Merhaba hanımlar
3 yaşında bir oğlum var ancak 55 gunlukken bronşit oldu ve 8 gün hastanede yatmistik. .
O günden sonra en ufak gribi bronsite ceviriyor ve inanilmaz zor günler geçiriyorum. .
Asıl sorum ise şu
Oğlum neredeyse 1 aydır yerde halının üzerinde yatmayi huy edindi. . Yani tv izlerken yada sütünü içerken ama hiç kalkmak istemiyor
Kendimce çözüm olarak battaniyeler ve yatakları koydum altına ama orda yatmiyor yine boş halıya kaçıyor. . Koltuğa yat oğlum diyorum haaayiiiiiiir diye bi cvp alıyorum. .
Ben bu tosbigimi nasıl halidan koparicam ya1 hafta bronşit oldu hava verdim ilaçlar vs atlattik derken bugün yine başladı öksürüğü. .İnanın artık bu durum gerçekten can skyr. . Güzelce anlatmaya çalışıyorum oğlum hasta oluyorsun ben çok üzülüyorum lütfen koltukta izle Çizgi filmini diyorum ama nafile. . Annemin evide büyük, parkeye kadar yatıyor ne yapmalıyım bi çözüm sunabilir misiniz ?
bende de vardı çocukken çok dikkat ederdi annem ama yine de en ufacık şeyden hasta olurdum. 7 yaşıma gelince geçti ama ondn sonra nasılsa br dha olmam diye umursamadım şuan alerjik astıma çevirdiDenedim evetbıktım bronsitten inanin en ufak ya en ufak bi soğuk alsa başlıyor öksürüğü hemen
Gecmis olsun canm benm bende bi benmki öyle saniydm deglmis demekki.
Bizimkisi bronsit olmadi ama dedgn gbi öksurugu var 14 aylik daha evde yerde geziyor hep zatende yaticagnda battaniyeler seriyorum yastga yatriyrm gene giidyo haliya parkeye uyudgu zmanada döne döne gidiyo orda uyuyo alip gene bsttanyyenn yastgn uzerne yatyrm gene gidiyo .
Halıya yatmadığı anlarda sevdiği birşeyle ödüllendirsen vazgeçebilirmi acaba koskocaman öp tosbiği :)
Koyuyorum canım ama o zaman da parkeye kaçıyor orda yatıyor kocaman salon hangi köşesine yetisebilirim ki
Denedim canım ama diyorum ya kaçıyor boş olan yere yatıyor. Dislerimi skmaktan diş kalmayacak ama ona sesimi yukseltemiyorum
Bu yerde yatma merakı ne acaba ki afakanlar basıyor beni artık
Acaba hastalığından dolayı atesi sıkıntısı var da soğuk yer mi arıyor
Hoşuna gidebilecek hayvanlar olabilir yada farklı birşey koltuğun üzerinde oturtsan onları.Yada oyuncak hayvanların bak evi burası desen çadır gibi çocuklar oynamayı çok severler ya belki kandırabilirmisin.Balık almıştım ona onunla ilgilendi 2 3 gün kurtulduk ama balığı babasinda kaldı
Aslında benim oğlum soğuk seviyor yani enteresan ama inanin soguktan hoşlanıyor. . Yani buzluktan buz ister balkona zibinla çıkmak yada muslukta suyla oynamak. Soğuk betonlara çıplak ayak basmak vs gibi.
yetişemezsiniz elinizden gelen önlemi alın
Ama sağlığı için az da olsa kızdığınızı anlamalı ,tabi benim görüşüm,
Çocuk bu, nerde uygunsuz yer var onlar orada :)
Bende 2 tane büyütüyorum 2-ve 4 yaşlarında artık yanlış olduğunu biliyorlar
Yerden kalkın çabuk çocuklar dediğim vakit hop halının üstündeler,
Tabi ben birde anlattım bak hasta olur üşütür sonra doktor amcalar cıss yapar dedim,
Anlamayınca azcık kızdım şimdi bu yaşta yasak olduğunu bilirler
ARTIK yapmıyorlar şükürler olsun,
halıya Yattığı an ilgisini çekecek başka bir şey bulsanız
Uyarıyorum oğlum yapma koltuğa geç diyorum haaayiiiir diyor. . Ama babası ne zaman söylerse geçerdi. .Babasiyla ayriyiz. . Beni sevmiyor mu bu çocuk hiç bi dediğimi yapmıyorbabasını ikiletmezdi bile
Şu an sana tepkisini ortaya koyuyor.Pes etme yılma sakın kararlı bir şekilde söylemeye devam ettiğinde ve ilgisini çektiğinde bence vazgeçer.Sevmez olurmu hiç çok sevdiği için yapıyor.Uyarıyorum oğlum yapma koltuğa geç diyorum haaayiiiir diyor. . Ama babası ne zaman söylerse geçerdi. .Babasiyla ayriyiz. . Beni sevmiyor mu bu çocuk hiç bi dediğimi yapmıyorbabasını ikiletmezdi bile
Evet konunuzu hatırlıyorum hayır lütfen ona bağlamayın,
Bunlar çocuk ooo benimkilerin de başka inatları var benimde dişim kalmadı
Sadece geçiş dönemleri dönemsel farklı oluyor,sakin yaklaşın şuan zaten çok ihtiyacı var size,
Emin olun aşırı sevgisi var size ,BUNU büyüdükçe daha iyi anlayacaksınız :))
Şu an sana tepkisini ortaya koyuyor.Pes etme yılma sakın kararlı bir şekilde söylemeye devam ettiğinde ve ilgisini çektiğinde bence vazgeçer.Sevmez olurmu hiç çok sevdiği için yapıyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?