• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kizlar bir sorum var??

Konumu bilen bilir bosanma davasi actik esimle karsilikli ikimizde bosanmak istiyoruz. İstanbula ailemin yanina geldim (evimdeki esyalari biraktim camasirlarima kadar alamadim apar topar dondum baba evine:(() ama gelin gorun ki evlenip ayrilip buraya gelmek cok agır geldi bana:( bana hep destek olan babam nedense biriyle tanistirdi beni. Olc tart sana uygun bosanir bosanmaz evlen yoksa kapi orda diyor. Dul kalmanin sucunu anlayamadim. Ki bosanmak isteyen ben degilim. Beni evlendirmek istedigi adamin esi vefat etmis iki cocugu var ve benimle ayni yasta. Benim bir cocugum var. Esimden severek ayriliyorum. Kimseyle evlenmeyi -en azindan suan icin- dusunmuyorum. Simdi soruma geleyim. Babamin durumuna guvendim acik acik zengin benim babam esimle nerdeyse ayni kazanci bana bakar kimseye muhtac etmez dedim esimden once nafaka istemeden gururlu bosanmak istedim. Su geldigim noktada esimin geliri cok yuksek hem aldatildim hem bunlara maruz kaliyorum(babasi cocugumu 2 aydir hic aramiyor ac mi tok mu haberi yok). Kayinvalidemi aradim bebegimin esyalarini gonderin diye ben ne seni ne bebegini taniyorum siz bizim hayatimizda yoksunuz hic olmadiniz dedi. Bunun uzerine bende avukatimi aradim (henuz dilekcemi vermemisti) tazminatta istiyorum nafakada dedim. Bunun uzerine avukatim arastirma yapti. Aylik net gelirinin yaklasik 50.000 tl oldugunu ogrendi.( vergisini bunun uzerinden oduyormus) avukatim o halde ikiniz icin 20.000 alti bi rakam (tam rakami yazmiyim) nafaka yaziyorum dedi. (Aldattigini kanitliyorum cok sukur sahitlerim ve delilim var)Tazminat isteme hakkimiz sakli kalmak kaydiyla. Sizce hakim ne takdir eder. En azindan 3000 filan tedbir nafakasi verse raziyim.(avukatim birsey soyleyemem diyor)(babam o adamdan para almayacaksin diyor) Aklima takildi o yuzden soruyorum. (Davam ankarada acildi)Ayri bi eve cikmam icin sart. Duramiyorum babam gelip her gun dusundun mu diye bastiriyor. Cildirmak uzereyim.

Bu arada karman corman yazmisim.duzelteyim dedim yine ayni oldu😔 ayni beynim gibi hersey yer degistirdi. Nasil toparlanacagim bilmiyorum😔

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Oncelikle Allah yardimcin olsun canim. Yukarda da dedikleri gibi donuna kadar al avukatin catir catir her biseyini alsin pasif kalmasin bastirsin. Baban da maasallah yani destek olacagina ne bu acele yani ya. Insaallah yuksek bi miktarda baglarlar da nafakani kendi basina yasar kimseye muhtac olmadan cocuguna da bakarsın.
Ayrica o kayinvalideyi de bogasim geldi sen de bayansin yani bu nasil bir tepki ya.

Velayet falan alamazlar, hakimler oyle her camur, iftira atana inansalardi oooo...
Al nafakani, hem kendi hayatin hem de cocugun icin...
Belli ki sana ne baba yaninda ne de koca yaninda huzur yok, o zaman cocugunla sen yetersiniz, nafakaylada mis gibi gecinirsiniz...
Daha yeni bosanmis kizina hadi evlen diyen babanada diyecek soz bulamiyorum, elalemi sizden daha cok umursuyor sanirim...
Sikma canini, cocugunu da alirsin, nafakada baglanir, mis gibi huzurlu yasarsin, simdi bu cektiklerinin sefasi olacak merak etme, birazcik sik disini sadece...

Onun canini paradan baskasi acitmaz. O yuzden istiyorum parasini. İlk dilekcemde maddi her turlu talebimden feragat ediyorum yazdirmistim(iyiki avukatim dilekcemi vermemis) bir daha nafaka soz konusu olmuyormus cunku. (Feragat kelimesi kullanildigi icin). Simdi elimden gelen mucadeleyi vericem. Ben tek hayat arkadasim var oda cocugum ondan baskasini hayati sokup onun hayatini karistiramam. Onun icin yasamaya devam edicem. Olur ya mahkemeden maddi bir sey cikmaz. Bir tabir vardir temizlikcilik yaparim onurumla yasarim. Helal paramla kit kanaat gecinirim yinede evlenmem.

