• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kızlar bir çözüm bulalım

Merhaba hanımlar

3 yaşında bir oğlum var ancak 55 gunlukken bronşit oldu ve 8 gün hastanede yatmistik. .

O günden sonra en ufak gribi bronsite ceviriyor ve inanilmaz zor günler geçiriyorum. .

Asıl sorum ise şu
Oğlum neredeyse 1 aydır yerde halının üzerinde yatmayi huy edindi. . Yani tv izlerken yada sütünü içerken ama hiç kalkmak istemiyor

Kendimce çözüm olarak battaniyeler ve yatakları koydum altına ama orda yatmiyor yine boş halıya kaçıyor. . Koltuğa yat oğlum diyorum haaayiiiiiiir diye bi cvp alıyorum. .

Ben bu tosbigimi nasıl halidan koparicam ya :KK43: 1 hafta bronşit oldu hava verdim ilaçlar vs atlattik derken bugün yine başladı öksürüğü. .İnanın artık bu durum gerçekten can skyr. . Güzelce anlatmaya çalışıyorum oğlum hasta oluyorsun ben çok üzülüyorum lütfen koltukta izle Çizgi filmini diyorum ama nafile. . Annemin evide büyük, parkeye kadar yatıyor ne yapmalıyım bi çözüm sunabilir misiniz ?

tosbiğinize günde 1 çay kaşığı andız pekmezi yedirin.
bronşit için (denendi faydası görüldü)

siz üstüne düştükçe iyice mi yayılıyor yerlere nedir. bir süre görmezden gelseniz acaba olur mu?

tosbiğinize günde 1 çay kaşığı andız pekmezi yedirin.
bronşit için (denendi faydası görüldü)

siz üstüne düştükçe iyice mi yayılıyor yerlere nedir. bir süre görmezden gelseniz acaba olur mu?

Üzüm pekmezi ve bıldırcın yumurtası yediriyordum. . Andiz pekmezini denemedim. Üstüne düşüyorum evet belkide bunaliyor çocuk

Bırak ağlasın canım. Bak ben böyle yaptım istediğimi aldım diye hep öyle yapar. Hiç oralı olma daha da yıktıklarını toplamazsan yine ceza alırsın de özür dilemeyi de öğret canım. süper dadı taktiği =)
Evet söyledim ama evde ne varsa yerle bir oldu acayip çıldırdı saatlerce ağladı

Üzüm pekmezi ve bıldırcın yumurtası yediriyordum. . Andiz pekmezini denemedim. Üstüne düşüyorum evet belkide bunaliyor çocuk

bazen inadına yapıyorlar. yeğenlerden biliyorum.
andız pekmezini özellikle bronşite öneriyorlar. broşları ciğerleri temizleyici özelliği varmış.
yetişkiler için de aynı etkisi varmış.

Bir süre tepki vermemeye çalışın, gerekirse iki halı üstüste serin farketmeyeceği şekilde bu süreçte. 2.5 yaş diyorsunuz yapma dedikçe yapacaģı dönem. Benim kızım o dönem koltuğun tepesinde zıplaya zıplaya koşmaya bayıliyordu,düşecek diye aklım çıkıyordu. En son vazgeçtim söylemekten,sadece düşse müdahale edebileceģim bir yerde durdum,unuttu kısa süre sonra,artık yapmıyor. Birde ısrar etmeyin bakalım,belki unutur,vazgeçer,sizin dikkatinizi çekemediğini anlayınca.

Halının üstüne serince görüp kaçıyor demekki, halının altına ince ama kalın bir kat daha halı koysanız halının altında görmez :KK45:

Çok mu saçma oldu:confused:

Benim yaşında olmayan kızım var, o da sürekli serin yer arıyor.
Halının üstüne yorgan serdim oynasın diye gidip parkeye oturuyor.
Sanırım çocukların huyu bu.
Sizinki daha laftan anlayacak yaşta. Yere oturursan çizgi film izleyemezsin deseniz.
İstediğiniz yere oturmazsa kapayın tv yi işe yarar mı

Ya da şöyle birşey alsanız,belki özendirici olur hemde yumuşak ya hoşuna gidebilir. Denemek te yarar var.

Eklentiler

• Screenshot_2015-12-16-14-25-53.jpg
    Screenshot_2015-12-16-14-25-53.jpg
    24,5 KB · Görüntüleme: 46
canim benim bi arkadasim sicak tutan,gögsünü korusun diye camasir almisti,sanirim yünden yapilmis...bi arastir istersen...en azindan gögsünü sicak tutar

Back