Yarın sağlik ocagina gidicem ögleden sonra umuyorum kötü bi haber almatizTabikide veririm sizin sonuçlarınız ne zaman belli olucak

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yarın sağlik ocagina gidicem ögleden sonra umuyorum kötü bi haber almatizTabikide veririm sizin sonuçlarınız ne zaman belli olucak
İnşallah yarın mutluluktan ağlarsınızYarın sağlik ocagina gidicem ögleden sonra umuyorum kötü bi haber almatiz![]()
Selam testin son fotoğraftaki gibi nasıl yaptınız acaba hangi efektle oluyorKızlar testime bakar mısınız silik çizgi var mı,
Göğüs hassasiyetim
Kasıgımda batma
Göğüs uçlarım ağrı
Bunlar bende regli dönemimde hiç olmazdı
Test predictor erken gebelik testi.
Mutluluktan agladim beta 1890 cikti allahim tez zamanda sanada boyle sevinçten ağlamayi nasib etsinİnşallah yarın mutluluktan ağlarsınızinşallah yavrunuz sizinledir canım
Yaaaa ayy çok sevindim canım benim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin rabbim çok güzel bi hamilelik geçirirsin inşallahMutluluktan agladim beta 1890 cikti allahim tez zamanda sanada boyle sevinçten ağlamayi nasib etsin![]()
Kimyalsal gebelik geçirmissiniz Bende de olmuştu aynısı sonrasında adet gibi normal geliyor kan ama doktora mutlaka gidin içmeden patca kalmış olmasın sonraki gebelikte risk doğururEvet hani böyle diyorlar ya bazen demir para büyüklüğünde düştü diye öyle bişey oldu
Burada ben göremedim ama çok erken daha en erken 10 gün geçmesi lazım çatlamadan sonra. Siz çıplak gözle gördünüz mü bir seyKızlar regliye 5 gün var
Yumurtlama üzerinden 9 gün geçti
Sizce var mı
Bu kaçıncı dakikada çıktı hatırlıyor musunuzEki Görüntüle 3579094
Kızlar Lütfen Bana da yorum yapın
Bugün 11.gün yine negatif çıktı sanırım bu ay yokBurada ben göremedim ama çok erken daha en erken 10 gün geçmesi lazım çatlamadan sonra. Siz çıplak gözle gördünüz mü bir sey
Bu hangi marka yazabilir misiniz bir gebenin günlüğü müKızlar merhaba adetim gecikmişti test yaptım hemen böyle çıktı 5 dk bile olmadan daha sonradan kusuruma bakmayın ertesi gün pıhtılaşmalar geldi testin markası güvenilir bi marka ben anlamadım 7 aylık evliyim kimyasal falan diyorlar böyle olunca bende pıhtılaşma gelince doktora gitmesim açıkcası
Belirti varsa yarın sabah da yapardım ben olsam canımBugün 11.gün yine negatif çıktı sanırım bu ay yok![]()
Belirtim var ama psikolojik mi bilmiyorumBelirti varsa yarın sabah da yapardım ben olsam canım
Olmasa da bir dahaki ay inşallah olur![]()
En kısa zamanda gidicem canım teşekkür ederimKimyalsal gebelik geçirmissiniz Bende de olmuştu aynısı sonrasında adet gibi normal geliyor kan ama doktora mutlaka gidin içmeden patca kalmış olmasın sonraki gebelikte risk doğurur