• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kizlar bir sorum var??

O kadar canim yaniyor ki anlatamam😔 bebegime yazik hic acimadi. Dayilarina kuzenlerime benim amcalarima baba diye saldiriyor😔😔😔 tamam ben dunyanin en kotu kadiniyim benden bosanman gerekiyor o cocugun ne gunahi var😔😔 onlar cokkkkk mutlular. Tek korkum yanlarina kalmasi😔ben boyle mutsuzum onlar hep mutlu mesut... Kalbim daraliyor😔

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Erkeklerin çoğu bencildir.Doğurganlık özelliği olmadığı için evlat düşkünlüğü böyle azalıveriyor.Allaha havale et Rabbim kuzucuğunla yüzünüze gülsün inşallah

Erkeklerin çoğu bencildir.Doğurganlık özelliği olmadığı için evlat düşkünlüğü böyle azalıveriyor.Allaha havale et Rabbim kuzucuğunla yüzünüze gülsün inşallah

İyi dileklerin icin cok tesekkur ederim. Bir an once toparlanmak istiyorum. Suan nerden tutsam kopuyor. Ruhum cok hasta😔 iyilesmem icin zaman ve cevremde iyi niyetli insana ihtiyacim var😔

Konumu bilen bilir bosanma davasi actik esimle karsilikli ikimizde bosanmak istiyoruz. İstanbula ailemin yanina geldim (evimdeki esyalari biraktim camasirlarima kadar alamadim apar topar dondum baba evine:(() ama gelin gorun ki evlenip ayrilip buraya gelmek cok agır geldi bana:( bana hep destek olan babam nedense biriyle tanistirdi beni. Olc tart sana uygun bosanir bosanmaz evlen yoksa kapi orda diyor. Dul kalmanin sucunu anlayamadim. Ki bosanmak isteyen ben degilim. Beni evlendirmek istedigi adamin esi vefat etmis iki cocugu var ve benimle ayni yasta. Benim bir cocugum var. Esimden severek ayriliyorum. Kimseyle evlenmeyi -en azindan suan icin- dusunmuyorum. Simdi soruma geleyim. Babamin durumuna guvendim acik acik zengin benim babam esimle nerdeyse ayni kazanci bana bakar kimseye muhtac etmez dedim esimden once nafaka istemeden gururlu bosanmak istedim. Su geldigim noktada esimin geliri cok yuksek hem aldatildim hem bunlara maruz kaliyorum(babasi cocugumu 2 aydir hic aramiyor ac mi tok mu haberi yok). Kayinvalidemi aradim bebegimin esyalarini gonderin diye ben ne seni ne bebegini taniyorum siz bizim hayatimizda yoksunuz hic olmadiniz dedi. Bunun uzerine bende avukatimi aradim (henuz dilekcemi vermemisti) tazminatta istiyorum nafakada dedim. Bunun uzerine avukatim arastirma yapti. Aylik net gelirinin yaklasik 50.000 tl oldugunu ogrendi.( vergisini bunun uzerinden oduyormus) avukatim o halde ikiniz icin 20.000 alti bi rakam (tam rakami yazmiyim) nafaka yaziyorum dedi. (Aldattigini kanitliyorum cok sukur sahitlerim ve delilim var)Tazminat isteme hakkimiz sakli kalmak kaydiyla. Sizce hakim ne takdir eder. En azindan 3000 filan tedbir nafakasi verse raziyim.(avukatim birsey soyleyemem diyor)(babam o adamdan para almayacaksin diyor) Aklima takildi o yuzden soruyorum. (Davam ankarada acildi)Ayri bi eve cikmam icin sart. Duramiyorum babam gelip her gun dusundun mu diye bastiriyor. Cildirmak uzereyim.

Bu arada karman corman yazmisim.duzelteyim dedim yine ayni oldu😔 ayni beynim gibi hersey yer degistirdi. Nasil toparlanacagim bilmiyorum😔

canım benim ya çok zor bi durum aldatıldın hadi neyse erkek işte her şeyi yapar boşayıp kurtulursun kolay olmayacak ama hiç kimse vazgeçilmez değildir. dul kalacaksın onada alışırsın ama insanın babası önüne böyle bir şart koymasından ağır birşey yoktur herhalde. sana tavsiyem gurur yapma alabildiğin herşeyi al eşinden. burda gurursuzda o saygısızda.

bence asla evlenme tanımadığın etmediğin adamla başınımı yakacaksın..

