Ben reglime 4 gün kala yaptım negatif ti gec tutma olabilir canınızı sıkmayın adet gecıkmesinden sonra öğrendim adetiniz gecikene kadar bence bekleyınReglime 3 gun var benim 4 gun öncesini gösteren erken gebelik testi yaptim negatif bu ayda olmadi hemen hamile kalanlara şaşırıyorum gerçekten bu ayla 8 ay negatif artik benim umudum kalmadı
Biz de 5 aydır çabalıyorduk şimdi kan verdim 10 gündür adetim gecikti her ay yaptığımızdan farklı olarak yumurtlamanın en yüksek 4 gününde de ilişkiye girdik Allah isteyen herkese nasip etsin şimdi sonuç bekliyorum inşallah ben de hamileyimdirReglime 3 gun var benim 4 gun öncesini gösteren erken gebelik testi yaptim negatif bu ayda olmadi hemen hamile kalanlara şaşırıyorum gerçekten bu ayla 8 ay negatif artik benim umudum kalmadı
Dogru zaman bu zaman da olmayabilir demekki vardır bir hayır stres te sizi etkiliyor olabilirNasil bozmam yoruldum artık belirti ara umutlan ya negatif ya kimyasal bıktım valla
Düzenli ise adetiniz bu ay gecikme varsa kesin hamişsinizBiz de 5 aydır çabalıyorduk şimdi kan verdim 10 gündür adetim gecikti her ay yaptığımızdan farklı olarak yumurtlamanın en yüksek 4 gününde de ilişkiye girdik Allah isteyen herkese nasip etsin şimdi sonuç bekliyorum inşallah ben de hamileyimdir
Süper test dogru gösteriyor o zaman sağlıkla kucagınıza alınnBen de yurtdışında yaşıyorum ama dün Türkiye’ye geldim, sonucu 78 çıktı şimdi haberini aldım
Bu arada nerde yaşıyorsunuz ben almanyaBen de yurtdışında yaşıyorum ama dün Türkiye’ye geldim, sonucu 78 çıktı şimdi haberini aldım
Bilemiyorum canım sinirlerim bozuldu sanırım rahatlamak için yazdim teşekkür ederim desletleriniz dualariniz içinDogru zaman bu zaman da olmayabilir demekki vardır bir hayır stres te sizi etkiliyor olabilir
Valla seninle aynı durumdayım bende yarın bir test yapicam muhtemelen negatif ama insan umutlanmadan duramıyorNasil bozmam yoruldum artık belirti ara umutlan ya negatif ya kimyasal bıktım valla
Valla seninle aynı durumdayım bende yarın bir test yapicam muhtemelen negatif ama insan umutlanmadan duramıyor
Erken gebelik testi ise yapmayın bence adet 1 hafta gecerse şüphelenin ama duramıyoruz biz kadınlar :)Valla seninle aynı durumdayım bende yarın bir test yapicam muhtemelen negatif ama insan umutlanmadan duramıyor
Üzülme canım lütfen ümidini kesmeReglime 3 gun var benim 4 gun öncesini gösteren erken gebelik testi yaptim negatif bu ayda olmadi hemen hamile kalanlara şaşırıyorum gerçekten bu ayla 8 ay negatif artik benim umudum kalmadı
Adetime 3 gün ya da 4 gün var yapayım kurtulayım en azından umudum kalmasin beklemek daha zor geliyorErken gebelik testi ise yapmayın bence adet 1 hafta gecerse şüphelenin ama duramıyoruz biz kadınlar :)
igiltere benimBu arada nerde yaşıyorsunuz ben almanya
Fransa benimigiltere benim
Regli benimde ayni canim bugün erken gebelik testi yaptim negatifAdetime 3 gün ya da 4 gün var yapayım kurtulayım en azından umudum kalmasin beklemek daha zor geliyor
Allah razı olsun kardeşimÜzülme canım lütfen ümidini kesme
inşallah bir sonraki aya denemekten zarar gelmezkocaman sarılıyorum size bütün dualarım isteyen arkadaşlara
Bende yarın yapıcam bakalım muhtemelen negatif olcak ama bir umut işteRegli benimde ayni canim bugün erken gebelik testi yaptim negatif
Amin inşallah pozitif görürsünBende yarın yapıcam bakalım muhtemelen negatif olcak ama bir umut işte
İnşallah en kısa zaman da güzel haberler almamız dileğiyle canım
Amiiinnn hala inanamıyorumSüper test dogru gösteriyor o zaman sağlıkla kucagınıza alınn