- 31 Ocak 2013
- 8.639
- 29.962
- 748
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Küçücük koltuklar varya onlardan alsan kendine ait olduğu için acaba otururmu?
Ara mahallelerde marangızlar olur ya onlara ufacık yatk gibi bi araba figürü yaptırabilirsin belki.Yatıyor genelde ama onların yatak olanları var mı acaba küçük bakmak lazım onu deneyebilirim araba şeklinde falan olsa keşke bayılır arabalara
Artık o kadar zorluyor ki beni bana bağırıyor bile aşırı öfke patlamalari var zaten hiperaktif bi cocuk. Çabuk sinirlenir ve sinirini almak için beni isiriyor. Babasına bağlamak istemiyorum ama inanin babasina karşı daha sakin ve daha neşeli. .ben de ise öfke patlaması yaşıyor neredeyse
Sert zeminleri seviyor sanırım :/:/ Yolluk gibi bişey serin koltuğa orada uzansın.. Çok saçma mı acaba dedim bir an ama aklıma çözüm gelmedi şuan.
Bu zıpır kaç yaşındaydı acaba ?
Sizin ona karşı daha yumuşak olduğunuzun ve isteklerini yaptırdığının farkında onu kullanıyor
Sevdiğinizi biliyor ve yaramazlık yapıyor annesi işte geçecek inşallah :)
Küçükken bayilirdim yerde yuvarlanmaya .Zemin soğuk olduğu icin haliya gidiyor olabilir mi ? normalde de sicakliyor mu oglunuz ? Ben oyüzden yerde yuvarlanmayi cok severdimMerhaba hanımlar
3 yaşında bir oğlum var ancak 55 gunlukken bronşit oldu ve 8 gün hastanede yatmistik. .
O günden sonra en ufak gribi bronsite ceviriyor ve inanilmaz zor günler geçiriyorum. .
Asıl sorum ise şu
Oğlum neredeyse 1 aydır yerde halının üzerinde yatmayi huy edindi. . Yani tv izlerken yada sütünü içerken ama hiç kalkmak istemiyor
Kendimce çözüm olarak battaniyeler ve yatakları koydum altına ama orda yatmiyor yine boş halıya kaçıyor. . Koltuğa yat oğlum diyorum haaayiiiiiiir diye bi cvp alıyorum. .
Ben bu tosbigimi nasıl halidan koparicam ya1 hafta bronşit oldu hava verdim ilaçlar vs atlattik derken bugün yine başladı öksürüğü. .İnanın artık bu durum gerçekten can skyr. . Güzelce anlatmaya çalışıyorum oğlum hasta oluyorsun ben çok üzülüyorum lütfen koltukta izle Çizgi filmini diyorum ama nafile. . Annemin evide büyük, parkeye kadar yatıyor ne yapmalıyım bi çözüm sunabilir misiniz ?
Küçükken bayilirdim yerde yuvarlanmaya .Zemin soğuk olduğu icin haliya gidiyor olabilir mi ? normalde de sicakliyor mu oglunuz ? Ben oyüzden yerde yuvarlanmayi cok severdim
Ara mahallelerde marangızlar olur ya onlara ufacık yatk gibi bi araba figürü yaptırabilirsin belki.
Benim gibi 20 yasindayim geceleri bile sicakta uyuyamiyorum hala kucukkende ayni oglunuz gibi yerde yuvarlanirdim soguk diye . suan en buyuk hobim soguk carsafta yatmak ve yastigin soguk tarafi . Eger ayniysa durum yapcak bisey yok ama oglunuzun rahatsizligida var .Bilemedim .. Keske imkaniniz olsada yerden isitma yaptirsaniz bakin o zaman nasil kaciyor ordanDogdugundan beri aşırı terlermesi var özelliklede baş kısmı. . Azıcık kossa şu içinde kalıyor
Benim gibi 20 yasindayim geceleri bile sicakta uyuyamiyorum hala kucukkende ayni oglunuz gibi yerde yuvarlanirdim soguk diye . suan en buyuk hobim soguk carsafta yatmak ve yastigin soguk tarafi . Eger ayniysa durum yapcak bisey yok ama oglunuzun rahatsizligida var .Bilemedim .. Keske imkaniniz olsada yerden isitma yaptirsaniz bakin o zaman nasil kaciyor ordan![]()
Evi duvardan duvara hali kaplasan cozulur ama o da bebis icin sagliksiz diye biliyorum. Bir arkadasimin benzer sorunu vardi careyi yerden isitmali eve tasinarak buldularKoyuyorum canım ama o zaman da parkeye kaçıyor orda yatıyor kocaman salon hangi köşesine yetisebilirim ki![]()
Evi duvardan duvara hali kaplasan cozulur ama o da bebis icin sagliksiz diye biliyorum. Bir arkadasimin benzer sorunu vardi careyi yerden isitmali eve tasinarak buldular
İste bizim icimizde gercekten ateş var doğuştanaynı oğlum gibisiniz. Sıcaktan nefret eder üzerine hırka bile giydiremem uykudan kalktığında. . Arabada giderken bile yüzünü cama yapistiriyor
![]()
3 yaşında.. fazla yumuşak davraniyorum annem bile kızıyor bana azıcık şu sesin yukselsin diyor
İste bizim icimizde gercekten ateş var doğuştannedenini hala anlayamadim ama ates olcerle bakincada normal cikiyor . Kaniti olmayan bisey bu bilim adamlari keske arastirsa . Azonce aklima geldi ici su dolu sisme yataklar oluyordu bi filmde gormustum oglunuz onun serinliğinde huşu içinde yatabilir haliya gitmez diye belki
![]()