İste sorunda orda babam evlen diyor.. Esim olacak pislikte benim evimde yasiyor o kadini ve kadinin cocuklariyla beraber😔 ya mahkeme bana hic bir sey vermeden bosarsa diye korkuyorum. Tamam calisirim ama babam resti cekti benim is tecrubem yok yasim aldi basini gidiyor. Bir yasinda bebekle nereye giderim. (Simdiye kadar hep luks icinde yasadim. Bir anda bu duruma dusmek agirima gidiyor😔)

keşke evinden çıkmasaydı eşin gitseydi evden..

keşke evinden çıkmasaydı eşin gitseydi evden..

Esim gitmisti zaten. Ben ailemin yanina bir kac gunlugune gelince firsat bilip isgal ettiler😔 gectim artik evden de esyalarimdan da.. Bebegim bugun cok agladi baba diye. Kuzenimin bacaklarina yapisti benimle ilgilen diye😔

O kadar canim yaniyor ki anlatamam😔 bebegime yazik hic acimadi. Dayilarina kuzenlerime benim amcalarima baba diye saldiriyor😔😔😔 tamam ben dunyanin en kotu kadiniyim benden bosanman gerekiyor o cocugun ne gunahi var😔😔 onlar cokkkkk mutlular. Tek korkum yanlarina kalmasi😔ben boyle mutsuzum onlar hep mutlu mesut... Kalbim daraliyor😔

böyle düşünüp de kendinizi üzmeyin daha fazla... onların bu mutluluğu uzun sürmez. kendi çocuğuna sahip çıkmayan adam, başkasının çocuklarını zamanı geldiğinde haydi haydi dışlar... allah büyük, inşallah tez zamanda feraha çıkarsınız.

Esim gitmisti zaten. Ben ailemin yanina bir kac gunlugune gelince firsat bilip isgal ettiler😔 gectim artik evden de esyalarimdan da.. Bebegim bugun cok agladi baba diye. Kuzenimin bacaklarina yapisti benimle ilgilen diye😔

adam ,stemiyorsa ne yapacaksın kumalığa razzı olacak halin yok..evladın için güçlü olmalısın..

sen onlar mutlu mu değil mi bakma bile mutlaka bunun bedelini ödeyecekler
o kadar üzüldüm ki konuya ve eşinden ailesinden o kadından iğrendim
bu da senin imtihanınmış ama rabbim sana teselli olarak bir evlat bırakmış o da sana yeter
inşallah kimseye muhtaç olmadan güzel bi yaşam sürersiniz

böyle düşünüp de kendinizi üzmeyin daha fazla... onların bu mutluluğu uzun sürmez. kendi çocuğuna sahip çıkmayan adam, başkasının çocuklarını zamanı geldiğinde haydi haydi dışlar... allah büyük, inşallah tez zamanda feraha çıkarsınız.

İnsaallah cok tesekkur ederim.

Offf ya cok üzüldum yavrunuza ya baba diye aglamasina.allahim sabir versin size hakkiniz var tabi özellikle cocugunuzun hakki var sonuna kadar arayin hakkinizi.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

sen onlar mutlu mu değil mi bakma bile mutlaka bunun bedelini ödeyecekler
o kadar üzüldüm ki konuya ve eşinden ailesinden o kadından iğrendim
bu da senin imtihanınmış ama rabbim sana teselli olarak bir evlat bırakmış o da sana yeter
inşallah kimseye muhtaç olmadan güzel bi yaşam sürersiniz

İnsaallah.. tek temennim bir an once ise girmem. Gururla alakasi yok. O adamin parasini ben yiyemem, igrenirim. Babamin ekmegini yerken bile lokmayi zor yutuyorum artik, sanki birisi bogazimdan sıkıyor😔 bugun is gorusmesine gittim 700 lira maas veriyorlar(girecegim pozisyon icin cok bile) ne olursa olsun bu parayla insanlar pek ala geciniyor. Avukatim ugrassin. Alirsa tazminat nafaka oglum icin hesap acip ona yatiricam. Benim kazandigim helal para olacak. Helal olan acda birakmaz acikta birakmaz.
Sizlerin soyledikleri icimi rahatlatiyor. Beni bu kadar aglattilar. İnsaallah ilahi adalet tecelli eder. Ben hep ya ben mutsuz olurum onlar mutlu olur diye dusunmustum. Ama insaallah dediginiz gibi olur. Belki onlarda kimsenin canini yakmamayi ogrenirler.

