Konumu bilen bilir bosanma davasi actik esimle karsilikli ikimizde bosanmak istiyoruz. İstanbula ailemin yanina geldim (evimdeki esyalari biraktim camasirlarima kadar alamadim apar topar dondum baba evine
() ama gelin gorun ki evlenip ayrilip buraya gelmek cok agır geldi bana
bana hep destek olan babam nedense biriyle tanistirdi beni. Olc tart sana uygun bosanir bosanmaz evlen yoksa kapi orda diyor. Dul kalmanin sucunu anlayamadim. Ki bosanmak isteyen ben degilim. Beni evlendirmek istedigi adamin esi vefat etmis iki cocugu var ve benimle ayni yasta. Benim bir cocugum var. Esimden severek ayriliyorum. Kimseyle evlenmeyi -en azindan suan icin- dusunmuyorum. Simdi soruma geleyim. Babamin durumuna guvendim acik acik zengin benim babam esimle nerdeyse ayni kazanci bana bakar kimseye muhtac etmez dedim esimden once nafaka istemeden gururlu bosanmak istedim. Su geldigim noktada esimin geliri cok yuksek hem aldatildim hem bunlara maruz kaliyorum(babasi cocugumu 2 aydir hic aramiyor ac mi tok mu haberi yok). Kayinvalidemi aradim bebegimin esyalarini gonderin diye ben ne seni ne bebegini taniyorum siz bizim hayatimizda yoksunuz hic olmadiniz dedi. Bunun uzerine bende avukatimi aradim (henuz dilekcemi vermemisti) tazminatta istiyorum nafakada dedim. Bunun uzerine avukatim arastirma yapti. Aylik net gelirinin yaklasik 50.000 tl oldugunu ogrendi.( vergisini bunun uzerinden oduyormus) avukatim o halde ikiniz icin 20.000 alti bi rakam (tam rakami yazmiyim) nafaka yaziyorum dedi. (Aldattigini kanitliyorum cok sukur sahitlerim ve delilim var)Tazminat isteme hakkimiz sakli kalmak kaydiyla. Sizce hakim ne takdir eder. En azindan 3000 filan tedbir nafakasi verse raziyim.(avukatim birsey soyleyemem diyor)(babam o adamdan para almayacaksin diyor) Aklima takildi o yuzden soruyorum. (Davam ankarada acildi)Ayri bi eve cikmam icin sart. Duramiyorum babam gelip her gun dusundun mu diye bastiriyor. Cildirmak uzereyim.
Bu arada karman corman yazmisim.duzelteyim dedim yine ayni oldu😔 ayni beynim gibi hersey yer degistirdi. Nasil toparlanacagim bilmiyorum😔
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi