Kizlar bu ay gebelik düşünen kasim ayi gebelik planlayalar buraya hadi gelin konuşalım

Çok teşekkür ederim ben inanıyorum siz de gerçekten inanın insan çok eksik hissediyor biliyorum en kısa sürede tamamlanmanız dileğiyle dualarımdasınız

Kokusuz son 3 gündür devam ediyor sanırım daha önce olduysa da farketmedim. Regli Günlerimiz aynıydı diye hatırlıyorum sizde belirtiler nasıl acaba ?
Çarşamba Perşembe beklenen regli gunum sol kasık agri var halsizlik bas ağrısı sık idrara cikma bilmiyorum psikolojik mi gebelik mi bakalim bir kaç gun sonra belli olur

Çok geçmiş olsun canım
çok beyaz bir rengi oluyor canım ve kokusuz

Reglime 3 gun var benim 4 gun öncesini gösteren erken gebelik testi yaptim negatif bu ayda olmadi hemen hamile kalanlara şaşırıyorum gerçekten bu ayla 8 ay negatif artik benim umudum kalmadı

Reglime 3 gun var benim 4 gun öncesini gösteren erken gebelik testi yaptim negatif bu ayda olmadi hemen hamile kalanlara şaşırıyorum gerçekten bu ayla 8 ay negatif artik benim umudum kalmadı
Moralinizi bozmayın lütfen, hayırlısı ne zamansa o zaman olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…