Kızlar bir sorum olacak? Yardım ederseniz sevinirim?

Canım naptın epey zaman geçti
İyi mi bebiş
Merhaba canım 5+2 de kesesini gördüm ama çok küçüktü 1 2 hafta sonra gel kalp atışını dinleyelim dedi daha gitmedim 1 hafta sonra gitmeyi düşünüyorum inşallah kalp atışını da duymak nasip olur, inşallah hayırlı ve sağlıklıdır 🤲🏻🙏

Merhaba canım 5+2 de kesesini gördüm ama çok küçüktü 1 2 hafta sonra gel kalp atışını dinleyelim dedi daha gitmedim 1 hafta sonra gitmeyi düşünüyorum inşallah kalp atışını da duymak nasip olur, inşallah hayırlı ve sağlıklıdır 🤲🏻🙏
İnşallah canım ya çok sevindim inş sıkı sıkı tutunur bebişin sana 😇

Merhaba hayırlı olsun bebeğiniz inşallah her şey yolundadır. Ben de mtx ilaç ile dış gebelik geçirdim. 6 ay korun dedi doktor.
Sizin bebeğiniz nasıl?
Öncelikle geçmiş olsun, teşekkür ederim Allah razı olsun canım bebeğim şuan iyi çok şükür tarama testleri de detaylı ultrason da da sıkıntı çıkmadı inşallah doğduktan sonra da bir sıkıntı olmaz.
Ama bana kalsa ben 3 ay mutlaka korunmak isterdim çünkü bu süreçte çok sıkıntı stres yaşadım yani hamilelik zaten stresli bir süreç ama benim için iki katı stresli geçti durumumdan dolayı. Tavsiyem en az 3 ay korunun tabi doktora da danış allahım hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah 🌹🌹

X