Kızlar biz dolandırıldıkmı sizce :(

ya vallaha bizim taksitli alışveriş yaptığımız bir yer var, açık hesap dedikleri şekilde çalışıyorlar, kredi kartıyla alışveriş yapmıyorlar da bu şekilde satış yapıyorlar. aynen böyle, senet imzalatmıyorlar, bir ödeme planın altına imza atıyorsunuz.
Şaşkınlıktan kendimi bile ifade edememişim. :)
İnsanları dolandırmak bu kadar kolay olmamalı, kesinlikle çıkar bir yol olmalı, demeye çalışmıştım.
Lakin hebele hübele etmişim, sana itibar etmemişim gibi bir manzara çıkmış.
Ne bileyim, epeydir senet sepet, imzayla alış veriş yapmadığımdan şaşırıyorum.

Şaşkınlıktan kendimi bile ifade edememişim. :)
İnsanları dolandırmak bu kadar kolay olmamalı, kesinlikle çıkar bir yol olmalı, demeye çalışmıştım.
Lakin hebele hübele etmişim, sana itibar etmemişim gibi bir manzara çıkmış.
Ne bileyim, epeydir senet sepet, imzayla alış veriş yapmadığımdan şaşırıyorum.
yok yok kesinlikle o açıdan anlamadım ben :KK50: örnek verdim sadece. bana da garip geliyor ama var böyle bişi. bana da acayip sakat geliyor ama annem eski kadın işte kredi kartından daha sağlam olduğunu iddia ediyor :KK57:

Bence siz hemen Kaymakamlığa gidip tüketici hakem heyetine şikayet edin. Onlarada ulaşacağınız bir adres telefon yok sanırım o numarayı aradınız mı. Zaten tüketici mahkemesi sizi haklı görecektir çok şikayet varmış çünkü.
burda ofisimiz var dediler ama yalan dedikleri yere gittik yoklar.eşimin imzaladığı sözleşmenin üstünde adres olarak izmir yazıyor.yani yerleri izmirde.

Belki İzmirde gerçekten yerleri vardır iyi yönden bakarsak diyelimki izmire geldiniz vazgeçmek istediğinizi soylediniz para iadesi yaparlarmi yapsaarda kesintisi olur mutlaka.inşallah dolandirilmamissinizdir ama tüketici hakem heyetine ordanda polise gidip bir arastirma yapin bence sizin gibi satin alanlar şikayette bulunduysa cikar mutlaka.

Bu adamlar mebden gelmedigine gore para verip hizmet de alamadiginiza gore hem yalan hem dolan var. Pesine dusmenizi oneririm 2500 tl az para degil yazik

Bence siz hemen Kaymakamlığa gidip tüketici hakem heyetine şikayet edin. Onlarada ulaşacağınız bir adres telefon yok sanırım o numarayı aradınız mı. Zaten tüketici mahkemesi sizi haklı görecektir çok şikayet varmış çünkü.
Canim.tuketici haklar bu tur pazarlama urunlernde mesafeli satslarda cok zorluyo.. Ben gitmistim.. Onla ugresirken yasal cayma hakkin doluyo yani..

Belki İzmirde gerçekten yerleri vardır iyi yönden bakarsak diyelimki izmire geldiniz vazgeçmek istediğinizi soylediniz para iadesi yaparlarmi yapsaarda kesintisi olur mutlaka.inşallah dolandirilmamissinizdir ama tüketici hakem heyetine ordanda polise gidip bir arastirma yapin bence sizin gibi satin alanlar şikayette bulunduysa cikar mutlaka.
Ofisleri oluyo mutlaka biz esk.den ankaraya gittikde teslim aldk senetleri hatta sert cikmazsan zorluyolar ama biz ihtarda cekmistik gecerliligni yitirmisti..

Abla neden kocan dur deyince duruyorsun otur deyince oturuyorsun ? Ne kadar erken başvurursan o kaar çabuk alırsın sonucunu,belki bu adamlar hala çevrededir yakalanma ihtimalleri vardır. hayır kocan neyi bekliyor onu da anlamış değilim sen al belgeni eline git anlat milli eğitime karakola derdini değil 2.5 bin zırnık koklatma böyle pis insanlara. Benim de bir tanıdığımın başına geldi. Arayıp milli eğitimdeniz diye kandırıyorlar kitap satıyorlar

E="nilersn, post: 40135767, member: 639671"]Ofisleri oluyo mutlaka biz esk.den ankaraya gittikde teslim aldk senetleri hatta sert cikmazsan zorluyolar ama biz ihtarda cekmistik gecerliligni yitirmisti..[/QUOTE]
Dogru itiraz suresi vardır bir hafta yada 15 ggün filan.ve malesef sert cikmak gerek haklisn çünkü nabza gore serbet yapıyorlar .konu sahibine üzüldüm inşallah parasini geri alabilir .

geçen sene bizde dershaneye yollamıştık.bu sene kapanacağı için birde derslerindede pek fark göremediğimiz için bu sene yollamadık.özel dersleri araştırıyordum bana çok pahalı geldi.bende yardımcı kitaplar aldım.bizde tam boşluktaydık mikrop adam bizi en hassas anımızda yakaladı.adam o kadar ballandırdı ki eşim hemen kabul etti.dershaneleri yerden yere vurdu.
Ne diyiö canım gecmii olsun.bende dershaneye gitmiştim bana cok yararı olmustu.

Hemen bugun notere gidin ve sözleşmeyi cayma sürecinde iptal etmek istediğinizi belirten bir ihbarname gönderin karşı tarafa.
Çünkü siz muhtemelen arkadaşlarında dediği gibi cayma hakkınız dolmadan o telefonlardan ulaşamıcaksınız bunlara.
Kesinlikle atlamayın hemen bir notere gidin. Bu sözleşme ile sizden o ödemeyi almalarıda zor gibi görünüylr yasal olarak. Yani ödeme planını onaylamış olabilirsniz ama bu bir senet yerine geçmez. En fazla imzaladınız ödeyin diye telefonla tacizler gelir. Ama icra vs gibi bir durum söz konusu olamaz diye tahmin ediyorum.

Eğer noterden bugün işlemleri hallederseniz kafanız rahat olur en azından ödeyin diye telefonda almazsanız.
Zaten noter sizi yönlendiricektir giderseniz. Sonrada gidip şikayet edin bu adamları.

bundan dort yil once bizede geldler boyle. internetten egitim verecegiz sinavlara girecek dersaneye gitmesone gerek kalmayacak falan filan dediler. bide (babam benim icin dusunuyodu) beni bi ovduler kizimiz saglik ogrencisiymis unv. sinavna cok yardimci olur zaten en cok meslek lisesine satiyorz falan diye acayip inandrci konusuyolardi ama duymanz lazim. babam kanmisti kabul edecekti. 1.400 liraya anlasmislardi . ama annem israrla yok dedi bzm kizmzn meslegi elinde bu meslekden devam edecek diye gondermislerdi. ben kanmam demek elde degil yani siz siz olun inanmayin böyle seylere.

çok üzücü ya nasıl böyle sorumsuz davranmış eşiniz

kaş yapayım derken göz çıkarmış

insan önce iyice bir araştırır yada eşinin lafını dinler.

dolandıldığımızı anlamamın en büyük nedenide meb geldik demeleri,verdikleri şifrenin açılmaması,burda filanca yerde diyerek yanlış adres vermeleri.yalan söylemeye ne gerek var.işte amaçları milleti yalanlarıyla dolandırmak..izmirdemiş asıl şubeleri bakacaz görecez.

Bu adamlar mebden gelmedigine gore para verip hizmet de alamadiginiza gore hem yalan hem dolan var. Pesine dusmenizi oneririm 2500 tl az para degil yazik
aynen öyle.meb bakanlığı yalanı en büyük dolandırıcılık sebebi zaten.ilk şikayetim bu olacak zaten.bizi meb yalanınla dolandırdılar diyeceğim.

X