kızlar bir çözüm bulalım

Bende kreş düşünüyorum ama biraz beklemem lazım. Çok fena ya 2 yas sendromunu yaşadım ama 3 yaş daha betermis

Haliyi bilemem ama bronsit tam benim cocuklugum. Bi oksururdum bi ay hasta gezerdim. Bebekligimden beri boyleymis. Bademciklerimi aldilar 13 yasindayken kurtuldum

ay izlediniz mi cok guzel bir film di dimi jony deep in butun filmlerine bayiliyorummm

Eveet o kadar sevmiştim ki o karakterini çok masum ve şaşkındi yıllar önce izledim belki 10 12 sene önce ama hala aklımda

Haliyi bilemem ama bronsit tam benim cocuklugum. Bi oksururdum bi ay hasta gezerdim. Bebekligimden beri boyleymis. Bademciklerimi aldilar 13 yasindayken kurtuldum

Benim oğlum bronsiti ameliyathanede kaptı çok bekletmisler hemsireler yavrumda çok usumus işte 3 yıldır belimiz dogrulmadi

Ben eşim kronik bronşit oluruz. Sıcağa da gelemeyiz, çabuk üşütürz ama evde taşta yatar duvarlara yapışırız nerdeyse. Tulum giydirip yere salın. Sıkmayın.

Terliyken koruyun.

Bir de kızım sa aynı bizim gibi. Doktor evde sıcakla bığmayın dedi. Geçmiş olsun.

süper dadıyı hiç izlediniz mi ,internetten onun bir kaç bölümünü izleseniz size fikir verecek oglunuza örnek birşeyler bulabilirsiniz , bu evde tutturmak yok halıyaaaa yatmakkk yokkkkkk diye cümlelerini duyar gibiyim

Ya ben o mola paspasinin etik olduğunu düşünmüyorum. . Çocuklar resmen kriz geciriyorlar

Ya ben o mola paspasinin etik olduğunu düşünmüyorum. . Çocuklar resmen kriz geciriyorlar
işte ozamanda bize istediklerini yaptırıyorlar sadece 3 günde düzene giren bir çocuk dövmüyorsun odaya kıtlemiyorsun yanında oturuyorsun ona destek oluyorsun , bunu yapan bir dr ve pedagog ben yanlış oldugunu düşünmüyorum tabii siz bilirsiniz

Halının altına elektrikli battaniye koysanız hem farketmez hem üşümez

Yerde yatarsaan süt, çizgifilm yasak diyceksin tatlım zaten inat edip sonra koltukta yatmaya karar verecektir.

Ne biliyim ya zorlanıyorum işte buraya geldikten sonra daha agresiflesti inatlasiyor. . Telefonumu alıp babayi aricam diye bi hisimla alıyo acamayinca yere atıyor. Inanin yipratiyor beni
Sabır canımcım sabır uyku tulumu giyermi en azından yatsada yuvarlansada biraz olsun direk teması önlemiş olursun.Oğluşunda yeni hayatına uum sağlamaya çalışıyor bu uyum sürecini hırçınlaşarak dışa vurmuş.Herşey düzelir zamanla aynıları benide bekliyor oğlum biraz büyüsünde.

Alerjik bünyeli ise yerde yatmasını anlayışla karşılayın. İçi yanıyordur onun. Kendi çocukluğumdab biliyorum.

Çorap bile giydiremez kaşındırır. Dışarıda arabada terliyken vs koruyun. Evde korumayın.

Sıcaktan nefret eden bir çocuk kış bebeği acaba ondan mi ? Yerden soğuk alıyor ve hemen hastalaniyor rahat bırakmaya çalıştım ustelemedim 1 hafta kadar ama ondada hemen kaptı işte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…