bende aynı şekilde oğlumu akşamdı test yaptığımda en sonki gebeliğimdede öğlendi ilk idrar değildi ve düşük betalardıBende sizin gibi düşünüyorum gebelik varsa ilk idrar öğlen akşam yokki ben 2 testimide öğlen yapmıştım
Bazı yorumları okuyorum içim paramparça senelerdir tüp bebek deneyipte anne olamayan bitmiş insanlar görüyorum çok dua edeceğim imtihanı cok sor çok isteyen herkese nasip etsinbende aynı şekilde oğlumu akşamdı test yaptığımda en sonki gebeliğimdede öğlendi ilk idrar değildi ve düşük betalardı
Testlerin markasından eminsin değil miKizlar yaptim hic bir sey çıkmadı
Evet ayniTestlerin markasından eminsin değil mi
Hayırlısı canim inşallah diger aya nasip olurBende yeni yaptım ve hiç bir şey yok çok üzgünüm
Valla hayırlısı artık yoruldum ya umudum da kalmadı hiçHayırlısı canim inşallah diger aya nasip olur
Al benden de o kadar ya negatif ya kimyasal bende yoruldum artik bıraktım istemiyorum bebek falanValla hayırlısı artık yoruldum ya umudum da kalmadı hiç
Üzülme diyeceğim ama elinde olmadığını biliyorum inşallah Aralık ayında olurMerhaba arkadaşlar 9 kasım cumartesi adetimin 2. günüydü adet olmadım şüphelendim test yaptım çift çizgi çıktı. Akşamına kan verdim kanda beta hcg 1.20 çıktı. Dün test yaptım negatifdi. Bugün sabah yaptım silik çıktı. Adaletinin 4. Günü bugün 5 gün sürüyor adetim. Ve ben 1 saat önce adet oldum kanamam var. Moralim çok bozuk
inşallah rabbim isteyen herkese sağlıklı hayırlı evlat versinÜzülme diyeceğim ama elinde olmadığını biliyorum inşallah Aralık ayında olur
Yap icinde kalmasin ben yurtdışında yaşıyorum o yüzden kan testi yapma gibi sansim yok olsa çoktan yapmistim dun test yaptim silik cizgi vardi bugun test yaptım hic bir şey yok bu ne şimdi kan testinde var yok kesin belli oluyor bu surec fazlasıyla yıpratıcıinşallah rabbim isteyen herkese sağlıklı hayırlı evlat versinBu süreç çok yoruyor. Arkadaşım belki yine vardır kan tahlili yap dedi ama hiç İnancım yok bir daha umutlanmak istemiyorum
2 test arda arda yaptın mıYap icinde kalmasin ben yurtdışında yaşıyorum o yüzden kan testi yapma gibi sansim yok olsa çoktan yapmistim dun test yaptim silik cizgi vardi bugun test yaptım hic bir şey yok bu ne şimdi kan testinde var yok kesin belli oluyor bu surec fazlasıyla yıpratıcı
Dun birini bugun biriniKızlar adet
2 test arda arda yaptın mı
Dun birini bugun birini
Yanılma payın olabilir mi diye düşündüm deDun birini bugun birini
Oncomed ıki cesıt biri 10 ml olçuyor biri 20. Bu 20 liklerden sanırım benım son aldıgım da boyle sekıldeydi.. Bu testte bu kadar belirgin cıkmıs.ben hata olacağını sanmam. Boyle gozum çıkıyor gölge mı var cızgı mı derken. Bu basbaya cızgıEki Görüntüle 3501597 Ya ben dayanamadım normalde yarın eczaneden alıp deneyecektim ama hemen yanımızda markette de vardı aldım
denedim sizce güvenilir mi
Pozitif veren mi negatif veren mi hangisiYanılma payın olabilir mi diye düşündüm de
Negatif çıkan aynı test mi yaptınız 1 er gün araylaPozitif veren mi negatif veren mi hangisi