- 24 Mayıs 2010
- 7.753
- 9.873
-
- Konu Sahibi CANIM2YAVRUM
evet girmedik giremedik. bide girdinz diye uydursunlar bakalım.
Şaşkınlıktan kendimi bile ifade edememişim. :)ya vallaha bizim taksitli alışveriş yaptığımız bir yer var, açık hesap dedikleri şekilde çalışıyorlar, kredi kartıyla alışveriş yapmıyorlar da bu şekilde satış yapıyorlar. aynen böyle, senet imzalatmıyorlar, bir ödeme planın altına imza atıyorsunuz.
yok yok kesinlikle o açıdan anlamadım benŞaşkınlıktan kendimi bile ifade edememişim. :)
İnsanları dolandırmak bu kadar kolay olmamalı, kesinlikle çıkar bir yol olmalı, demeye çalışmıştım.
Lakin hebele hübele etmişim, sana itibar etmemişim gibi bir manzara çıkmış.
Ne bileyim, epeydir senet sepet, imzayla alış veriş yapmadığımdan şaşırıyorum.
burda ofisimiz var dediler ama yalan dedikleri yere gittik yoklar.eşimin imzaladığı sözleşmenin üstünde adres olarak izmir yazıyor.yani yerleri izmirde.Bence siz hemen Kaymakamlığa gidip tüketici hakem heyetine şikayet edin. Onlarada ulaşacağınız bir adres telefon yok sanırım o numarayı aradınız mı. Zaten tüketici mahkemesi sizi haklı görecektir çok şikayet varmış çünkü.
İyiymiş. :)))yok yok kesinlikle o açıdan anlamadım benörnek verdim sadece. bana da garip geliyor ama var böyle bişi. bana da acayip sakat geliyor ama annem eski kadın işte kredi kartından daha sağlam olduğunu iddia ediyor
Canim.tuketici haklar bu tur pazarlama urunlernde mesafeli satslarda cok zorluyo.. Ben gitmistim.. Onla ugresirken yasal cayma hakkin doluyo yani..Bence siz hemen Kaymakamlığa gidip tüketici hakem heyetine şikayet edin. Onlarada ulaşacağınız bir adres telefon yok sanırım o numarayı aradınız mı. Zaten tüketici mahkemesi sizi haklı görecektir çok şikayet varmış çünkü.
Ofisleri oluyo mutlaka biz esk.den ankaraya gittikde teslim aldk senetleri hatta sert cikmazsan zorluyolar ama biz ihtarda cekmistik gecerliligni yitirmisti..Belki İzmirde gerçekten yerleri vardır iyi yönden bakarsak diyelimki izmire geldiniz vazgeçmek istediğinizi soylediniz para iadesi yaparlarmi yapsaarda kesintisi olur mutlaka.inşallah dolandirilmamissinizdir ama tüketici hakem heyetine ordanda polise gidip bir arastirma yapin bence sizin gibi satin alanlar şikayette bulunduysa cikar mutlaka.
Ne diyiö canım gecmii olsun.bende dershaneye gitmiştim bana cok yararı olmustu.geçen sene bizde dershaneye yollamıştık.bu sene kapanacağı için birde derslerindede pek fark göremediğimiz için bu sene yollamadık.özel dersleri araştırıyordum bana çok pahalı geldi.bende yardımcı kitaplar aldım.bizde tam boşluktaydık mikrop adam bizi en hassas anımızda yakaladı.adam o kadar ballandırdı ki eşim hemen kabul etti.dershaneleri yerden yere vurdu.
dolandıldığımızı anlamamın en büyük nedenide meb geldik demeleri,verdikleri şifrenin açılmaması,burda filanca yerde diyerek yanlış adres vermeleri.yalan söylemeye ne gerek var.işte amaçları milleti yalanlarıyla dolandırmak..izmirdemiş asıl şubeleri bakacaz görecez.Belki İzmirde gerçekten yerleri vardır iyi yönden bakarsak diyelimki izmire geldiniz vazgeçmek istediğinizi soylediniz para iadesi yaparlarmi yapsaarda kesintisi olur mutlaka.inşallah dolandirilmamissinizdir ama tüketici hakem heyetine ordanda polise gidip bir arastirma yapin bence sizin gibi satin alanlar şikayette bulunduysa cikar mutlaka.
aynen öyle.meb bakanlığı yalanı en büyük dolandırıcılık sebebi zaten.ilk şikayetim bu olacak zaten.bizi meb yalanınla dolandırdılar diyeceğim.Bu adamlar mebden gelmedigine gore para verip hizmet de alamadiginiza gore hem yalan hem dolan var. Pesine dusmenizi oneririm 2500 tl az para degil yazik