- 12 Mart 2015
- 750
- 363
-
- Konu Sahibi CANIM2YAVRUM
bizim bi akrabamz var onlara da gitmisler. oglan bildgin kıt yani snfi zor geciyo bi kerede kaldi mi ne . onlara gitmisler biz okuldan ogrendik oglunuzun durumu cok zeki bi ogrenciymis ney demisler. bizde o zaman anladk kandrmaya calstiklarini. cocuk zar zor liseyi bitirmeye calsyo ona bile cok ii dersleri ne demisler.demek hep aynı tekniği kullanıyorlar.
aynen size denileni söyledi kadın telefonda..belkide sizi arayanla bizi arayan aynı kadındı..oğlum 22 yaşında ve uyanıktır..hatta bende yanındaydım...oğlum telefonu yüzüne kapattı konuşturmadı..siz gelmelerini kabul ettinizmi
Notere gerek yok canım once hakem heyetine gidiceksiniz ordan size bi dilkece yazdırcaklar o dilekceyle postaneye iad3li tahütlü dilekci gonderceksiniz 1 ay icinde gelip biraktiklari urunleri gelip alip eger varsa odediginiz parayida iade ediyolar bizim komsumuzu bide tehdit etmislerdi elimizde ses kaydınız var vazgecemezsiniz bizimde haklarimız var biz dava acarız demislerdi ama bu s3kilde olayı hallettim brn hic bisi de yapaamadılarevet hep meb yalanı.hemde bahsedilen değerde değil.eşim gitti notere haber bekliyorum.ben seni ararım dedi.daha ödeme yapmadık.
6 gün oldu.evet eşim bugün notere gitti ihtarnameyi postalan yolladı.inşallah sonuç iyi olur.eşime telefonu açmıyorlarda bugün nasıl olduysa açmışlar.iptal edemeyiz demişler.elinizdeki belge ile birlikte noterden ihtarname çektirin 14 değil 7 gün içerisinde cayma hakkınız var detaylı bilgiyi kaymakamlık tüketici hakem heyeti veya ticaret il müdürlüğü tüketici hakem heyetinden alabilirsiniz ama öncelikle noterden ihtarname çekmeniz şart
Yok canım o yönden eşimi güveniyorumvalla eşinin bi yere borcu var belkide böyle bir oyun bile oynamış olabilir :)
Belki de olabilir kadının konuşma tarzı tersler gibi serttiaynen size denileni söyledi kadın telefonda..belkide sizi arayanla bizi arayan aynı kadındı..oğlum 22 yaşında ve uyanıktır..hatta bende yanındaydım...oğlum telefonu yüzüne kapattı konuşturmadı..
Sağol canım notere ihbarneme çektirdi eşim :)iptal edememe gibi bir durum yok noterden ihtarnameyi çektiyseniz etmek zorundalar sakın kanmayın ve öncelik hakem heyeti değil noterdir. Tüketici Hakem heyetinde çalışıyordum ordan biliyorum :)
Onlarda baya sallamış yalanı :))bizim bi akrabamz var onlara da gitmisler. oglan bildgin kıt yani snfi zor geciyo bi kerede kaldi mi ne . onlara gitmisler biz okuldan ogrendik oglunuzun durumu cok zeki bi ogrenciymis ney demisler. bizde o zaman anladk kandrmaya calstiklarini. cocuk zar zor liseyi bitirmeye calsyo ona bile cok ii dersleri ne demisler.
İnşallah ..yaptık ama bakalım ne olacak.6 gün geçti bizimki.eşini ikna etmem bugüne nasipti.14 iş günü içinde imzaladığınız şeyi iptal edebiliyorsunuz. Tüketici haklarına şikayette bulunabilirsiniz bir tanıdığımız böyle halletmişti.
İnşallah ..yaptık ama bakalım ne olacak.6 gün geçti bizimki.eşimi ikna etmem bugüne nasipti.
eşim orayada gitti noterede.Bencede tüketici hakem heyetine gidin. .çok para ya yazikk..
Bu aldıgınız ne kadar iyidir bilemem ama bnde almştım lisedeyken dershaneye gtmedim bunlar la hazrlandım ünverstye ve kazandım halada işime yarar kullanırımkızlar 5 gün önce telefonumuzu bir bayan aradı.eşime milli eğitim bakanlığından aradığını söylemiş.rehber öğretmeniyim demiş.eğitim desteği için internetten çocuğa ders vereceklerini söylemişler.akşam hocamızı yollayalım size bilgileri detaylı anlatsın demişler eşimde kabul etti.gelen adam eşime saati 1 ,5 tl özel öğretmen tutsanız altından kalkamazsınız diye eşimi kandırdı.internette canlı ders veriliyormuş.aylık 140 tl..4 senelik eğitim paketini bize 2,500 tl sattı.ben inanmadım ben normaldede kimseye güvenmem.herzaman garantisini bilmediğim işe karışmam.eşime ben istemiyorum dedimsede imzaladı kağıdı.şimdide adamın bilgisayara yüklediği şifresinide verdiği proğram açılmıyor.adam filanca yerdeyiz diye belirttiği yerede gittik yerlerinde yeller esiyor.adreside yanlış verdiler.kızlar eşime bu işin peşine düş desemde umursamıyor.adama dolandırıldım diyorum inanmıyor.internette araştırdım hem hatta gazetelere haberlere bile çıkmış bu dolandırıcılık cetesi.kızlar bu canlı eğitim hakkında bilginiz varmı.ne olur söyleyin dolandırıcımı bunlarEki Görüntüle 1467880