- 7 Kasım 2019
- 5.626
- 5.284
:) hayırlı olsun. Alttakı kaset testin markası ne? Kac mlu algılıyormus . Erken olandan bile ıyı cıkmısa benzıyorSabah yine test yaptım ilk idrarla üstteki erken gebelik testi alttaki normal kaset test kızlar sonuç bu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
:) hayırlı olsun. Alttakı kaset testin markası ne? Kac mlu algılıyormus . Erken olandan bile ıyı cıkmısa benzıyorSabah yine test yaptım ilk idrarla üstteki erken gebelik testi alttaki normal kaset test kızlar sonuç bu
Son adet tarihim 13 Ekim idi. 12 Ekim de olmam gerekiyordu. 2 kere kaset test yaptım negatif çıktı. Umudumu kestim. Adet sancılarım oluyor. Adet olmayı bekliyorum. Tam 1 senedir deniyoruz ama olmadı.Kızlar benim sat 16 ekim bat 14 kasim 7 aydır deniyoruz olmuyor bu 7 ay içinde iki kere kimyasal gebelik gecirdim bu ay bakalim ne olacak aslında çok yıprandım ama Rabbimden ümit kesmiyorum sizler neler yaptınız süreçler nasil
Benim de gidişat bunu gösteriyor. Aynısı da bizim sorun yok.Bu ay ilk defa aşılama yaptıracağım 2 yıllık evliyiz hiç korunmadık. Çatlatma iğnesi denedim olmadı. Hiç bir problemimiz yok inşallah aşılama tutar. Aşılama ile tek seferde hamile kalan var mı aranızda
Canim gynoseed jel nedir bilgi verir misinSağol canım rabbim isteyen herkese nasip etsin 2 yıldır hasrettim bu ay gynoseed jel denedim ilk defa çift çizgi gördüm hani yalancı pozitif falan cıkıyor ya bazen insanlarda ben 2 yıldıe hiç yalancı pozitif bile görmüyordum
Bende bunu kullanıyorum doktor yazdıFolbiol kullanıyorum
Çok teşekkür ederimRegl gecmis canim olsa çıkardı diye düşünüyorum belki gec döllenme olabilir regl gelmez ise tekrardan kan ver
Kan verirsen çıkar canım inşallah güzel sonuçlar alırsınKızlar merhaba 2/3 kasımda yumurtlama gördüm gynoseed jel ile değerlendirdim şimdi bat 17-18 kasım bugun (15kasım) ovulasyon testi yaptım çift çizgi çıktı hamile miyim sizce
Merhaba canım ben regli 3 gun geciktince pozitifi gormustum yarin yada yarından sonra yapabilirsinMerhaba kızlar bende bu gün regli olmam lazımdı ama olmadım gebelik testini sizce ne zaman yapmam lazım
Benim bildiğim üç gün geçtikten sonra yapılır gebelik testi ama kan verebilme imkanın varsa gidip verebilirsin daha net öğrenirsin canımMerhaba kızlar bende bu gün regli olmam lazımdı ama olmadım gebelik testini sizce ne zaman yapmam lazım
Merhaba ben ertatabın bitkisel olanı aldm b12artık folikasit. Tamamen bitkisel ılac deglİyi akşamlar folik asit başlayanlar var mı hangi marka kullanıyorsunuz birde ek olarak vitamin vs kullanan var mı gebelik düşünüyorum ama Dr a gidemedim bir türlü değerlerime de baktiramadim. Folik asit başlanmalı zaten de Dr önerisi ile başlayanlar varsa isim verebilir mi
Predictor early mi? Bence gayet cıkmısEki Görüntüle 3503754 Eki Görüntüle 3503755 adetlerim asiri duzenli test yaptigimda böyle kıl gibi bisey cikti ince gozle bile zor gorunuyo negatif olarak bakiyorum
Beklemem en iyisi bir yandan olacakmışım gibime geliyor umarım bebiş vardır tam 30 günü doldurmam iyi gibiMerhaba canım ben regli 3 gun geciktince pozitifi gormustum yarin yada yarından sonra yapabilirsin
İmkanım var ama az daha sabır etmek daha iyi olmaz mı bu gün olması gerekiyordu olmadı 28 günde bir oluyorum 30 günü tamamlıyım sonra kan veriyim diyorum :)Benim bildiğim üç gün geçtikten sonra yapılır gebelik testi ama kan verebilme imkanın varsa gidip verebilirsin daha net öğrenirsin canım
Canım spermi yumurtaya hızlı şekilde ulaştırmayı sağlıyormuş bende öyle denedim ilişkiden 1-2 dk önce flan vajinaya sıkıyorsun sonra iliskiye giriyorsunCanim gynoseed jel nedir bilgi verir misin
Ben regl ime bir hafta kala kan vermiştim o zaman değer baya yüksek çıktı o yüzden belki sizde de çıkar diye söyledim aslında ama herşeyden önce hayırlısı olsun ne zaman vermek istersen ver canımİmkanım var ama az daha sabır etmek daha iyi olmaz mı bu gün olması gerekiyordu olmadı 28 günde bir oluyorum 30 günü tamamlıyım sonra kan veriyim diyorum :)
Folbiol cok yuksek diye bana doktorum onu biraktirdi. Vifolic verdi tavsiye ederim icinde bir suru vitaminde var bir doktorunuza danisin istersenizFolbiol kullanıyorum
Merhaba benm de 4 günüm var dhaa önce de jeli duydum hamıle kalıyorlar genelde. Sizin net pozitif sanırım ilk kullanımda mı gebe kaldınızzCanım spermi yumurtaya hızlı şekilde ulaştırmayı sağlıyormuş bende öyle denedim ilişkiden 1-2 dk önce flan vajinaya sıkıyorsun sonra iliskiye giriyorsun
Bi yarını da geçsinde canım umarım güzel haberler alırım çok istiyorum Allah herkese nasip etsinBen regl ime bir hafta kala kan vermiştim o zaman değer baya yüksek çıktı o yüzden belki sizde de çıkar diye söyledim aslında ama herşeyden önce hayırlısı olsun ne zaman vermek istersen ver canım