Kızlar biz dolandırıldıkmı sizce :(

ben milli eğitimde çalışıyorum böyle bir şey yok.ayrıca meb ücretli özel bu tarz şeylerin uygulanmasına dahi izin vermiyor.ayrıca teelfonla velilere ulaşamazlar.okullara gidip ancak ulaşabilirler.
geçmiş olsun şimdiden
bende dedim eşime öyle birşey olsa okuldan çocuğuda bizide bilgilendirirler diye.siz milli eğitiimde çalışıyorsunuz bilginiz var diye soruyorum meb şikayet etmemizde gerekiyormu.onlarıda bilgilendirelimmi bu konuda.bu dolandırıcılıktan meb bakanın haberi oldumu.eğer öyleyse neden velileri uyarmadılar bu konuda?

Bu tarz pazarlama stratejileri genelde dolandırıcılık oluyor yada satılan şey bahsedilen değerde olmuyor.
Notere gidin şu an ulaşamıyorsanız muhakkak zaman kaybedip cayma hakkınızı kaybetmeniz için. Sözleşmeyi feshedin, ödemede yapmayın kesinlikle.
Zaten hizmetide alamiyormuşsunuz halihazirda. Dün haberlerde gosterdiler ev tutmuşlar, bankadan alacağınız var diye evde call center kurup insanları arıyorlar, şu kadar alacağınız var kredi kart numaranızı verin vs diye.
İnanmayın arkadaşlar bu tip şeylere.
Sizde lütfen ödeme yapmayın ve bir an önce cayma hakkınızı kullanın.
Geçmiş olsun.

Benim arkadaşımın oğlu kullanıyor Bu tarz bişey oda aylık 160 tl ödüyor çok memnun ama aynıdimi sizinki bilemiyorum hergün bir saat canlı ders oluyor her dersten

Ah canım öyle olur zaten.. İki gözü açık bi araya gelmez. İlla eşlerden biri tam tersi olacak :KK48:
Benim eşim de saftır. Hiç pratik zeka değil. Onu kandırmak dolandırmakta sanırım çok kolay olur...
Ben biraz gözünü açtım. Ama yine de yapısı bu her an gözetleyemeyiz.
ne yapacağız peki bu iyi niyetli kocalarla :-) saflıkta başa bela.

bende dedim eşime öyle birşey olsa okuldan çocuğuda bizide bilgilendirirler diye.siz milli eğitiimde çalışıyorsunuz bilginiz var diye soruyorum meb şikayet etmemizde gerekiyormu.onlarıda bilgilendirelimmi bu konuda.bu dolandırıcılıktan meb bakanın haberi oldumu.eğer öyleyse neden velileri uyarmadılar bu konuda?
bimerden şikayette bulunun bu görselide ekine koyarak.bakanlığa şikayet gitmemiştir.normalde en ufak şey milli eğitimde büyük mesele olur çünkü.siz şikayetinizi yapın

Benim arkadaşımın oğlu kullanıyor Bu tarz bişey oda aylık 160 tl ödüyor çok memnun ama aynıdimi sizinki bilemiyorum hergün bir saat canlı ders oluyor her dersten
hadi sitelerini açabilsek nasıl birşey görebiliysek neyse diyeceğim.ama ne açılıyor ,ne verdikleri şifre doğru,nede tarif ettikleri adres,telide açmıyorlar.çocuk daha canlı derse giremedi.anne kitabı kes,kopyala,yapıştır yapmışlar diyor.sadece adamın yüklediği kitapcık görünüyor.canlı derse giremedi .parmak kaldırıp soruda soramadı.bu nasıl iştir anlamadım.

hımm ben oğluma aldım Dahi ders diye ama 30 tl sorular var konu anlatım haftada bi kaç gün de canlı ders var ama biz okula tanıtım gelenlerden aldık sorun yaşamadık sayfa açılmıyorsa bi sıkıntı olabilir

Bu tarz pazarlama stratejileri genelde dolandırıcılık oluyor yada satılan şey bahsedilen değerde olmuyor.
Notere gidin şu an ulaşamıyorsanız muhakkak zaman kaybedip cayma hakkınızı kaybetmeniz için. Sözleşmeyi feshedin, ödemede yapmayın kesinlikle.
Zaten hizmetide alamiyormuşsunuz halihazirda. Dün haberlerde gosterdiler ev tutmuşlar, bankadan alacağınız var diye evde call center kurup insanları arıyorlar, şu kadar alacağınız var kredi kart numaranızı verin vs diye.
İnanmayın arkadaşlar bu tip şeylere.
Sizde lütfen ödeme yapmayın ve bir an önce cayma hakkınızı kullanın.
Geçmiş olsun.
evet hep meb yalanı.hemde bahsedilen değerde değil.eşim gitti notere haber bekliyorum.ben seni ararım dedi.daha ödeme yapmadık.

hımm ben oğluma aldım Dahi ders diye ama 30 tl sorular var konu anlatım haftada bi kaç gün de canlı ders var ama biz okula tanıtım gelenlerden aldık sorun yaşamadık sayfa açılmıyorsa bi sıkıntı olabilir
adamın bize vaat ettiklerinin hepsi asılsız çıktı.

Kapidan satis oldugu icin on gun icinde cayma hakkin var. Bence hic vakit kaybetmeden notere yada Tuketici Koruma Der. ne basvur. Bu arada sozlesmedeki tarihe bak genelde eski bir tarih yaziyorlar.

kızlar eşim notere gitmiş.ihtarnameyi karşı tarafa posta ile yollamışlar eşimin dediğine göre.3 tane belgenin birini eşime,ikincisinide karşı tarafa ..üçüncü belgede noterde kalmış.noterdeki kadında bunlar dolandırıcı demiş.hepinizden ALLAH razı olsun.nekadar tanımsam da hepinizi :KK15: :KK60:

kızlar eşim notere gitmiş.ihtarnameyi karşı tarafa posta ile yollamışlar eşimin dediğine göre.3 tane belgenin birini eşime,ikincisinide karşı tarafa ..üçüncü belgede noterde kalmış.noterdeki kadında bunlar dolandırıcı demiş.hepinizden ALLAH razı olsun.nekadar tanımsam da hepinizi :KK15: :KK60:
Tamam canim icin rahat olsn artik o senetler gecerliligni yitrdi.. Ama siz yinede ofislerine gidip alin senetlerinizi garanti olsn sizi yokuz cikiyoruz vs diye dun gecrcekler bize oyle yaptilar mesai sonrasina kdr beklettik onlari resmen kavga ettik ofiste gidin alin sakn aksatmayn brakmayn ellernde ve sakn cayma parasi odemeyin yasall degil diyin haklarinizi bildgnizn farkna varsnlar..

belge melge göstermediler :KK43:

ya belge göstermeyen adamlara çocugunuzu nasıl emanet ediyorsunuz aklım almadı. sadece ders için bile olsa yine de önemli birşey, o dersi nasıl anlatacağı belli mi belki iyi bir öğretmen değil ve çocugunuzu daha da sogutacak derslerden. bunun dışında evet dolandırıcılık gibi duruyor.

X