geçiriyorum. Eşimin kuzeni geldi eşi ile ara tatilde 4 şehir gezdık perosan oldum orada da kedi tırmaladı . tekne turunda üşüttüm eve geldim ateslendm kısa süreli nezle gb oldum iyice korktum dün gittim aşıya. Hcg bakalım dediler istemedim bısey olursa vicdan azabı cekerdim uyuyorum hep bi o var ama vucudum dengesı sastı cok umutlu bir aydı cok guzel değerlendirdik basıma gelmeyen kalmadı:) sol kop tetanoz sağ kol kuduz aşım yapıldı. Göguslerım ağrıyor cok dolgun baska da bişey yok. Ama o bazen olan bişey. Arada beyaz akıntım ve sol kasık batmam yani bu aydan umutsuzum
32 yaşımdayım 1 kızım var 6 yaşına girecek Aralık'ta. 2 gün önce 40 yaşbu sitede yazın tanıştığım arkadaşım aşılama oldu hıc bi Dr da olmaz demedi cocugu icin dha oncesınde. Kötü düşünmeyinj :)Benim yaşım 40 hatta Ocak ayında 41 oluyorum sizin yaş kaç? Benim belirtilerde aynı sizinle hatta kasık ağrısı tahmini yumurtlama gününden 4 gün sonra başladı sancı gibi.. 2 gündür de adet olacak gibi ağrım var erken olucam sanırım.. Göğüslerim çok hassas yatmakta zorlanıyorum
Rabbim bağışlasın benimde 2 kızım var 12 ve 9 yaşlarında ama işte şimdiki eşimle ortak olsun istiyoruz. 40 yaş yazınca mı çıkıyor konu başlığı anlamadım32 yaşımdayım 1 kızım var 6 yaşına girecek Aralık'ta. 2 gün önce 40 yaşbu sitede yazın tanıştığım arkadaşım aşılama oldu hıc bi Dr da olmaz demedi cocugu icin dha oncesınde. Kötü düşünmeyinj :)
Hayır baska konuda tanıştık:) inşallah olur bir çocuğunuz Rabbim olanlara da sağlık versinnRabbim bağışlasın benimde 2 kızım var 12 ve 9 yaşlarında ama işte şimdiki eşimle ortak olsun istiyoruz. 40 yaş yazınca mı çıkıyor konu başlığı anlamadım
Gebelik belirtisi regl belirtisi aynı şeyDün olacaktım normalde ama düzensiz olduğu için net şu gündür diyemiyorum. Tamamen regl ağrıları gibi şeyler, erken gebelik testi yapsam çıkar mı
Gerçekten de çok benziyor yaGebelik belirtisi regl belirtisi aynı şey
Amin inşallah hepimizin evladını Rabbim korusun isteyen kim varsa nasip etsinHayır baska konuda tanıştık:) inşallah olur bir çocuğunuz Rabbim olanlara da sağlık versinn
Benim de 21 Kasım az kaldı. Bu ay diğer aylardan farklı olarak, beyaz akıntım devam ediyor hala ve ovülasyon testim hep pik çıkıyor. Ben her ay gebeymişim gibi belirti yaşadığım için farklı bir belirtim yok İnşallah bu ay o aydır.Merhaba benm de 21 Kasım 3 günümüz kaldı. Üzülmeyin ne tüp denilenler gebe kalıyor
Yanii tabikide çıkardı baska sebebi olmalı regli gecikmesinin doktora gitseniz hem sebebini ogrenirsiniz ben söktürücü verirMerhaba hanımlar. Bir şey sorucam. Bende pcos var. Adetim düzensizdi bir dönem. Ama son 2-3 yıldır günü gününe olmaya başladım. Gebelik olmayınca doktora gittim birkaç tahlil oldum. Bir tahlil için adet ol gel dediler. verdikleri folik asiti kullanmaya başladım. Ama o ay adet olmadım. 10 gün gecikince test yaptım ve negatifti. 3 ay geçti hala adet olmadım ben. Sürekli şişkinlik bel ağrısı adet ağrısı gibi bir sızlama var. Eğer hamile olsam çoktan belli olurdu değil mi? Psikolojim bozuldu artık ya. 10 gün gecikmiş test olmuşum hala vücudumu dinliyorum. 3 ayda hamile olsam çoktan ortaya çıkardı dimi. Tekrar test yapmam çok anlamsız.
Ben bir ara 2 yil regli olmadim hamile olsam 2 yila doğradı bile doktor osterejen üretmiyor vucudun dedi ilac verdi reglim duzene girdi muhakkak sende git benim gibi gec kalmaMerhaba hanımlar. Bir şey sorucam. Bende pcos var. Adetim düzensizdi bir dönem. Ama son 2-3 yıldır günü gününe olmaya başladım. Gebelik olmayınca doktora gittim birkaç tahlil oldum. Bir tahlil için adet ol gel dediler. verdikleri folik asiti kullanmaya başladım. Ama o ay adet olmadım. 10 gün gecikince test yaptım ve negatifti. 3 ay geçti hala adet olmadım ben. Sürekli şişkinlik bel ağrısı adet ağrısı gibi bir sızlama var. Eğer hamile olsam çoktan belli olurdu değil mi? Psikolojim bozuldu artık ya. 10 gün gecikmiş test olmuşum hala vücudumu dinliyorum. 3 ayda hamile olsam çoktan ortaya çıkardı dimi. Tekrar test yapmam çok anlamsız.
Çok geçmiş olsun. Ben gidicem de bekledim belki olurum diye. Yoksa zaten bir hastane sürecine girecektim. Niye böyle oldu hiç bilmiyorum. Doktora gidene kadar düzenliydi. Pcos var eskiden çok düzensizdi ama bayadır düzene girmişti. Bıktım hastanelerden de hep aynı şeyi verip gönderiyorlar. Ben bitkisel yollardan şifa bulmuştum o zamanlar. Doktorlara kalsa yıllarca doğum kontrol hapı kullanacaktımBen bir ara 2 yil regli olmadim hamile olsam 2 yila doğradı bile doktor osterejen üretmiyor vucudun dedi ilac verdi reglim duzene girdi muhakkak sende git benim gibi gec kalma
Kaç dakika içinde çıktı çizgiKızlar gebeliğini böyle öğrenen varmı iilk dakikalarda çıktı
Damlattım 1 dakika geçmeden belirdiKaç dakika içinde çıktı çizgi
Ay 3 kalıyor yarın yapmayı düşünüyor musun. Arada meme agrlarm azıyor benim de. Ama ben aşı oldugum ıcın onun halsızlıgı de var buyuzden pek anlayamıyorum . Solumda minik agrılar gelıyor arada. Bir yanım test yap diyor dıger yanm yapmaaaBenim de 21 Kasım az kaldı. Bu ay diğer aylardan farklı olarak, beyaz akıntım devam ediyor hala ve ovülasyon testim hep pik çıkıyor. Ben her ay gebeymişim gibi belirti yaşadığım için farklı bir belirtim yok İnşallah bu ay o aydır.
daha erken diye cesaret edemiyorum ama içim içimi yiyor. Çıkar mı ki idrar tahlilindeeAy 3 kalıyor yarın yapmayı düşünüyor musun. Arada meme agrlarm azıyor benim de. Ama ben aşı oldugum ıcın onun halsızlıgı de var buyuzden pek anlayamıyorum . Solumda minik agrılar gelıyor arada. Bir yanım test yap diyor dıger yanm yapmaaa