Kızlar biz dolandırıldıkmı sizce :(

Büyük cesaret, adamı evinize bile almanız. Kaldı ki sözleşme imzalamışsınız.
Dolandırılmışsınız. Ben çocukken hatırlıyorum birileri gelmişti evimize bi program satmaya çalıştılar
Güzel zarif bir kadın bir görsen nasıl dil kırmalar. Babam evden kovmaktan beter etmişti
Ertesi gün öğrendik ki yan binadan iki kişiye senet imzalatıp sırra kadem basmışlar..

siz ucuz atlatmışsınız.babanızın gözü açıkmış en önemlisi hayır demeyi biliyormuş.BENİM EŞİM KİMSEYE HAYIR DEMESİNİ BİLMİYOR.hemen herşeye inanıp kabul ediyor.herkezi kendi gibi iyi niyetli sanıyor.

Abim de eşiniz gibidir. Ben de babama benzemişim hiç itibar etmem böyle şeylere
İhtiyacım varsa arar bulurum ben... banka kartı için,hat için, alışveriş sitelerinden arayanları azarlayıp kapatırım.
Benim iş arkadaşımı gözümün önünde telefonla dolandırdılar. Kart numarasını vermesiyle para çekmeleri bir oldu
Dondum kaldım yapma demeye zaman kalmadı.. güya araba sigortası çekicimi neymiş. Sonra ne yaptıysa sonuç alamadı.
Resmen saniyeler içinde beyni uyuştu da yaptı bu hatayı sanki.. insan boş bulunabiliyormuş.

dur demiyordu sizin sayenizde bana inandı işin peşine düştü.inşallah bidaha kandırmazlar onu.bakarsın adamlar teli açar eşim bidaha kanar onlara.ondan korkuyorum.çünkü çabuk inanıyor eşim.

E="nilersn, post: 40135767, member: 639671"]Ofisleri oluyo mutlaka biz esk.den ankaraya gittikde teslim aldk senetleri hatta sert cikmazsan zorluyolar ama biz ihtarda cekmistik gecerliligni yitirmisti..
Dogru itiraz suresi vardır bir hafta yada 15 ggün filan.ve malesef sert cikmak gerek haklisn çünkü nabza gore serbet yapıyorlar .konu sahibine üzüldüm inşallah parasini geri alabilir .[/QUOTE]
ALLAHA ŞÜKÜR peşin para vermedik.her ay taksitli ödeme yapacaktık.

bak buraya konu açana kadar bunlardan hiçbirini bilmiyordum.ilk defa başımıza böyle birşey geliyor.hepinizden allah razı olsun.eşim ilk notere giderecek bakalım hallede bilecekmi merakla bekliyorum.

bizim çocuğuda övdü adam.bir iki soru sordu matematikten boş öğrenci değilsin dedi.geliştirmen gerekiyor kendini dedi.bazı eksiklerin var dedi.

aynen bende öyle düşünüyorum.yani ihtiyacım varsa arar bulurum ben.eşimden sonra teli ben aldım kadını tam azarlarken eşim susuturde beni.meb arıyorlar o kadın rehber öğretmeni dedi.bende ne kadar inanmasamda dondum kaldım acabaa oldum.bu dolandırıcılardan 3 saat sonrada kolejden aradılar beni onları birgüzel azarladım.çünkü eşimden önce görüşme yaptım bana atıp tutamadılar. :) yaaa beni arayıp kandırmaya çalışanları ben hep azarlıyorum ahhhh ah eşimin yüzünden azarlayamadım.tutturdu meb,rehber öğretmeni ben hiç kanarmıydım.

evet dolandırıcı bunlar...benim oğlanıda aramışlardı..

şuan an çıktı eşim şikayet etmeye.burdaki yorumları okumam eşime etki etti.

Ah canım öyle olur zaten.. İki gözü açık bi araya gelmez. İlla eşlerden biri tam tersi olacak
Benim eşim de saftır. Hiç pratik zeka değil. Onu kandırmak dolandırmakta sanırım çok kolay olur...
Ben biraz gözünü açtım. Ama yine de yapısı bu her an gözetleyemeyiz.

bizim çocuğuda övdü adam.bir iki soru sordu matematikten boş öğrenci değilsin dedi.geliştirmen gerekiyor kendini dedi.bazı eksiklerin var dedi.
aynan aynen bana da problem sordu ayni seyleri bana da demisti sadece velinin goznu boyamak icin . sen polise git. bde bi yorumda arkadas noterden iptal ettir sozlesmeyu demis oyle yap . yazik gunah paranza.

ben milli eğitimde çalışıyorum böyle bir şey yok.ayrıca meb ücretli özel bu tarz şeylerin uygulanmasına dahi izin vermiyor.ayrıca teelfonla velilere ulaşamazlar.okullara gidip ancak ulaşabilirler.
geçmiş olsun şimdiden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…