Onun canini paradan baskasi acitmaz. O yuzden istiyorum parasini. İlk dilekcemde maddi her turlu talebimden feragat ediyorum yazdirmistim(iyiki avukatim dilekcemi vermemis) bir daha nafaka soz konusu olmuyormus cunku. (Feragat kelimesi kullanildigi icin). Simdi elimden gelen mucadeleyi vericem. Ben tek hayat arkadasim var oda cocugum ondan baskasini hayati sokup onun hayatini karistiramam. Onun icin yasamaya devam edicem. Olur ya mahkemeden maddi bir sey cikmaz. Bir tabir vardir temizlikcilik yaparim onurumla yasarim. Helal paramla kit kanaat gecinirim yinede evlenmem.

Mukemmel bir kadinsiniz, helal olsun:42:
Iyi ki avukatiniz vermemis, nafaka alirsiniz buyuk ihtimalle...
Zaten onuru insanin her seyi, cocugunuz emin olun sizinle her zaman gurur duyacak...

Oncelikle Allah yardimcin olsun canim. Yukarda da dedikleri gibi donuna kadar al avukatin catir catir her biseyini alsin pasif kalmasin bastirsin. Baban da maasallah yani destek olacagina ne bu acele yani ya. Insaallah yuksek bi miktarda baglarlar da nafakani kendi basina yasar kimseye muhtac olmadan cocuguna da bakarsın.
Ayrica o kayinvalideyi de bogasim geldi sen de bayansin yani bu nasil bir tepki ya.

Cunku benim esim tek erkek. Aile icin cokkkk onemli. O ne derse o olur. O yuzden o ne yaparsa hakli. Keskeee hic evlenmeseydim 😔😔😔

Cunku benim esim tek erkek. Aile icin cokkkk onemli. O ne derse o olur. O yuzden o ne yaparsa hakli. Keskeee hic evlenmeseydim 😔😔😔

Eden bulur bir sekil döner dolanir ayağına bag olur o kadinin da esinin de. Sen hic üzülme. Ben buna cok inaniyorum. Sakin keske evlenmeseydim psikoljisine girme sonucta oldu sevdin de evlendin mutlaka adam sandin bir de cocuk yaptin bunlari yasayacagini bilseydin zaten hayatina hic almazdin. Kendine eziyet etme kendi canini ve çocuğunu dusun. O Allahin sana hediyesi ve emaneti... insaallah en kisa zamanda ayaga kalkar toparlanirsin.

Mukemmel bir kadinsiniz, helal olsun:42:
Iyi ki avukatiniz vermemis, nafaka alirsiniz buyuk ihtimalle...
Zaten onuru insanin her seyi, cocugunuz emin olun sizinle her zaman gurur duyacak...

Tek temennim benimle gurur duymasi.. Cok tesekkur ederim yaziniz icin. 😘
Bir an once kurtulmak istiyorum su evden. Babam her aksam gelip dusundun mu adam cevap bekliyor diyor. Baba ben evlenmeyeyim artik dedim yemek yemeden sofradan kalkti tavirli anlayacaginiz. Abime soyledim babam bu kadar israr ediyor ama adam belki istemiyor beni. Abimden şok cevap aldim. Zaten adam bastiriyormus illede evlenelim ben cok etkilendim ondan diye( sifatsizzz! O kadincagizi senin bencilligin topragin altina koydu belli ki.. Ben seninle evlenir miyim.) Allah'im gunah yazma😔 belki cocuklari icin evlenmek istiyordur dusundugume bile pisman oldum..

Tek temennim benimle gurur duymasi.. Cok tesekkur ederim yaziniz icin. 😘
Bir an once kurtulmak istiyorum su evden. Babam her aksam gelip dusundun mu adam cevap bekliyor diyor. Baba ben evlenmeyeyim artik dedim yemek yemeden sofradan kalkti tavirli anlayacaginiz. Abime soyledim babam bu kadar israr ediyor ama adam belki istemiyor beni. Abimden şok cevap aldim. Zaten adam bastiriyormus illede evlenelim ben cok etkilendim ondan diye( sifatsizzz! O kadincagizi senin bencilligin topragin altina koydu belli ki.. Ben seninle evlenir miyim.) Allah'im gunah yazma😔 belki cocuklari icin evlenmek istiyordur dusundugume bile pisman oldum..

Yani insanlar uzun suren bir sevgilikten sonra bile uzun bir ara istiyorlar, hem kendilerini dinlemek hem de yeni iliskide saglikli ilerleyebilmek icin... Siz ustelik evlilik atlatmissiniz, ortada cocuklarda var, bu ne boyle yangindan mal kacirir gibi...
Kararinizi kesin olarak belirtin ve odun vermeyin, hayat sizin, biraz soluklanip, sizin de soluklanmaniza izin versinler...
Gecmis olsun simdiden...:34:

Senin hiç şahidin yok mu
Sen ailenin yanına geldiğinde eşinin hayatında bir başkası olduğunu biliyormuydun.
Üstelik size hiç bir şey vermeye yanaşmasa bile düğünde takılan ziynetlerin size ait olduğunu ispatllamanız mümkün.(düğün resimleri ile)

Elbette biliyordum. Bosanma davamiz acilmisti. Ama ben evimde yasamaya devam ediyordum. Esim evi terk etmisti. Ben tatil amacli geldim geri donecektim. Ev kurduklarini biliyordum. Ne yapacak benim evime gelip de diye dusundum. Ahhhhh aptal kafam ahhhhhh kilidi degistirsene...... Benim evim cok lukstu. Tabi hanfendi orda yasamak ister. Allah'indan bulsun. Gozumde kaldi butun herseyim😔

Eden bulur bir sekil döner dolanir ayağına bag olur o kadinin da esinin de. Sen hic üzülme. Ben buna cok inaniyorum. Sakin keske evlenmeseydim psikoljisine girme sonucta oldu sevdin de evlendin mutlaka adam sandin bir de cocuk yaptin bunlari yasayacagini bilseydin zaten hayatina hic almazdin. Kendine eziyet etme kendi canini ve çocuğunu dusun. O Allahin sana hediyesi ve emaneti... insaallah en kisa zamanda ayaga kalkar toparlanirsin.

İnsallah bi an once bosanirimda toparlanirim. Ne olur cok dua edin bana😔

Yani insanlar uzun suren bir sevgilikten sonra bile uzun bir ara istiyorlar, hem kendilerini dinlemek hem de yeni iliskide saglikli ilerleyebilmek icin... Siz ustelik evlilik atlatmissiniz, ortada cocuklarda var, bu ne boyle yangindan mal kacirir gibi...
Kararinizi kesin olarak belirtin ve odun vermeyin, hayat sizin, biraz soluklanip, sizin de soluklanmaniza izin versinler...
Gecmis olsun simdiden...:34:

Evlenmem asla. İyi bir sekilde bosanmiyorum. Kimsenin boyundurugu altina girmek istemiyorum. Benim yasadiklarim Allah'la benim aramda. Bir daha ayni seyleri yasamak istemiyorum. Ben ve bebegim birbirimize yeteriz.

Hayatin insana ne oynayacagi hic belli olmuyor😔cok uzuldum gercekten Allah yar ve yardimciniz olsun,o babanizada akil fikir versin cok kizdim dogrusu😠

O kocaniz olacak adamdanda alabildiginizi alin. a.inin yaptiklari yanina kalmasin.😠

Sent from my iPhone using Kadınlar Kulübü

Hakimler tecrübeli kimin doğru kimin yalan söylediğini anlar zaten o konuda müsterih ol.Eşinden sonuna kadar hakkını al her şeyden önce çocuğunun hakkı var o parada sakın gurur yapayım deme.Babanla da konuş evlenmek istemediğini söyle paranı alınca ayrı eve çıkacağını belirt.Zorla olacak iş değil bu.Bol bol dua et Allah a sığın umudunu da kesme.

Hayatin insana ne oynayacagi hic belli olmuyor😔cok uzuldum gercekten Allah yar ve yardimciniz olsun,o babanizada akil fikir versin cok kizdim dogrusu😠

O kocaniz olacak adamdanda alabildiginizi alin. a.inin yaptiklari yanina kalmasin.😠

Sent from my iPhone using Kadınlar Kulübü

Peki benim kocam mutlu olur mu o kadinla? Herseyi gectim ben boyle aglarken onlar yiyip icip geziyor. Kadinin cocuklarina babalik yapiyor😔 butun yaptiklari yanlarina mi kalacak? Benim mutsuzlugumla mutlu oluyorlar😔

Peki benim kocam mutlu olur mu o kadinla? Herseyi gectim ben boyle aglarken onlar yiyip icip geziyor. Kadinin cocuklarina babalik yapiyor😔 butun yaptiklari yanlarina mi kalacak? Benim mutsuzlugumla mutlu oluyorlar😔

Bir laf vardı ya hani yuva yıkanın yuvası olmaz diye işte ben hiç görmedim böyle evlenipte mutlu olanı.Rabbim bırakmaz günün birinde alır senin intikamını.Hiiiç üzülme şu an mutlular ama göreceksin gün gelecek sen mutlu olacaksın ve hiiiçç umursamadığın bir haber duyacaksın ayrılmışlar diye...

Bir laf vardı ya hani yuva yıkanın yuvası olmaz diye işte ben hiç görmedim böyle evlenipte mutlu olanı.Rabbim bırakmaz günün birinde alır senin intikamını.Hiiiç üzülme şu an mutlular ama göreceksin gün gelecek sen mutlu olacaksın ve hiiiçç umursamadığın bir haber duyacaksın ayrılmışlar diye...

O kadar canim yaniyor ki anlatamam😔 bebegime yazik hic acimadi. Dayilarina kuzenlerime benim amcalarima baba diye saldiriyor😔😔😔 tamam ben dunyanin en kotu kadiniyim benden bosanman gerekiyor o cocugun ne gunahi var😔😔 onlar cokkkkk mutlular. Tek korkum yanlarina kalmasi😔ben boyle mutsuzum onlar hep mutlu mesut... Kalbim daraliyor😔

Back