Merhaba hanımlar
3 yaşında bir oğlum var ancak 55 gunlukken bronşit oldu ve 8 gün hastanede yatmistik. .
O günden sonra en ufak gribi bronsite ceviriyor ve inanilmaz zor günler geçiriyorum. .
Asıl sorum ise şu
Oğlum neredeyse 1 aydır yerde halının üzerinde yatmayi huy edindi. . Yani tv izlerken yada sütünü içerken ama hiç kalkmak istemiyor
Kendimce çözüm olarak battaniyeler ve yatakları koydum altına ama orda yatmiyor yine boş halıya kaçıyor. . Koltuğa yat oğlum diyorum haaayiiiiiiir diye bi cvp alıyorum. .
Ben bu tosbigimi nasıl halidan koparicam ya1 hafta bronşit oldu hava verdim ilaçlar vs atlattik derken bugün yine başladı öksürüğü. .İnanın artık bu durum gerçekten can skyr. . Güzelce anlatmaya çalışıyorum oğlum hasta oluyorsun ben çok üzülüyorum lütfen koltukta izle Çizgi filmini diyorum ama nafile. . Annemin evide büyük, parkeye kadar yatıyor ne yapmalıyım bi çözüm sunabilir misiniz ?
tosbiğinize günde 1 çay kaşığı andız pekmezi yedirin.
bronşit için (denendi faydası görüldü)
siz üstüne düştükçe iyice mi yayılıyor yerlere nedir. bir süre görmezden gelseniz acaba olur mu?
Evet söyledim ama evde ne varsa yerle bir oldu acayip çıldırdı saatlerce ağladı
Üzüm pekmezi ve bıldırcın yumurtası yediriyordum. . Andiz pekmezini denemedim. Üstüne düşüyorum evet belkide bunaliyor çocuk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?