- 10 Nisan 2013
- 280
- 115
-
- Konu Sahibi CANIM2YAVRUM
ya eşime söylüyorum yanaşmıyor.sen kuruntulusun diyor.bir adama sormuş oda çocuğunuda yollamış memmnun kalmışlarda bilmem ne.gitti yerlerini bulamadı hala dolandırıcı olduklarına inanmıyor.adam adresi bile doğru söylemedi.sen gitmezsen ben savcılığa gideceğim dedim bekle deyip duruyor.milli eğitime de savcılığa da bildirin bence
İl milli eğitimden bilgi alabilirsiniz belki öyle bir yer var mı gerçekten diyeya eşime söylüyorum yanaşmıyor.sen kuruntulusun diyor.bir adama sormuş oda çocuğunuda yollamış memmnun kalmışlarda bilmem ne.gitti yerlerini bulamadı hala dolandırıcı olduklarına inanmıyor.adam adresi bile doğru söylemedi.sen gitmezsen ben savcılığa gideceğim dedim bekle deyip duruyor.
belge melge göstermedilersize bakanlıktan alınmış bir görevlendirme kağıdı, yetki belgesi gösterdiler mi? göstermedilerse eşiniz neden tamam dedi, sormadı. sizi boşu boşuna üzmek istemem ama sanırım evet dolandırıldınız, geçmiş olsun, umarım paranın tümünü peşin ödemediniz. hemen şikayette bulunun
evet başka çare yok ihbar etmekten.Ov, geçmiş olsun.
Mutlaka ama mutlaka ihbar edin, 2,500 tl acı bi para.
uykularım bile kaçtıİl milli eğitimden bilgi alabilirsiniz belki öyle bir yer var mı gerçekten diyesonrasında gerekeni mutlaka yapın ama
aradıkları numara telimde göründü. bende silmedim ne olur ne olmaz diye.eşim numarayı aradı açmadılar.hiç bir telefon numarası dahi yokmu bu insanların eğer izlerine ulaşamıyorsanız bir şekilde napın edin ihbar edin peşine düşün az bir para değil yazık günah
konumun altına senetin resmini yükledim.görebiliyorsunuz bilmiyorum ama ..öyle bir kağıt işte.eşimin ismi ve imzası var.geçmis olsun
nasil bi senet imzaladiniz, isimsiz falanmi
sikayetde bulunursaniz belki senetler iptal olur
İhbar etseniz de bir sonuca ulaşamayacak gibisiniz, imzalattıkları sözleşmede her türlü madde varmış.evet başka çare yok ihbar etmekten.çok canım sıkıldı of offfff.yinede sizlere bir sorayım dedim.
peşin ödemedik bizi taksitlendirdi.Peşin mı ödediniz
peşin ödemedik bizi taksitlendirdi.
ikinci paragrfda 14 gun içinde isterse vazgeçebilir falan yaziyor galiba hepsi çikmamis cumleninpeşin ödemedik bizi taksitlendirdi.