- 8 Kasım 2024
- 178
- 206
- 25
İnşallah canım güzel haberler verirsin bizlereBi yarını da geçsinde canım umarım güzel haberler alırım çok istiyorum Allah herkese nasip etsin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İnşallah canım güzel haberler verirsin bizlereBi yarını da geçsinde canım umarım güzel haberler alırım çok istiyorum Allah herkese nasip etsin
Teşekkür ederim doktor tavsiyesi var mi var ise güzel bir şey bende denerimCanım spermi yumurtaya hızlı şekilde ulaştırmayı sağlıyormuş bende öyle denedim ilişkiden 1-2 dk önce flan vajinaya sıkıyorsun sonra iliskiye giriyorsun
Folbiol cok yuksek diye bana doktorum onu biraktirdi. Vifolic verdi tavsiye ederim icinde bir suru vitaminde var bir doktorunuza danisin isterseniz
Ben herhangi bir doktor tavsiyesi ile almadım tamamen etraftaki kisilerin cogunun gebe kaldığını duyunca aldımTeşekkür ederim doktor tavsiyesi var mi var ise güzel bir şey bende denerim
Merhaba evet ilk defa kullandım ama kan vermedim henüz beklemedeyimMerhaba benm de 4 günüm var dhaa önce de jeli duydum hamıle kalıyorlar genelde. Sizin net pozitif sanırım ilk kullanımda mı gebe kaldınızz
Gitmedim beklicem biraz adet günüm henüz gecmediKan vermeye gittinmi
Özelden link atablr msnz buay olmazsa ben de alacağım. Bence var net hayırlı olsunMerhaba evet ilk defa kullandım ama kan vermedim henüz beklemedeyim
Teşekkür ederim tabi mesaj atın ben atayım size kimyasal olurmu sizce kimyasak gebelik nasıl oluyor korkuyorumÖzelden link atablr msnz buay olmazsa ben de alacağım. Bence var net hayırlı olsun
Ben daha önce geçirdim kimyasal gebelik embriyonun tutunma aşamasında vücuttan atılması demek. Endıselenmeyin. Kimyasal gebelikte bebek oluşmuyor tabiki üzücü durum ama her kadının basına anlamadan geleblcek birşey adete kac gun varTeşekkür ederim tabi mesaj atın ben atayım size kimyasal olurmu sizce kimyasak gebelik nasıl oluyor korkuyorum
Bugun adet günüm henüz olmadım sabah test yaptım yine silik çizgi çıktıBen daha önce geçirdim kimyasal gebelik embriyonun tutunma aşamasında vücuttan atılması demek. Endıselenmeyin. Kimyasal gebelikte bebek oluşmuyor tabiki üzücü durum ama her kadının basına anlamadan geleblcek birşey adete kac gun var
Testi aynı marka ıle yapmaya çalışBugun adet günüm henüz olmadım sabah test yaptım yine silik çizgi çıktı
Tamam canım öyle yaparım teşekkür ederimTesti aynı marka ıle yapmaya çalış
Rica ederim bu sabahkı testini de ekler msn merk ettmTamam canım öyle yaparım teşekkür ederim
Silik yine ama bu test başka bir marka al bi test diye markaRica ederim bu sabahkı testini de ekler msn merk ettm
Evet marka farkından sanırım bir tık daha silik ama aynı marka ile gözlemle Bence adet olmadığın için gayet sağlıklıdır inşallah Ben de konu açtım gördün mü bilmiyorum az önce tetanoz ve kuduz aşısı oldum adetime 4 gün varSilik yine ama bu test başka bir marka al bi test diye marka
Neden oldum canım konuyu görmedim dışardayım şimdi kan vermeye gidiyorumEvet marka farkından sanırım bir tık daha silik ama aynı marka ile gözlemle Bence adet olmadığın için gayet sağlıklıdır inşallah Ben de konu açtım gördün mü bilmiyorum az önce tetanoz ve kuduz aşısı oldum adetime 4 gün var
Hadi inşallah az önce acil de benden kan alacaklardı ama ben olumsuza dönerse aşı yüzünden diye bilmek istemedim 3 gün önce kedi tırmaladı pantolonumdan bacağımı biraz anksiyetem tuttu Yani hiçbir şekilde rahat edemiyorum mecbur oldum kuduz aşısı 3 doz daha olacağım. Aşının inaktif olduğunu söylediler herhangi bir sıkıntı yok gebelik kategorisinde fakat içim rahat etmiyor yine de ama kendimi hamile gibi de hissediyorum göğüslerim çok ağrıyor bu ay daha fazla sanki halsizlik uyku var ama birkaç gün boyunca eşimin kuzenleriyle şehir şehir gezdik onun yorgunluğu var zaten kedi de başka şehirde tırmaladı gözlemleyemediğimiz için bugün aşı olma kararı aldım. Heyecanla bekliyorum böyle gebelik haberlerini gördükçe çok mutlu oluyorum buraya yaz sonucu lütfenNeden oldum canım konuyu görmedim dışardayım şimdi kan vermeye gidiyorum
Anladım çok geçmiş olsun canım iyi düşünelim iyi olsun aşıdan birşey olcagını sanmıyorumHadi inşallah az önce acil de benden kan alacaklardı ama ben olumsuza dönerse aşı yüzünden diye bilmek istemedim 3 gün önce kedi tırmaladı pantolonumdan bacağımı biraz anksiyetem tuttu Yani hiçbir şekilde rahat edemiyorum mecbur oldum kuduz aşısı 3 doz daha olacağım. Aşının inaktif olduğunu söylediler herhangi bir sıkıntı yok gebelik kategorisinde fakat içim rahat etmiyor yine de ama kendimi hamile gibi de hissediyorum göğüslerim çok ağrıyor bu ay daha fazla sanki halsizlik uyku var ama birkaç gün boyunca eşimin kuzenleriyle şehir şehir gezdik onun yorgunluğu var zaten kedi de başka şehirde tırmaladı gözlemleyemediğimiz için bugün aşı olma kararı aldım. Heyecanla bekliyorum böyle gebelik haberlerini gördükçe çok mutlu oluyorum buraya yaz sonucu lütfen
Canım sonucun çıktı mı ayyy çok heyecanlandım inşallah vardırAnladım çok geçmiş olsun canım iyi düşünelim iyi olsun aşıdan birşey olcagını sanmıyorum
Valla bende çok heyecanlıyım 6.30 gibi cıkar dedi hemşireCanım sonucun çıktı mı ayyy çok heyecanlandım inşallah vardır