halının altına ekstra bişeyler koysan? ya da halının üzerine halı boyunca kalın bişeyler?
bilmem işe yarar mı ama sevdiği bir çizgifilm kahramanı veya film kahramanı varsa onun bir tekstil ürününü alıp halıya serip birde öyle deneseniz.
çok ilginç ya nereye koyarsanız ordan kaçıyorKoyuyorum canım ama o zaman da parkeye kaçıyor orda yatıyor kocaman salon hangi köşesine yetisebilirim ki
Oyun kafesiydi adı sanırım. Onlardan alsaniz. Fileli falan oluyor ya adını unuttum.
Fiyati da çok değil 100-150 falan ama çok ise yarıyor. İçinde oynar, yatar durur. Au toplardan da alırsanız çıkmaz içinden. Benim yegenim 2.5 yaşına geldi onun içinde oynarken uyur çoğu zaman.
çok ilginç ya nereye koyarsanız ordan kaçıyor
benim de bronşitim var ne berbat bişey olduğunu çok ii biliyorum
o zaman onu o huydan vazgeçircek bişeyler yapmanız lazım
yoksa zor gibi
Halının üzerine bronşitini etkilemeyecek bir şey alıp serseniz ?
oyy yerim ben o tospiği :) zor bronşit hemen hastalık kapılıyor. ne kadar dikkat edersen et ufacık br soğuk algınlığı öksürüğü tetikliyor hemen. aklıma gelen bütün çözüm önerilerini denemişsiniz
Merhaba hanımlar
3 yaşında bir oğlum var ancak 55 gunlukken bronşit oldu ve 8 gün hastanede yatmistik. .
O günden sonra en ufak gribi bronsite ceviriyor ve inanilmaz zor günler geçiriyorum. .
Asıl sorum ise şu
Oğlum neredeyse 1 aydır yerde halının üzerinde yatmayi huy edindi. . Yani tv izlerken yada sütünü içerken ama hiç kalkmak istemiyor
Kendimce çözüm olarak battaniyeler ve yatakları koydum altına ama orda yatmiyor yine boş halıya kaçıyor. . Koltuğa yat oğlum diyorum haaayiiiiiiir diye bi cvp alıyorum. .
Ben bu tosbigimi nasıl halidan koparicam ya1 hafta bronşit oldu hava verdim ilaçlar vs atlattik derken bugün yine başladı öksürüğü. .İnanın artık bu durum gerçekten can skyr. . Güzelce anlatmaya çalışıyorum oğlum hasta oluyorsun ben çok üzülüyorum lütfen koltukta izle Çizgi filmini diyorum ama nafile. . Annemin evide büyük, parkeye kadar yatıyor ne yapmalıyım bi çözüm sunabilir misiniz ?
Aynı problem bende de vardı kızımın yerde yatma alışkanlığı bu çocuklar için rahatlık.
Belki bi çoğunuz bana kızacak ama işin içinde şiddet oldan kızmak ve yerde yatmak artık yasak diye sert mizaçla uyarın bence ,ben kızdım yasak dedim babası da bana destek oldu her yere yatmasında kızıyorduk evde koltuklar ne için bar biz yere yatmıyoruz sende yatma gibi konuşmalarla hafiflettik şimdi ara ara yatıyor yine parkelere ama hemen uyarıyorum kaldırıyorum... Tatlı dil her zaman işe yaramıyor arada disiplinli de olmak lazım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?