Kizlar bu ay gebelik düşünen kasim ayi gebelik planlayalar buraya hadi gelin konuşalım

bende aynı şekilde oğlumu akşamdı test yaptığımda en sonki gebeliğimdede öğlendi ilk idrar değildi ve düşük betalardı
Bazı yorumları okuyorum içim paramparça senelerdir tüp bebek deneyipte anne olamayan bitmiş insanlar görüyorum çok dua edeceğim imtihanı cok sor çok isteyen herkese nasip etsin

Bende yeni yaptım ve hiç bir şey yok çok üzgünüm

Eklentiler

• IMG_20241111_131049.jpg
    99,8 KB · Görüntüleme: 32
Merhaba arkadaşlar 9 kasım cumartesi adetimin 2. günüydü adet olmadım şüphelendim test yaptım çift çizgi çıktı. Akşamına kan verdim kanda beta hcg 1.20 çıktı. Dün test yaptım negatifdi. Bugün sabah yaptım silik çıktı. Adaletinin 4. Günü bugün 5 gün sürüyor adetim. Ve ben 1 saat önce adet oldum kanamam var. Moralim çok bozuk

Üzülme diyeceğim ama elinde olmadığını biliyorum inşallah Aralık ayında olur

Üzülme diyeceğim ama elinde olmadığını biliyorum inşallah Aralık ayında olur
inşallah rabbim isteyen herkese sağlıklı hayırlı evlat versin Bu süreç çok yoruyor. Arkadaşım belki yine vardır kan tahlili yap dedi ama hiç İnancım yok bir daha umutlanmak istemiyorum

inşallah rabbim isteyen herkese sağlıklı hayırlı evlat versin Bu süreç çok yoruyor. Arkadaşım belki yine vardır kan tahlili yap dedi ama hiç İnancım yok bir daha umutlanmak istemiyorum
Yap icinde kalmasin ben yurtdışında yaşıyorum o yüzden kan testi yapma gibi sansim yok olsa çoktan yapmistim dun test yaptim silik cizgi vardi bugun test yaptım hic bir şey yok bu ne şimdi kan testinde var yok kesin belli oluyor bu surec fazlasıyla yıpratıcı

Kızlar adet
2 test arda arda yaptın mı

Eki Görüntüle 3501597 Ya ben dayanamadım normalde yarın eczaneden alıp deneyecektim ama hemen yanımızda markette de vardı aldım
denedim sizce güvenilir mi
Oncomed ıki cesıt biri 10 ml olçuyor biri 20. Bu 20 liklerden sanırım benım son aldıgım da boyle sekıldeydi.. Bu testte bu kadar belirgin cıkmıs.ben hata olacağını sanmam. Boyle gozum çıkıyor gölge mı var cızgı mı derken. Bu basbaya cızgı ahh insallah guzel ılerler gruptan ıyı haberler beklıyorum. İnsallah bana da tabi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…