• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kizlar bir sorum var??

Boyle erkeklerin ayagina beton dokup denize atmak lazim nasil sinirlendim ya o kadinda ne kdar yuzsuz adii alcak bi kadinmis ya ben anlamiyorum bi kadin bi kadinin nasil yuvasini yikar canim sen kimseyi dinleme al bebegini o senin yoldasin artik al takir takir nakafani tut bi ev yasa kimse sna karisamaz kimseyede muhtac olmazssin bu dunuada olmasada obur dunyada cekicekler kimsenin ahi kimsede kalmaz gonluni ferah tut allah yar ve yardimcin olsun allah sabir versin canimm.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Paraydi tek derdi kadinin ama benim esim onu melek olarak goruyor😔beni de düsmani..

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

''Keşke''yi boşver canım bilemezdin hem sonu ne kadar da acı olsa güzel bi evladın olmuş bir artık tecrubelisin.
Ayrıca bu kötü evliliğin bedeli ikinci biriyle acil bir evlilk yapmak olamaz:20:
Anahtar falan değiştirmişlerdir değil mi? Biraz farklı yollara başvursan olmaz mı? Eşyalar için

Anahtar degistirmesi bir sey degil. Ben o evdeyken pat diye o kadin gelirse tahammul edemem. Oracikta ölürüm herhalde. Ben sirf onlarla karsilasmamak icin her seyimden vazgectim.

Anahtar degistirmesi bir sey degil. Ben o evdeyken pat diye o kadin gelirse tahammul edemem. Oracikta ölürüm herhalde. Ben sirf onlarla karsilasmamak icin her seyimden vazgectim.

Anladım,peki senden başka kimse gidemez mi

Ay okadin benim elime bi gecse yaa senin saaetinizi bozup mutlu olamaz onlar yuva yikanin yuvasi olmazzzz...

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

bu nasıl bı baba,sanarsın gecekondu da oturuyorda,kızı ona yuk oldu!

Back