İnsaallah.. tek temennim bir an once ise girmem. Gururla alakasi yok. O adamin parasini ben yiyemem, igrenirim. Babamin ekmegini yerken bile lokmayi zor yutuyorum artik, sanki birisi bogazimdan sıkıyor😔 bugun is gorusmesine gittim 700 lira maas veriyorlar(girecegim pozisyon icin cok bile) ne olursa olsun bu parayla insanlar pek ala geciniyor. Avukatim ugrassin. Alirsa tazminat nafaka oglum icin hesap acip ona yatiricam. Benim kazandigim helal para olacak. Helal olan acda birakmaz acikta birakmaz.
Sizlerin soyledikleri icimi rahatlatiyor. Beni bu kadar aglattilar. İnsaallah ilahi adalet tecelli eder. Ben hep ya ben mutsuz olurum onlar mutlu olur diye dusunmustum. Ama insaallah dediginiz gibi olur. Belki onlarda kimsenin canini yakmamayi ogrenirler.

Hayır öyle düşünme hakkın olanı alacaksın sadece

Hayır öyle düşünme hakkın olanı alacaksın sadece

O kadar canim yaniyor ki hicbir sey dusunemiyorum😔 bi aklim alma parasini alirsan para aliyorsun diye seni rahatsiz edecek, cunku aramizdaki tek bag para olacak.(cocuk umrunda degil ne yazikki, para vermezse benim ve oglumun varligini unutur) bi aklimda diyorki onun canini bitek para acitir al parayi her para verdiginde neden evlendim ben bu kadinla birde basima bela cocuk yaptim diye kendini suclasin istiyorum.

Boyle erkeklerin ayagina beton dokup denize atmak lazim nasil sinirlendim ya o kadinda ne kdar yuzsuz adii alcak bi kadinmis ya ben anlamiyorum bi kadin bi kadinin nasil yuvasini yikar canim sen kimseyi dinleme al bebegini o senin yoldasin artik al takir takir nakafani tut bi ev yasa kimse sna karisamaz kimseyede muhtac olmazssin bu dunuada olmasada obur dunyada cekicekler kimsenin ahi kimsede kalmaz gonluni ferah tut allah yar ve yardimcin olsun allah sabir versin canimm.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

O kadar canim yaniyor ki hicbir sey dusunemiyorum😔 bi aklim alma parasini alirsan para aliyorsun diye seni rahatsiz edecek, cunku aramizdaki tek bag para olacak.(cocuk umrunda degil ne yazikki, para vermezse benim ve oglumun varligini unutur) bi aklimda diyorki onun canini bitek para acitir al parayi her para verdiginde neden evlendim ben bu kadinla birde basima bela cocuk yaptim diye kendini suclasin istiyorum.

Açıkçası benim aklım eşyalarda da kaldı yani en azında kişisel eşyalarını almalıydın bi yolu yok mu sence?
Bir de sen gider gitmez eve yerleştiğine göre olay yeni değil sanırım :(
Of bir de severek evlenmişsiniz bu erkekler ne bencil böyle ya
İnşallah senin için dua edicem canım ya inan kk da uzun zamandır bi konuya böyle üzülmemiştim rabbim sana güç versin

Ayrıca erkek tarafının ailesi,kocan olacak herif ve o kadın çok adilermiş
Zina ne demek biliyor musun? Hem bu dünya hem ahiret mutsuzluğu demek,ömür bereketsizliği demek daha neler neler...
Onları araştır gör bak neler çekecekler

Son düzenleme:
Açıkçası benim aklım eşyalarda da kaldı yani en azında kişisel eşyalarını almalıydın bi yolu yok mu sence?
Bir de sen gider gitmez eve yerleştiğine göre olay yeni değil sanırım :(
Of bir de severek evlenmişsiniz bu erkekler ne bencil böyle ya
İnşallah senin için dua edicem canım ya inan kk da uzun zamandır bi konuya böyle üzülmemiştim rabbim sana güç versin

Maalesef avukatimla esyalarimi almak icin haber gonderdik tekrar, butun esyalarini yaninda goturmustur sahitlerimiz vardir demisler. Avukatim kanunen yapilacak birsey yok diyor.
Sevmez olaydim. Babam anlamisti sen onunla yapamazsin demisti. Keske kizim evlenme deseymis. Babam beni istediklerinde 'kizim bu insanlar bana bi tuhaf geldi. Sen o adamla anlasamazsin. Ama diyorsanki sevdim ben bir sey demem' demisti. Hakli da cikti😔 keskeee evlenmeseydim keskeeeee....

