- 22 Ağustos 2008
- 4.118
- 2.653
-
- Konu Sahibi CANIM2YAVRUM
ah ahçok üzücü ya nasıl böyle sorumsuz davranmış eşiniz
kaş yapayım derken göz çıkarmış
insan önce iyice bir araştırır yada eşinin lafını dinler.
siz ucuz atlatmışsınız.babanızın gözü açıkmış en önemlisi hayır demeyi biliyormuş.BENİM EŞİM KİMSEYE HAYIR DEMESİNİ BİLMİYOR.hemen herşeye inanıp kabul ediyor.herkezi kendi gibi iyi niyetli sanıyor.Büyük cesaret, adamı evinize bile almanız. Kaldı ki sözleşme imzalamışsınız.
Dolandırılmışsınız. Ben çocukken hatırlıyorum birileri gelmişti evimize bi program satmaya çalıştılar
Güzel zarif bir kadın bir görsen nasıl dil kırmalar. Babam evden kovmaktan beter etmişti
Ertesi gün öğrendik ki yan binadan iki kişiye senet imzalatıp sırra kadem basmışlar..
şuan an çıktı eşim şikayet etmeye.burdaki yorumları okumam eşime etki etti.Eşiniz nasıl inandı buna?
Neden şikayet etmemek için direniyor ki?
siz ucuz atlatmışsınız.babanızın gözü açıkmış en önemlisi hayır demeyi biliyormuş.BENİM EŞİM KİMSEYE HAYIR DEMESİNİ BİLMİYOR.hemen herşeye inanıp kabul ediyor.herkezi kendi gibi iyi niyetli sanıyor.
bizim çocuk fazla çalışmadı.dershaneyede laylaylom amaçlı gitti okumak için değil.olan bize oldu bende bu sene yollamadım.Ne diyiö canım gecmii olsun.bende dershaneye gitmiştim bana cok yararı olmustu.
eşim çıktı bakalım ne olacak.ne umursamaz eşmiş..dolandırıcık kokuları geliyor burnuma..arkasına düşün..
dur demiyordu sizin sayenizde bana inandı işin peşine düştü.inşallah bidaha kandırmazlar onu.bakarsın adamlar teli açar eşim bidaha kanar onlara.ondan korkuyorum.çünkü çabuk inanıyor eşim.Abla neden kocan dur deyince duruyorsun otur deyince oturuyorsun ? Ne kadar erken başvurursan o kaar çabuk alırsın sonucunu,belki bu adamlar hala çevrededir yakalanma ihtimalleri vardır. hayır kocan neyi bekliyor onu da anlamış değilim sen al belgeni eline git anlat milli eğitime karakola derdini değil 2.5 bin zırnık koklatma böyle pis insanlara. Benim de bir tanıdığımın başına geldi. Arayıp milli eğitimdeniz diye kandırıyorlar kitap satıyorlar
şuan an çıktı eşim şikayet etmeye.burdaki yorumları okumam eşime etki etti.
Dogru itiraz suresi vardır bir hafta yada 15 ggün filan.ve malesef sert cikmak gerek haklisn çünkü nabza gore serbet yapıyorlar .konu sahibine üzüldüm inşallah parasini geri alabilir .[/QUOTE]E="nilersn, post: 40135767, member: 639671"]Ofisleri oluyo mutlaka biz esk.den ankaraya gittikde teslim aldk senetleri hatta sert cikmazsan zorluyolar ama biz ihtarda cekmistik gecerliligni yitirmisti..
bak buraya konu açana kadar bunlardan hiçbirini bilmiyordum.ilk defa başımıza böyle birşey geliyor.hepinizden allah razı olsun.eşim ilk notere giderecek bakalım hallede bilecekmi merakla bekliyorum.Hemen bugun notere gidin ve sözleşmeyi cayma sürecinde iptal etmek istediğinizi belirten bir ihbarname gönderin karşı tarafa.
Çünkü siz muhtemelen arkadaşlarında dediği gibi cayma hakkınız dolmadan o telefonlardan ulaşamıcaksınız bunlara.
Kesinlikle atlamayın hemen bir notere gidin. Bu sözleşme ile sizden o ödemeyi almalarıda zor gibi görünüylr yasal olarak. Yani ödeme planını onaylamış olabilirsniz ama bu bir senet yerine geçmez. En fazla imzaladınız ödeyin diye telefonla tacizler gelir. Ama icra vs gibi bir durum söz konusu olamaz diye tahmin ediyorum.
Eğer noterden bugün işlemleri hallederseniz kafanız rahat olur en azından ödeyin diye telefonda almazsanız.
