Kizlar bu ay gebelik düşünen kasim ayi gebelik planlayalar buraya hadi gelin konuşalım

Ucunda acı vs var mı benim de bu ay garip şişlik var hep de uykuluyum ama GAP yaptık baya yoruldum ona baglamak ıstıyorum gerçi 2 gundur evdeym ama hala duzelemedm 2 gundur fena uykum var
Benim normalde göğüslerim adete yakın her tarafı şişer dokunamam bu sefer yumurtlamadan 2 gün sonra şişti ve sadece kahverengi kısımları dokununca acıyordu

Kızlar pembemsi mukuslu bir akıntım geldi fotosunu atsam yanlış olur diye atmıyorum eğer onaylarsanız atarım yada özelden falan atarım normalmi acaba yerleşme kanaması öyle mi oluyor

Kızlar pembemsi mukuslu bir akıntım geldi fotosunu atsam yanlış olur diye atmıyorum eğer onaylarsanız atarım yada özelden falan atarım normalmi acaba yerleşme kanaması öyle mi oluyor
Canım atma ceza alabilirsin yrlesme kanaması muhtemelen bir takip et

Ben daha önce yerleşme kanaması yaşamadım ama pembe falan diyorlar ya da kahverengi

Bende oldu canım ama çok kırmızı değil daha çok kahverengin renginde görmüştüm hatta iki defa daha kontrolüme var ama bence normal bir durum
Özelden atabilir miyim sana görselini yine geldi şimdi benden ama böyle sümükümsü saydam bisey pembeli kahveli karısık idrarımı yaparkende düstü bir parça

Canım yerleşme kanaması olabilir geç döllenme yaşadın büyük ihtimal hiç korkma devamı gelmezse rahat ol yarın da bi kadın doğuma git

X