Konumu bilen bilir bosanma davasi actik esimle karsilikli ikimizde bosanmak istiyoruz. İstanbula ailemin yanina geldim (evimdeki esyalari biraktim camasirlarima kadar alamadim apar topar dondum baba evine:(() ama gelin gorun ki evlenip ayrilip buraya gelmek cok agır geldi bana:( bana hep destek olan babam nedense biriyle tanistirdi beni. Olc tart sana uygun bosanir bosanmaz evlen yoksa kapi orda diyor. Dul kalmanin sucunu anlayamadim. Ki bosanmak isteyen ben degilim. Beni evlendirmek istedigi adamin esi vefat etmis iki cocugu var ve benimle ayni yasta. Benim bir cocugum var. Esimden severek ayriliyorum. Kimseyle evlenmeyi -en azindan suan icin- dusunmuyorum. Simdi soruma geleyim. Babamin durumuna guvendim acik acik zengin benim babam esimle nerdeyse ayni kazanci bana bakar kimseye muhtac etmez dedim esimden once nafaka istemeden gururlu bosanmak istedim. Su geldigim noktada esimin geliri cok yuksek hem aldatildim hem bunlara maruz kaliyorum(babasi cocugumu 2 aydir hic aramiyor ac mi tok mu haberi yok). Kayinvalidemi aradim bebegimin esyalarini gonderin diye ben ne seni ne bebegini taniyorum siz bizim hayatimizda yoksunuz hic olmadiniz dedi. Bunun uzerine bende avukatimi aradim (henuz dilekcemi vermemisti) tazminatta istiyorum nafakada dedim. Bunun uzerine avukatim arastirma yapti. Aylik net gelirinin yaklasik 50.000 tl oldugunu ogrendi.( vergisini bunun uzerinden oduyormus) avukatim o halde ikiniz icin 20.000 alti bi rakam (tam rakami yazmiyim) nafaka yaziyorum dedi. (Aldattigini kanitliyorum cok sukur sahitlerim ve delilim var)Tazminat isteme hakkimiz sakli kalmak kaydiyla. Sizce hakim ne takdir eder. En azindan 3000 filan tedbir nafakasi verse raziyim.(avukatim birsey soyleyemem diyor)(babam o adamdan para almayacaksin diyor) Aklima takildi o yuzden soruyorum. (Davam ankarada acildi)Ayri bi eve cikmam icin sart. Duramiyorum babam gelip her gun dusundun mu diye bastiriyor. Cildirmak uzereyim.

Bu arada karman corman yazmisim.duzelteyim dedim yine ayni oldu😔 ayni beynim gibi hersey yer degistirdi. Canim nafakani al tazminatinida al zaten dava acilir acilmaz tedbir nafakasi bagliyolar.hatta o adi adam seni oyle perisan etmis illaki bosanmak isticek.ac davayi ver parayi sorun cikarmayim de.babana gelince sen ona bagimli drgilsin.istemedigin bi adamla evlenirsen yuzun gulucekmi.hayir.sen o adamdan iyi bir nafaka alicagin icin babana ihtiyacin yok.hemen ac davayi tedbir nafakasi baglanir evini ayir hayatini yasa.

Maalesef avukatimla esyalarimi almak icin haber gonderdik tekrar, butun esyalarini yaninda goturmustur sahitlerimiz vardir demisler. Avukatim kanunen yapilacak birsey yok diyor.
Sevmez olaydim. Babam anlamisti sen onunla yapamazsin demisti. Keske kizim evlenme deseymis. Babam beni istediklerinde 'kizim bu insanlar bana bi tuhaf geldi. Sen o adamla anlasamazsin. Ama diyorsanki sevdim ben bir sey demem' demisti. Hakli da cikti�� keskeee evlenmeseydim keskeeeee....

''Keşke''yi boşver canım bilemezdin hem sonu ne kadar da acı olsa güzel bi evladın olmuş bir artık tecrubelisin.
Ayrıca bu kötü evliliğin bedeli ikinci biriyle acil bir evlilk yapmak olamaz:20:
Anahtar falan değiştirmişlerdir değil mi? Biraz farklı yollara başvursan olmaz mı? Eşyalar için

Ayrııca herleye 'şahitlerim var' deyip işin içinden çıkmak bu kadar kolay mı?

Son düzenleme:
Back