Zaten noter sizi yönlendiricektir giderseniz. Sonrada gidip şikayet edin bu adamları.
bizim çocuğuda övdü adam.bir iki soru sordu matematikten boş öğrenci değilsin dedi.geliştirmen gerekiyor kendini dedi.bazı eksiklerin var dedi.bundan dort yil once bizede geldler boyle. internetten egitim verecegiz sinavlara girecek dersaneye gitmesone gerek kalmayacak falan filan dediler. bide (babam benim icin dusunuyodu) beni bi ovduler kizimiz saglik ogrencisiymis unv. sinavna cok yardimci olur zaten en cok meslek lisesine satiyorz falan diye acayip inandrci konusuyolardi ama duymanz lazim. babam kanmisti kabul edecekti. 1.400 liraya anlasmislardi . ama annem israrla yok dedi bzm kizmzn meslegi elinde bu meslekden devam edecek diye gondermislerdi. ben kanmam demek elde degil yani siz siz olun inanmayin böyle seylere.
aynen bende öyle düşünüyorum.yani ihtiyacım varsa arar bulurum ben.eşimden sonra teli ben aldım kadını tam azarlarken eşim susuturde beni.meb arıyorlar o kadın rehber öğretmeni dedi.bende ne kadar inanmasamda dondum kaldım acabaa oldum.bu dolandırıcılardan 3 saat sonrada kolejden aradılar beni onları birgüzel azarladım.çünkü eşimden önce görüşme yaptım bana atıp tutamadılar. :) yaaa beni arayıp kandırmaya çalışanları ben hep azarlıyorum ahhhh ah eşimin yüzünden azarlayamadım.tutturdu meb,rehber öğretmeni ben hiç kanarmıydım.Abim de eşiniz gibidir. Ben de babama benzemişim hiç itibar etmem böyle şeylere
İhtiyacım varsa arar bulurum ben...banka kartı için,hat için, alışveriş sitelerinden arayanları azarlayıp kapatırım.
Benim iş arkadaşımı gözümün önünde telefonla dolandırdılar. Kart numarasını vermesiyle para çekmeleri bir oldu
Dondum kaldım yapma demeye zaman kalmadı.. güya araba sigortası çekicimi neymiş. Sonra ne yaptıysa sonuç alamadı.
Resmen saniyeler içinde beyni uyuştu da yaptı bu hatayı sanki.. insan boş bulunabiliyormuş.
teşekkür ederim.inşallah hayırlı sonuçlar alırım.Buna sevindim.
evet dolandırıcı bunlar...benim oğlanıda aramışlardı..kızlar 5 gün önce telefonumuzu bir bayan aradı.eşime milli eğitim bakanlığından aradığını söylemiş.rehber öğretmeniyim demiş.eğitim desteği için internetten çocuğa ders vereceklerini söylemişler.akşam hocamızı yollayalım size bilgileri detaylı anlatsın demişler eşimde kabul etti.gelen adam eşime saati 1 ,5 tl özel öğretmen tutsanız altından kalkamazsınız diye eşimi kandırdı.internette canlı ders veriliyormuş.aylık 140 tl..4 senelik eğitim paketini bize 2,500 tl sattı.ben inanmadım ben normaldede kimseye güvenmem.herzaman garantisini bilmediğim işe karışmam.eşime ben istemiyorum dedimsede imzaladı kağıdı.şimdide adamın bilgisayara yüklediği şifresinide verdiği proğram açılmıyor.adam filanca yerdeyiz diye belirttiği yerede gittik yerlerinde yeller esiyor.adreside yanlış verdiler.kızlar eşime bu işin peşine düş desemde umursamıyor.adama dolandırıldım diyorum inanmıyor.internette araştırdım hem hatta gazetelere haberlere bile çıkmış bu dolandırıcılık cetesi.kızlar bu canlı eğitim hakkında bilginiz varmı.ne olur söyleyin dolandırıcımı bunlarEki Görüntüle 1467880
şuan an çıktı eşim şikayet etmeye.burdaki yorumları okumam eşime etki etti.
aynen bende öyle düşünüyorum.yani ihtiyacım varsa arar bulurum ben.eşimden sonra teli ben aldım kadını tam azarlarken eşim susuturde beni.meb arıyorlar o kadın rehber öğretmeni dedi.bende ne kadar inanmasamda dondum kaldım acabaa oldum.bu dolandırıcılardan 3 saat sonrada kolejden aradılar beni onları birgüzel azarladım.çünkü eşimden önce görüşme yaptım bana atıp tutamadılar. :) yaaa beni arayıp kandırmaya çalışanları ben hep azarlıyorum ahhhh ah eşimin yüzünden azarlayamadım.tutturdu meb,rehber öğretmeni ben hiç kanarmıydım.
aynan aynen bana da problem sordu ayni seyleri bana da demisti sadece velinin goznu boyamak icin . sen polise git. bde bi yorumda arkadas noterden iptal ettir sozlesmeyu demis oyle yap . yazik gunah paranza.bizim çocuğuda övdü adam.bir iki soru sordu matematikten boş öğrenci değilsin dedi.geliştirmen gerekiyor kendini dedi.bazı eksiklerin var dedi.
vay sahtekar bir de çocuğunuzun bilgisini mi ölçüyor o kim oluyor sanki ne kadar bilgisi var eminim koca bir sıfır.bizim çocuğuda övdü adam.bir iki soru sordu matematikten boş öğrenci değilsin dedi.geliştirmen gerekiyor kendini dedi.bazı eksiklerin var dedi.
siz gelmelerini kabul ettinizmievet dolandırıcı bunlar...benim oğlanıda aramışlardı..